Reviews van Plus Pakket (jaar)

Samenvatting

Er zijn 139 reviews bekend over Plus Pakket (jaar) op Looptijden.nl.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Reviews door de gebruikers van Looptijden.nl

Review door Suzy van Trijp-Talboom op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Esther Kloosterhof op zondag 26 mei 2013

Prima. Duidelijk. Leuke ondersteuning bij het hardlopen

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Henk Smits op zondag 26 mei 2013

Goede aanvulling op het basispakket als je meer wilt dan alleen de tijd en route bijhouden.
Trainingsschema zijn prima en stimuleren tot een betere prestatie.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Anke van Velzen op zondag 26 mei 2013

Sinds een maand maak ik gebruik van het pluspakket en ben er zeer tevreden over. Vooral de intervalschema's vind ik heel prettig om mee te trainen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Mark op zondag 26 mei 2013

plus pakket met korting bij futurumshop gekozen .gelijk een hardslagmeter gekocht. nu training met hardslag. erg leuk die schildjes die je kan verdienen en de level die je gehaald hebt zit nu op 23. training volgen ideaal vooral interval met hardslag is leuk

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Ellen op zondag 26 mei 2013

Het zou nog handiger zijn als je coach je kan aansporen wanneer je snelheid vermindert tijdens het lopen

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Annemarie op zondag 26 mei 2013

Ik ben een beginnende loper, vooral dan is het pluspakket leuk ivm de te behalen levels ed. Of het voor gevorderde lopers ook nog meerwaarde heeft vraag ik me af.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Harold Landman op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Arjan Meijer op zondag 26 mei 2013

Werkt prima en doet wat het moet doen. Ik ben er happy mee. Heb nog niet alle mogelijkheden gebruikt mvanwege blessure maar dat gaat zeker komen. Prima product

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Anton Besselsen op zondag 26 mei 2013

Ben erg te vreden . Houd alles goed bij als je een doel hebt dan coacht hij je er naar toe en weet je of je achter of voor op je doel loopt .

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Timo Ekhart op zondag 26 mei 2013

25 euro als prijs te rechtvaardigen. De normale prijs vind ik te hoog. Zeker in vergelijking met concurrerende pakketten.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Angelique van Acquoij op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Hugo van der Velden op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Pieter Van De Graaf op zondag 26 mei 2013

goede hulp bij het beriken van je doel, wordt echter best forse prijs voor gevraagd. En dan zou het wel wat gelikter mogen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Aad Jongeling op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Reinier de Graaf op zondag 26 mei 2013

Heb probleem met het instaleren van facebook. Verder is het een heel handige tool voor het hardlopen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Marco van Oostrom op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door EggieTijsse Klasen op zondag 26 mei 2013

Ik ben een beginnende loper, ervaar de audio-ondersteuning als erg plezierig. Het schema dat ik gestart heb is voor mij toch wel pittig, de mogelijkheid om je trainingsdagen aan te passen is erg prettig, ook de tijden die je daarna kunt bekijken. helaas werkt de gps van mijn mobiel in onze regio niet optimaal, begint na 1 km te werken.
al met al: prettig pakket, ben zelf benieuwd of ik dit schema kan afmaken en wat ik daarna ga doen...

Algeheel oordeel      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door jan van der bok op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Martijn Zoetekouw op zondag 26 mei 2013

Kan zelf al niet meer zonder het pluspakket. Zijn geld meer dan waard, en de waardebonnen mooi bij mijn nieuwe outfit kunnen doen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Angelique op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Cindy Verhoeven op zondag 26 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Michiel De Pauw op maandag 27 mei 2013

Voorlopig geen opmerkingen, misschien is het leuk een functie te hebben dat de planning in de agenda van je telefoon kan zetten automatisch (heb windows Phone)

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door René van Dam op maandag 27 mei 2013

Ben wel tevreden over de app en zijn mogelijkheden. Alleen de vele badges mogen van mij wel wat minder. Alleen loop prestaties zijn wel genoeg.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door John van den Hoek op maandag 27 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Ben Engel op maandag 27 mei 2013

Het is een hele goede app en door de audiocoaching is het prettig te weten wat je moet doen. Ook de schema's werken wat dat betreft goed. Daarom ook mijn hoge beoordeling voor de app en het jaar abonnement plus pakket. Heb van de aanbieding een goede loopbroek gekocht en dan mag je zeker niet klagen over de prijs.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Linda Willems op dinsdag 28 mei 2013

Actieprijs is een goede prijs. Ook zonder cadeaubon.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Ruud Verheijen op woensdag 29 mei 2013

Ik gebruik de looptijden app op mijn IPhone 5. Helaas heb ik geen bleutooth contact met de solar bleutooth smart band die jullie aanbevelen en valt de app regelmatig uit, waardoor hij helaas niet goed te gebruiken is. Dit is erg vervelend, omdat de app zeer fijn zou zijn, als hij niet uitvalt en de problemen met de bleutooth smart band verholpen zijn. De audiocoaching is bijvoorbeeld bijzonder fijn. Als de bovenstaande problemen opgelost zouden kunnen worden zou ik de beoordelingen invullen met het maximum aantal sterren.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Peter Buitelaar op woensdag 29 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Stefan de Kreek op woensdag 29 mei 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door jannita scheve op woensdag 29 mei 2013

ik ben zeer tevreden over looptijden en ik hoop dat ik hier nog vele jaren gebruik van mag maken.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Alexander op vrijdag 31 mei 2013

Gewoon een goede app. Tuurlijk wel eens een ''storing'' maar hij functioneerd gewwon goed en ik vind het echt niet duur! En mocht er wat zijn en je stuurt een mailtje, krijg je eigenlijk altijd binnen 24 uur antwoord.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Sander Michalewski op vrijdag 31 mei 2013

Ik vind het heel prettig dat het Pluspakket de mogelijkheid biedt om zelf trainingsdagen te kiezen. De audiocoach is ook erg prettig. Duidelijk, kort en bondig. Daarnaast zijn er een hoop keuzemogelijkheden en extra features. Ik zeg doen!

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Maarten de Graaff op zaterdag 1 juni 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Mariska Van Leusden op zondag 2 juni 2013

De helpdesk reageert heel snel op vragen en je kan ook gelijk wat met de antwoorden die je krijgt. Dat is heel erg prettig!!!

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Wim Nagtegaal op zondag 2 juni 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door René Veltkamp op zondag 2 juni 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Sandra Visser op maandag 3 juni 2013

Graag zou ik nog een grotere variatie aan hardloopschema's willen zien.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Fritz Claassens op maandag 3 juni 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Marc Oosterlee op woensdag 5 juni 2013

Ik gebruik het Plus pakket nog maar net.
Het is even wennen met het instellen en de interface op de telefoon. Ik loop altijd eerst ong. 10 minuten in, waarna ik rek/strek oefeningen doen. Je moet handmatig de tijd stoppen omdat tijdens de oefeningen de tijd weer gestart wordt. Omdat het in het zonlicht de tekst op de knoppen moeilijk leesbaar is, ben al een paar keer de fout ingegaan met het stoppen van de tijd. Gevolg is training volledig onderbroken en een herstart was niet mogelijk. Of volledige reset van de gegevens. Ik heb later tijden handmatig toegevoegd of samengevoegd. Maar dan verlies je detail informatie.
Voor de rest is de audio coaching geweldig. Je wacht (al lopend) al op de volgende motivatie.
Ook is het prettig om alle resultaten meteen on-line te hebben. Je ziet gelijk hoe je hebt gelopen.
Zeker een aanrader.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Annemiek van Rijn op vrijdag 7 juni 2013

Enige twee opmerkingen:
  • De GPS werkt niet altijd goed, ik wil nog wel eens een uur lopen en dan een halve kilometer hebben gelopen;
  • Ik moet een dag van tevoren een email krijgen over de opkomende training, maar ik krijg de emails juist een dag te laat.
Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Theo Mussies op zondag 9 juni 2013

super app stimuleerd het lopen zeker

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door ferry van boxtel op zondag 9 juni 2013

na aanschaf in 2012 erg tevreden en met aanbodvoordeel voor nog 1 jaar te verlengen was het dus geen twijfel meteen gedaan .
Had soms wat problemen met delen op facebook maar zijn intussen opgelost.
Al met al goede app

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Richard Goeijers op dinsdag 11 juni 2013

graag zal ik zien dat deze dit plus pakket te combineren is met andere apps.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Yvonne Karamoy Faulhaber-Kroes op donderdag 13 juni 2013

Ik moet nog even wennen om er goed gebruik van te maken! Ik vind met name
"Doel" heel erg prettig. Alleen zou ik het prettig vinden als ik met "Tempo" zou kunnen invoeren ipv snelheid. De hardloopschema's die ik gebruik geven altijd een tempo aan die ik per km moet lopen. Verder moet ik nog een beetje spelen met de mogelijkheden die er zijn. Ik ben zo gewend aan de gratis app.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Monique op maandag 17 juni 2013

Ik was al tevreden met looptijden.nl. Het plus pakket bied meer mogelijkheden. Ik ben nog steeds zeer tevreden

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Eveline Nelisse op zaterdag 22 juni 2013

Tijdens de intervaltraining stopt mijn mp3-speler tijdens het commentaar en gaat daarna niet verder. Tijdens een gewone duurloop wel.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Anita de Jager op woensdag 26 juni 2013

Ik mis nog een trainingsschema om conditie op peil te krijgen met 2-3 keer per week 1 uur fietsen waarbij je dan ziet aan de afstand en km/uur dat er ook verbetering in zit.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Patrick Vijfvinkel op maandag 1 juli 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Annette op dinsdag 30 juli 2013

Functionele app, veel mogelijkheden en gelukkig in het Nederlands. Vriendelijke support.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Marien Van Schijndel op woensdag 31 juli 2013

ik vind wel dat je heea moet ontdekken voordat je het programma onder de knie hebt. Ik zou ook graag meer achtergrond info lezen over de hartslag. Met name ook hoe en wanneer je meet dat je hartslag weer in rust is gekomen. Ik gebruik sinds kort de calorieteller met de link naar producten. Dat is op zich leuk, maar een tikje meer achtergrondinformatie zou wel mooi zijn.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Henk van der Heiden op donderdag 1 augustus 2013

Werkt alleen niet als er geen internetverbinding is. In Berlijn met de marathon moet ik even kijken hoe dit op te lossen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Flash op zaterdag 10 augustus 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Heidi Sour op zondag 11 augustus 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door lammert Meijer op zondag 11 augustus 2013

Het is niet moeilijk ook niet voor mij die qua pc techniek daar niet goed in is.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Rico Schroder op vrijdag 16 augustus 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Geetje Klabbers op zondag 18 augustus 2013

Ik heb problemen met het veranderen van het loop schema. Zit nu in het afvalschema maar wil graag iets anders.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Corine den Hartog op zaterdag 31 augustus 2013

ik ben nu begonnen met de training van de hele marathon door Aart ?? (achternaam weet ik even niet) tot op heden zeer tevreden

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Jack de Koster op woensdag 4 september 2013

ik ben zeer tevreden over het pakket, alleen de gps wil nog wel eens niet werken, terwijl dan een navigatieprogramma wel werkt. Hier zou nog iets aan gesleuteld kunnen worden.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Marianne Vissers op maandag 9 september 2013

moest in het begin erg zoeken waar je alles kan vinden om je programma op te starten

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Jac Laros op maandag 9 september 2013

Het is een prima pakket dat ik iedereen kan aanraden. iedereen kan wel iets vinden in dit pakket waar hij/zij veel plezier aan kan hebben.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Jantina van den Bosch op maandag 9 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Stef Vink op maandag 9 september 2013

Ik heb sinds kort pluspakket, met veel plezier. Sinds ik een trainingsschema volg, wordt regelmatig mijn tijd niet goed opgeslagen. alle gegevens verdwijnen, en het enige dat er dan staat is: liep 0.00 km in 0.00 uur. Even daarvoor nog de melding van de coach dat ik bv. 10 km heb gelopen in 55 min met snelheid 10,2. Ik woon in Duitsland, dus ik heb onderweg geen internet bereik. Ik laad de training via Wifi thuis, loop dan rond, stop vlak voor huis en sla hem dan even later op als ik wifi bereik op mijn telefoon heb. Het gaat soms ook gewoon goed. Oorzaak? Foutje in de app? Of bereik-probleem? Ik druk pas op 'sla online op' als ik zie dat wifi bereik heeft. Graag feedback en/of verbetering! Hartelijke groet, en ben blij met jullie fijne app en website, stimuleert enorm!

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Mathilde Kuiper op maandag 9 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Ilse de Jong op maandag 9 september 2013

Ik zie de meerwaarde nog niet helemaal. Maar ben er pas net mee bezig.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Edwin Helder op maandag 9 september 2013

De live-tracking werkt niet. Hij geeft aan dat hij niet aanstaat op de mobiel.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Peter Lubbers op maandag 9 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Cees.Hanstede op maandag 9 september 2013

Eigenlijk gebruik ik niet veel van de plus mogelijkheden. Maar wel lekker dat als ik het wel wil gebruiken ik wel de mogelijkheid heb. verder gebruik ik looptijden veel en denk ik dat ik jullie steun en bijdraag aan de verbetering van looptijden door er iets voor te betalen.

Groetjes Cees

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door René van der Beek op woensdag 11 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Dave Vervenne op woensdag 11 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Erik van den Berg op woensdag 11 september 2013

Eigenlijk alleen voor de successen en het level. Dan wel duur, mja...

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door joost verschuren op woensdag 11 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Leo Gouw op woensdag 11 september 2013

De voorgestelde trainingen houden helaas geen rekening met weekend en werkdagen, zoals duurtrainingen op werkdagen (geen tijd) en korte traininginspanning in het weekend (tijd over).
Het opslaan van een training werkt goed als internet beschikbaar is. Is internet niet beschikbaar dan wordt de rit in het geheugen bewaard. Later opslaan gaat echter regelmatig fout waardoor de trainingsdatd kwijt raakt. Het zou mooi zijn als de app een cache geheugen krijgt om een aantal (bijv. 10) ritten op te slaan.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Angela op zondag 15 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Raymond v. Dusschoten op woensdag 18 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Nancy Roza op vrijdag 20 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Alex van Etten op maandag 23 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Roy Faessen op maandag 23 september 2013

Jammer dat er niet automatisch de muziekbibliotheek wordt opgehaald vanaf de iPhone. Voor de rest een super app.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door sonja alosery op dinsdag 24 september 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door AnsvanSermond op vrijdag 4 oktober 2013

heel tevreden mee

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Manoes Groot op zaterdag 5 oktober 2013

De schema's waarvoor ik het heb aangeschaft zijn voor mj niet toepasbaar. De één is veel te snel voor mij, het volgend schema wat daarna komt is veel te langzaam
Graag zou ik een kwartier tussen de schema's willen zien, ipv een half uur.
Bij het instellen van een doel, bv 10 km in 50 min., krijg ik pas aan het einde te horen of ik het heb geredt en niet tussentijds dat ik te langzaam of hard ga.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door André kuipers op woensdag 9 oktober 2013

af en toe heb ik problemen met de gps ,
soms loop ik gewoon maar het mannetje zegt je loop 25 km per uur en de km is 500 meter hoe kan dat

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Stephan Stendert op donderdag 24 oktober 2013

Graag wilde ik gebruik maken van schema`s en via het pluspakket kan dat. Ruim 2 maanden een schema gevolgd en het is leuk om alles bij te houden, de tijden, de routes, etc. Maar dan is de nieuwigheid er wel vanaf. Bovendien is de audiocoaching niet goed. De begeleidende stem geeft consequent niet de juiste aanwijzingen. Doordat het consequent niet juist is weet je op een gegeven moment wel wat de bedoeling is maar dit zou beter moeten.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Esther van Engeland op donderdag 24 oktober 2013

de laatste paar keer loop ik of heel hard of heel zacht, er klopt iets niet in ieder geval.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Peter Smit op vrijdag 15 november 2013

Veelzijdig en duidelijk!

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Ger Brussen op dinsdag 19 november 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Angelique Mulder op vrijdag 22 november 2013

Ik heb het niet gevonden maar het is wel fijn als je een optie hebt als je bij wel eens binnen traint op de band

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      

Review door Rick van Tol op woensdag 27 november 2013

Hiervoor had ik ook een Pluspakket van een jaar dus dit is een verlenging.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Edwin Mooijekind op maandag 2 december 2013

Ik vind het heerlijk om tijdens het lopen te horen waar ik qua afstand zit en welke snelheid ik loop.
Ik vind het wel jammer dat je voor Live-tracking internet verbinding moet hebben en dit niet via GPS kan.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Aurora Hut op donderdag 5 december 2013

Door hard te lopen met deze app ben ik super gemotiveerd. Ik weet nu hoeveel km's ik loop en in welk tempo. De route kan ik later nog eens nakijken. Anderen kunnen mij volgen. Krijg daar leuke reacties op.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door erik knol op donderdag 5 december 2013

Na een bepaalde tijd krijg ik geen calorieën verbruik tips meer, jammer.

minuten verloop ping werk lang niet altijd, ook jammer.

rest is erg goed.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Karin van Duivenbode op zaterdag 7 december 2013

Prettig programma met goede opbouw!

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door René Koene op zondag 8 december 2013

Inmiddels een jaar gebruik gemaakt van Plus Pakket. Na wat aanvankelijke technische problemen, heb ik het inmiddels verlengd met 2 jaar. Vooral het live tracking, de zelf te kiezen en samen te stellen schema's plus nu het Hardloopspel vind ik geweldig. Je wordt gemotiveerd aan alle kanten om je aantal trainingskilometers op peil te houden en te vergelijken. Het rapportcijfer voor weersomstandigheden is mijns inziens een beetje erg optimisch, maar goed het geeft een beeld. Ik blijf er zeker mee doorgaan..

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Wilbert Breda op donderdag 12 december 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Angélique Monteny op zaterdag 14 december 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door henny daling op maandag 16 december 2013

fijn dat deze website er is

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Anke van Velzen op zaterdag 28 december 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door sirhctiaan op zaterdag 28 december 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Reinier de Graaf op zondag 29 december 2013

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Arjen op maandag 30 december 2013

Ik ben een tijd bij RunKeeper gebleven, omdat o.a. de gemiddelde totale snelheid met 2 cijfers achter de comma werkt, hierdoor vind ik dat programma nauwkeuriger op de langere afstanden. Maar met het instellen van een trainingsdoel, en de uitgebreide website ben ik toch over gegaan naar looptijden en natuurlijk heel fijn, Nederlands. Ook vind ik de makers van looptijden, heel actief met updates en op facebook. Complimenten!!!

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Adrie Dekkers op maandag 30 december 2013

Ik vindt het een goed programma, veel mogelijkheden.

Vindt alleen jammer als je het programma opstart, dat het gelijk begint.

Beter zou zijn als het een bepaalde tijd geeft om je spullen op te bergen.

En Danny pas start.

Bijvoorbeeld 20sec. terug tellen dan starten.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Annemiek Hazelzet op donderdag 2 januari 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Nataschja Budel op donderdag 2 januari 2014

Laat ik als eerste vertellen dat ik het plus pakket nog maar een week of twee in gebruik heb, dus dat mijn feedback op die periode gebaseerd is.

Waar ben ik blij/erg tevreden mee:
-de mogelijkheid om zo veel schema's te gebruiken als ik wil. Hierdoor kan ik een half jaar of jaarplanning maken waarin ik schema's zet die me naar een volgende wedstrijd toe laten werken. Ik ben een beginnende hardloper en zou dit nooit zelf zo goed kunnen bedenken.
-de audio coaching. Erg motiverend en het geeft veel inzicht op het moment dat ik aan het hardlopen ben over mijn prestatie op dat moment. Fijn ook dat ik zelf kan instellen welke onderdelen ik in de audiocoaching wil.
-de uitgebreide info over mijn trainingen, de overzichten (tussentijden, route etc)
-de lijst met wedstrijden die ik in mijn planning kan toevoegen
-de hoeveelheid info die ik bij kan houden, en dat ik daar zelf voor kan kiezen
-de mogelijkheid om zelf je privacy instellingen te kunnen bepalen
-de mogelijkheid om zelf een tijd in stellen en daar dan auiocoaching bij te hebben.

Waar ben ik minder blij mee:
-alle mailtjes/meldingen van levels/tegels. Voor mij niet interessant, sterker nog, ik vind het storend. ik heb ondertussen in de instellingen al wat vinkjes aangepast, dus ik hoop dat het nu weg is.
-ik heb het al eens eerder aangegeven, maar ik blijf de opbouw van de website soms onduidelijk vinden. Jullie hebben toen al gevraagd of jullie me kunnen helpen, dat is niet nodig. Ik kan ondertussen al de weg vinden. Maar de opbouw blijft mijns inziens niet echt logisch (het is iets met de structuur vd buttons en de drukte vd pagina's) .

Tips:
-ik wil in de zomer gaan trainen voor 1/8 triatlon. Ik kan al wel tijden voor andere activiteiten toevoegen, dat is prettig omdat ik dan een overzicht heb van al mijn activiteiten. Het zou nog handiger zijn als jullie ook schema's beschikbaar hebben voor andere sporten zoals fietsen, zwemmen, triatlon. Zou het nog completer maken.
-ik heb mijn profiel op privé staan: dus niet delen met wie dan ook. Alleen wil ik wel met mijn vrienden info delen. Nu zie ik dat ik met vrienden alleen uitslagen van wedstrijden kan delen? Ik zou ook een mogelijkheid hebben om info van trainingen met vrienden te delen.
-een vriendin wonend Engeland wilde ook gebruik maken van looptijden maar kon geen betaling doen. De optie om via een credit card of een Engelse bank te betalen is niet aanwezig. We hebben het nu opgelost doordat ik haar de waardebon voor het pluspakket heb gegeven. Maar over een jaar zit ze weer met hetzelfde probleem.

Tot slot. Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding 2 voor de prijs van 1. De waardebon heb ik weggegeven aan een vriendin die daardoor ook gebruiker is geworden. De prijs van 20,- euro voor het pluspakket vind ik prima. Was de prijs 40 euro geweest (of eigenlijk, was er geen aanbieding geweest) dan had ik het pluspakket niet aangeschaft. Dan had ik een los schema gekocht. Of ik voor 40 euro volgend jaar het pluspakket ga verlengen, op dit moment denk ik van niet. Maar wie weet ben ik over een jaar zo enthousiast dat ik het alsnog doe. We gaan het zien.

De beste wensen voor 2014!

Met vriendelijke groet,
Nataschja

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Wim te Koppele op donderdag 2 januari 2014

leuke extra's moeten echter nog wel wat worden verbeterd. Mail niet op tijd. voortgangsmails die niet kloppen. Nieuw behaalde successen die pas vier dagen later worden bijgewerkt. Door actie komt prijs per jaar op aanvaardbaar nivo, normaal eigenlijk net iets te duur voor gebodene. Emails tbv training soms niet soms veel te laat en dan weer hele tijd op juiste moment. Als dit nog verbeterd word zeker aanbevelingswaardig!

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Janet Koele op vrijdag 3 januari 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Wilma Hop op zaterdag 4 januari 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Beatrijs Verheijen op zaterdag 4 januari 2014

Ik vind het erg fijn om met een goed schema te lopen. Ik hoef niet op mn klokje te kijken tijdens het lopen, heerlijk!
Bij mijn schema klopt de opmerking je bent halverwege echter niet. Ik heb nu 5 x wandelen en 5x hardlopen. na 5 intervals zegt hij dat ik halverwege ben, maar dan heb ik nog maar 2 x hardgelopen en dat is het grootste deel van de tijd.
Verder super tevreden.
Het zou handig zijn als je je hartslagmeter ook op de app zou kunnen aansluiten.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Wilco Adam op zaterdag 11 januari 2014

Sinds de laatste updates van 2013 zie ik de tekst die ik aan het eind van mijn training ingevoerd heb niet meer verschijnen bij mijn trainingsresultaten. Erg jammer, want dat is mijn logboek!!
Voorheen werkte dat prima....

Ik heb de Windows versie van de Looptijden App geïnstelleerd op mijn Windows phone. (Nokia Lumia 920).

Bij één van mijn laatste trainingen heb ik ervaren dat de afstand en snelheid een vraamde "sprong" maakten; de snelheid was ongeloofwaardig hoog en er werd daardoor een grote sprong in de afstand gemaakt in die minuut. Bij terugkomst zag ik een lust in het afgelegde parcours die ik niet gemaakt heb.
Het leek erop dat de lus in de route een uitstapje was naar een Way-point...
Oorzaak onbekend, maar waarschijnlijk door jullie wel te verklaren.
Het ging om mijn training van 17 december 2013 waarbij ik over de Vormerseweg in Wijchen liep. Daar is ineens een punt zichtbaar in het parcours naar de Oudelaan, waar ik dus niet geweest ben.
8 januarri 2014 heb ik dezelfde route in tegengestelde richting gelopen en dus aan de overkant van de weg. Daar was de punt naar de Oudelaan niet aanwezig in het Parcours.
Mijn gebruikersnaam is "wad".

Verder zou ik het erg prettig vinden als ook de hartslagmeter voor de Windows phone beschikbaar komt!
Ik heb de App al aan meerdere mensen aanbevolen en ook van hen heb ik positieve geluiden gehoord. Met een dergelijke toevoeging wordt de App nog begerenswaardiger.

Het Hardloopspel vind ik een geweldig aanvulling op de App. Chapeau :-)

Heel veel succes met de verdere ontwikkeling van de App.

Vriendelijke groeten,

Wilco Adam

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Cristian Hermelink op dinsdag 14 januari 2014

Sinds ik pluspakket heb geactiveerd zijn er voor mijn gevoel meer haperingen. paar keer geen/moeilijk verbinding kunnen krijgen. En 1 keer dat die aan het eind van de training de tijd niet opsloeg. De audio coaching tijdens het lopen werkt goed. Als ik een gratis week had bij een nieuw schema dan gebeurde het tijdens intervaltrainingen nog wel een dat die een interval moment oversloeg.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Dick van Veen op dinsdag 14 januari 2014

Vind zelf dat het +pakket naar mate er meer mensen er gebruik van maken het goed koper zozou mogen worden .
De app is er gebruiks vriendelijk en met + pakket erg goed .
Op mijn galax III werkt het probleemloos en zeer nauwkeurig (in het begin met garmin navigatie erbij , verschillen nihil).
Sinds kort ook het programma op de laptop geïnstalleerd geeft nog veel meer informatie en je kan daar alles makkelijk aan passen helemaal top.

met sportieve groet LuckyDick.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Elles op woensdag 15 januari 2014

Heel prima app, je kunt zien dat er veel werk in wordt gestoken. Enige punt vind ik de lijst met evenementen, deze kan completer. Of ik kijk er overheen. Maar heb hier en daar moeite om voor de hand liggende grote elementen te vinden.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door youri adriaensens op donderdag 16 januari 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Ruud van den Busken op vrijdag 17 januari 2014

Ik zou een aantal opmerkingen willen maken. Door de 2-jarige aanbieding is de prijs voor mij aannemelijk. 1 jaar zou voor mij te duur zijn. Het plus pakket geeft mij zeker meer mogelijkheden om het hardlopen te stimuleren. Als ik lange afstanden loop vind ik de aanmoedigingen van het thuisfront erg leuk. Echter die doet het niet altijd ondanks dat ik de live-tracking heb aangezet. Het gebeurt een aantal keren dat het erg lang duurt voordat de GPS is gevonden. Tot slot het volgende. Als ik mijn schema heb gekozen en sta klaar om te starten maar ik moet nog iets anders nakijken of instellen op de telefoon en ga dan weer terug naar mijn app moet ik alles opnieuw instellen. Ook de GPS verbinding die ik had ben ik dan kwijt. En dat is gezien mijn eerdere opmerkingvervelend als hij die dan niet meer kan vinden.
Ik gebruik de app altijd en ben over het algemeen tevreden.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Brecht Soenen op dinsdag 21 januari 2014

ik vind dat er weinig verschillen zitten bij het gratis en de plus parket

ik vind dat ook plus parket redelijk duur voor wat je krijgt.
ik vind dat ook Audiocoaching betje zwak.
er moet meer tips en aanmoedigen komen.

loopschema's en doeltrainingen vind ik goed.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Marcha Groen op maandag 27 januari 2014

Ik vind het prettig om met looptijden te lopen! Mijn gps horloge gebruik ik om tijd en afstand goed bij te werken. Daar zit nog wel wat verschil in. Het hardloopspel vind ik fantastisch omdat het uitdaagt om meer en anders te lopen!

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Marco Huitenga op woensdag 29 januari 2014

geen opmerkingen tot nu toe, wellicht in de toekomst. Ben er eigenlijk net mee begonnen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Michel op woensdag 29 januari 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Andre Hendriks op zondag 23 februari 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Sil Schippers op donderdag 27 februari 2014

Een goede begeleider en stimulans voor mij. Maakt het lopen leuk en interessant door de feedback die je krijgt. Ik vind het een aanrader.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Jan Riphagen op zondag 9 maart 2014

Ik vindt dit super had eerst strava vindt fietstijden beter en het is in nederlands

Mvgr Jan Riphagen

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Harm Vandervoet op woensdag 12 maart 2014

Waarom is het niet mogelijk de software samen te laten werken met de hartslagband op de Iphone 4

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Jeanine Kraan op woensdag 12 maart 2014

Vooral audiocoaching en de beschikbaarheid van trainingsschema's voor ieder niveau zijn grote pluspunten. Deze week nog ervaren dat ook de supportafdeling snel en doeltreffend is. Enig minpuntje is dat de gps niet altijd stabiel is (maar wel altijd wat minder km's aangeeft dan andere apps van loopmaatjes).

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Rene Bosch op maandag 24 maart 2014

Het toevoegen van trainingschema's is het grootste "plus"punt, verder maak ik niet veel gebruik van de andere opties.
Werkt overigens wel perfect.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Riky ten Berge op maandag 24 maart 2014

Fijn om te lopen zonder steeds op je horloge te hoeven kijken.Je hoort vanzelf hoe ver je bent en hoe hard je hebt gelopen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Ben Engel op maandag 24 maart 2014

Het plus pakket ervaar ik tot nu tot als positief en is erg praktisch voor de opbouw in een schema door de audiocoaching die je erbij krijgt. Hierdoor forceer je je zelf niet en voorkom je onnodige blessure. Ook de prijs is niet verkeerd met wat je ervoor krijgt. En het tegelspel is een leuke toevoeging, maar werk wel verslavend heb ik gemerkt. Ik heb er veel profijt van want dat ik nu de 10km loop had ik vorig jaar mei 2013 niet verwacht. En dat is dan mede door toedoen het pluspakket dat ik dit bereikt heb.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Andre de Keijzer op maandag 24 maart 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Jaap Assenberg op maandag 24 maart 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Peter Siderius op maandag 24 maart 2014

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door johan hofmeijer op woensdag 9 april 2014

Ik vind het plus pakket super goed

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Richard Van Driel op vrijdag 18 april 2014

Ik ga het dit jaar bekijken of het een meerwaarde heeft het pluspakket.
Ik heb nu het gevoel dat je wordt achtervolgt en wordt opgejaagd....

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Luc Bruijnen op vrijdag 18 april 2014

Prima hardloop app. Zeker met het pluspolen. Geeft voor mij een extra dimensie aan net hardlopen.
Zou alleen handig zijn wanneer ik in de app direct de totale duur van de training in een oogopslag zou kunnen zien.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door gertjan veenstra op vrijdag 18 april 2014

De hartslagzones naast getal ook in kleur in scherm. Een piepje als je te hoog in de zone zit, te laag niet zo erg. Als je 1,5 min vlot moet lopen bij de laatste 30 seconden ook iets van een piepje.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door gertjan veenstra op vrijdag 18 april 2014

De hartslagzones naast getal ook in kleur in scherm. Een piepje als je te hoog in de zone zit, te laag niet zo erg. Als je 1,5 min vlot moet lopen bij de laatste 30 seconden ook iets van een piepje.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Gerard Elzinga op zondag 27 april 2014

Helpt me goed bij opbouw na blessure, weer met beginnersschema begonnen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door HendrikvR op dinsdag 6 mei 2014

Leuke duidelijke app. Motiveert om te blijven lopen en je grenzen te verleggen.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Hans Elzinga op dinsdag 6 mei 2014

Optie om radio te luisteren die automatisch dempt bij een update zou een welkome verbetering zijn

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Freddy de Jong op woensdag 7 mei 2014

AANDACHTPUNTEN APP
-loopt toch regelmatig vast of gps valt weg
-Automatische pauze is niet zuiver genoeg

GOEDE PUNTEN
-veel mogelijkheden en toch simpele bediening

WENSEN
een route-optie, die je vooraf zelf kan tekenen en waarbij je onder het lopen net als bij een TOMTOM te horen krijgt, ga zsm links, ga 1km rechtdoor, ga zsm rechts, buig iets af richting noord enz. enz. Zodat je dus niet steeds op je smart hoeft te kijken of je het lijntje wel voldoende goed volgt. Een looptomtom dus die niet de paden aangeeft maar richtingen en die ook kan aangeven als je uit de richting dreigt te gaan lopen. Met name in onbekende en onherbergzame ongebaande berggebieden en bij trailrunning zou dit een enorme uitkomst zijn voor de echte avonturier zoals ik. Ben namelijk al eens goed verdwaald in de Sloveense bergen tijdens een 50km mountainrun. Maar gelukkig had ik looptijden.nl op mn smart (Y):-)

sportieve groet
Freddy de Jong

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Pauline van Zaalen op zaterdag 10 mei 2014

Er zitten wel veel mogelijkheden op, maar ik gebruik er toch maar weinig van. Ik heb geen behoefte om mijn prestaties te delen via Facebook en twitter; ik heb geen mobiel internet, zodat ik aan live tracking niets heb etc) En de mogelijkheden die ik zoek (meer mogelijkheden om je eigen trainingsschema te maken; dus ook met 1x per week trainen - omdat ik ook andere sporten doe) zitten er niet in. Voor de rest vind ik het wel erg leuk.

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Review door Rick Peters op dinsdag 16 december 2014

Motivatie is leuk (loopspel), de blusonderdelen vallen op zichzelf tegen maar ik stimuleer graag de ontwikkeling. Het is wel relatief kostbaar, door gebruik te maken van de actie heb ik het met succes voor 2 jaar kunnen verlengen anders had ik het waarschijnlijk opgezegd

Algeheel oordeel      
Kwaliteit      
Prijs      
Zou je dit product aan een vriend(in) aanbevelen?            

Looptijden.nl op Facebook