Profiel van Sandra van Arkelen

Overzicht van alle hardloopprestaties van Sandra van Arkelen. Op deze profiel pagina worden alleen wedstrijdtijden getoond, trainingstijden zijn enkel voor de gebruiker zelf zichtbaar.

Hardloop statistieken

AfstandAantalBeste tijdDatum PRGemiddelde tijd
5.000m200:30:0623-04-201100:30:57
6.617m100:40:5718-06-201100:40:57
6.639m100:42:1009-06-201200:42:10
8.000m100:49:5704-12-201100:49:57
8.047m100:53:1421-04-201200:53:14

Uitgebreide statistieken zijn alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers

Log eerst in op Looptijden.nl voordat je de uitgebreide statistieken kunt bekijken.

Indien je nog niet aangemeld bent op Looptijden.nl kun je je heel eenvoudig gratis aanmelden.


Blog posts

grote liefdes

Gepost door Sandra van Arkelen op dinsdag 23 juli 2019 10:44

Ik ben weer begonnen met mijn grote liefde: Hardlopen!
Nooit verwacht dat ik 10 jaar geleden besmet zou raken met dit virus.
Helaas heb ik door een knie operatie jaren niet gelopen. En als ik het weer probeerde speelde mijn knie op. Niet zo erg maar genoeg om angstig te worden dat ik mijn andere grote liefde niet meer zou kunnen doen: Bergwandelen.
Twee maanden geleden heb ik tijdens een uitje van mijn werk hele stukken moeten joggen (tijdens het spel Hunted). En dat ging heel behoorlijk op mijn sneakers!!
Besloten om het hardlopen toch weer een kans te geven met één belofte; rustig opbouwen, zo rustig dat ik het idee heb dat ik niet vooruit kom smiley
Ik zit nu in de zevende week; 2 x 10 min en 2 x 3 minuten met tussendoor wandelen.
En mijn lijf en leden zijn er blij mee! Zelfs als ik niet verder zou komen dan dit schema zou ik nog blij zijn dat ik dit 3 keer per week kan doen. De droom is toch nog een keer met mijn dochter de 4EM van Zwolle lopen, geen superafstand, maar dat deed ik nooit.
Ik kan mijn grote liefde weer omarmen en mijn tweede grote liefde vasthouden. Poly-amoureus...

schoenen

Gepost door Sandra van Arkelen op vrijdag 20 januari 2012 11:24

Een tijdje terug berichte ik over mijn nieuwe slaapschoenen. Ik heb ze toch ingelopen en moet zeggen dat het beter gaat. Mijn voeten blijven redelijk wakker onderweg.
Het lopen zelf gaat ook niet slecht, het tempo gaat heeeeel langzaam omhoog. Nu weer eens wat verder lopen dan 5 km. Alleen heb ik de nare gewoonte om bij langere afstanden ook gewoon tempo te willen lopen. Rustig aan doen komt niet in mijn woordenboek voor. Maar moet mijzelf geweld aandoen om toch langzaam te starten, om aan het eind weer harder te kunnen gaan. Interval zou weer eens heel goed zijn. Van t weekend dan maar eens proberen.

ademloos (1 reactie)

Gepost door Sandra van Arkelen op vrijdag 25 november 2011 17:48

Met stroop in de benen en stroop in de longen is het niet fijn opbouwen. de afgelopen anderhalve week twee keer moeten lopen in verband met een benauwdheidsaanval. Het is net of de luchtwegen samenknijpen en ik bijna geen lucht meer krijg. Nu heb ik in het verleden wel een tijdje astmatische klachten gehad maar gebruikte geen medicatie meer.
Afgelopen woensdag kon ik geen stap meer verzetten in het toch al zompige bos. Toch maar weer aan de medicijnen. Pufje voordat ik op pad ga en geloven dat ik lucht krijg. En vandaag de proef op de som genomen. Pufje en een rustig rondje gelopen en ik moet zeggen, zonder problemen! Opgelucht dat ik eindelijk weer lekker kan lopen zonder mij zorgen te maken over ademhalen.

11-11-11

Gepost door Sandra van Arkelen op vrijdag 11 november 2011 18:11

Een legendarische dag volgens sommigen. Voor mij ook, eindelijk, na anderhalve week ziek, keelpijn, koorts, hoesten, heb ik weer een rustig rondje gelopen. En t ging best. Maar ik baal wel, de laatste maandag voor mijn grrrrrriep heb ik een lekkere interval gedaan. Was ik erg tevreden en blij mee. En nu heb ik 10 dagen op de bank gezeten, niksen, en dat voelde niet goed. Maar nu nog twee weken om weer wat op te bouwen, de StNicolaasloop komt eraan. Morgen de intocht, over 3 weken de 8 km. Ik hoop dat ik dan kan lopen als een stoomboot!

Slaapschoenen, ervaring? (4 reacties)

Gepost door Sandra van Arkelen op zaterdag 29 oktober 2011 18:10

Sinds 3 weken heb ik nieuwe loopschoenen; Asics gel Kayano 17.
Mijn vertrouwde Asics 3010 waren aan vervanging toe en een loopanalyse liet zien dat ik geen correctie nodig heb in mijn schoen.
Maar in mijn nieuwe schoenen krijg ik binnen 2 a 3 km last van slaap in mijn voeten, en das nu net wat ik niet kan gebruiken. Mijn voeten moeten klaarwakker zijn om met de rest van mijn lijf de km's en het tempo te volbrengen.
Ik baal als een stekker, de schoenen zijn te duur om er beroerd op te lopen.
Ik heb de afgelopen 2 x mijn oude schoenen weer aangedaan en ze lopen echt lekkerder. Terug naar de winkel dus en eens kijken of er een oplossing is. Tot die tijd loop ik lekker door op mijn oudjes, of moet ik wennen en inlopen? Wie heeft dezelfde ervaring?

Afstand

Gepost door Sandra van Arkelen op woensdag 5 oktober 2011 14:07

Sinds eeuwen weer eens iets verder gelopen dan mijn gebruikelijke afstandjes tussen de 4 en 6,5 km.
En het was fijn, best ontspannen gelopen met rond de 6km een een dipje die vanzelf weer over ging. Ook het geplaag en geklier van mijn lieve loopmaat kon me niet van mijn apropos brengen.
Ben wel blij om weer te ervaren dat ik ook best iets verder kan lopen. Heb er weer vertrouwen in dat ik heel snel weer eens 10km kan lopen.
2 dagen geleden had ik nog bijna de behoefte om te kruipen op een afstandje van nog geen 5km, zeker nadat een vliegje zich aan mijn amandelen vastklampte en bij mij de nodige hoest en kokhals salvo's veroorzaakte.
Nu nieuwe schoenen kopen, na 2 jaar lopen wordt t tijd!

hindernisbaan

Gepost door Sandra van Arkelen op woensdag 7 september 2011 20:14

Vandaag in het bos gelopen, een bescheiden rondje van 4,6 km. De sporen van de eerste herfststorm waren duidelijk merkbaar. Het toch al zo vochtige bospad was een ware hindernisbaan geworden. Het hardlopen werd gecombineerd met een limbo onder laaghangende takken door, een springwedstrijd over afgebroken takken en moddelworstelen door enkeldiepe poelen. Ondertussen viel er een lekker buitje. Het lopen met al deze obstakels was zwaar, de grond probeerde de schoenen vast te zuigen en al dat water deed mijn blaas ook nog eens verleiden tot een tussenstop. Maar toch was t lekker, gewoon buiten, actief en fris. Heerlijk! En voor t eerst weer met mijn lieve loopmaat erbij.
En de focus voor mij is er weer helemaal; Als ik zwaar bepakt de berg op kan en de ijle lucht kan trotseren kan ik ook gewoon doorzetten met hardlopen. Dus ook de hindernis in mijn geest is overwonnen!

start

Gepost door Sandra van Arkelen op woensdag 31 augustus 2011 08:20

Na een hele zomer bijna niet te hebben gelopen ben ik vandaag weer met een schone lei begonnen.
Net terug van een 2 weken trekken in de Pyreneeen vond ik dat ik mijn prestaties hoog in de bergen ook wel in ons vlakke landje kan voortzetten. Want waarom kan ik wel de moed vinden om me met een zware rugzak de zoveelste col op te heisen en kost het hardlopen me soms zoveel moeite.
Ik heb de hele 4 km, jaja een eerste afstandje, maar volgehouden dat de motivatie hier niets anders is dan de motivatie in de bergen. Ook daar raak ik buiten adem, door ijle lucht, en doen de benen pijn van het stijgen en dalen. Niets anders dus dan vanmorgen.
En ik zal en wil fit worden, zijn en blijven!
Het fijne nieuws is wel dat mijn lieve loopmaat ook weer van zijn blessure is hersteld, hoera, kunnen we weer samen lopen!

Moeizaam

Gepost door Sandra van Arkelen op zondag 10 juli 2011 17:19

Wat kost het lopen momenteel een moeite, lijf en geest werken niet meer mee, ik ben moe, moe en moe.
Teveel apen op de schouders en dat doet pijn.
En dat terwijl ik de 4EM zo lekker vond om te lopen!
Vanmorgen maar mijzelf in mijn hardloopkleren gehesen met maar 1 doel; dat t lopen weer fijn wordt. En dat betekent nu even rustig aan, niet te hard en kleine muizenafstandjes.
Mijn lieve loopmaat is uit de running met een blessure en wil niets liever dan lopen. En dat mis ik ook, lekker samen lopen, en op looptijden alle tabellen wel 10 x bekijken. Plannen maken voor loopjes en elkaar motiveren.
Maar ik wil wel fit blijven en niet dichtgroeien omdat ik te lamlendig ben om mijzelf op te peppen. Dus niet meer zeuren en klagen, gewoon lopen, elke voet die ik voor de ander zet is mooi meegenomen!

Jaaaaaa!

Gepost door Sandra van Arkelen op zondag 19 juni 2011 19:13

Toch gelopen, de 4 EM in mijn fijne stad, wat een evenement.
Jammer van de scholieren die min of meer verplicht worden om mee te doen en dan binnen 1 km in een rij de weg versperren, en het mij onmogelijk maakte om lekker door te lopen. Maar wat zeur ik, een week geleden was ik nog heel sip omdat mijn lijf niet deed wat ik wilde en nu liep ik toch mee met 4000 andere lopers.
Ik heb vooral genoten van de sfeer, het publiek en de muziek. Het lopen ging lekker, zonder moeite de 6,6 km (jaja 200 teveel) gedaan in een redelijk tempo. Wilde ook niet harder om mijn knie wat te ontzien.
En vandaag voelt t goed, knie geeft geen pijn, en ik kijk met plezier terug op de 4EM.
Daarna nog mijn lieve loopmaat aangemoedigd tijdens de HM. Ook geweldig, zelfs toen het heeeel erg ging regenen was het nog fijn om er te zijn.
Volgens loopevenement wordt ook in Zwolle, de Salverda Berkumloop.

GRRRRR (1 reactie)

Gepost door Sandra van Arkelen op zaterdag 11 juni 2011 21:01

Vorig weekend met een volle rugzak op de veluwe gelopen, 21 km lopen, dwalen en verdwalen. Twee dagen daarna weer hardlopen, gewoon een bekend rondje rustig aan.
Twee dagen daarna sta ik 's ochtends op met een zere knie. Hoe bestaat 't. Na het lopen geen (spier)pijn gehad en na een nacht slaap word ik wakker in een nachtmerrie. Nog een week naar de 4EM, waar ik mij zo op verheugd had, laat mijn knie het afweten. Ik kan wel gillen van frustratie. Vorig jaar een lopersknie die roet in het eten gooide, nu dit weer. Alle andere loopevenementen vallen in het niet bij hét evenement in mijn eigen stad, mijn lief zou mij binnenjuichen en ik zou hem supporten tijdens de halve marathon. Sta ik weer als toeschouwer aan de kant, wat haat ik dit gevoel.
Heeft iemand een goede knie te leen? Al is t maar voor een 38 minuutjes....

Bos (1 reactie)

Gepost door Sandra van Arkelen op zondag 29 mei 2011 15:21

Weer eens in het bos gelopen, de Horte tussen Dalfsen en Zwolle. Een mooi landgoed!
Maar ik weet nu nog niet of ik moet genieten of het moet verfoeien. Wat weegt zwaarder? De lol van het bespeuren van een eekhoorntje die voor onze voeten weer in een boom vlucht, de prachtige natuur, de regen die door de zonnestralen bijna zilver lijkt of de benauwdheid vanwege vocht en warmte, het zware lopen vanwege de vele boomwortels en soms de modderpoelen die niet te omzeilen zijn?
Mijn snelheid daalt met sprongen en ondanks dat ik weet dat bos langzamer loopt voelt t wel als suf. Maar afwisselen met sneller asfalt om mijzelf te motiveren en trots te zijn op de vooruitgang wat betreft de snelheid. En dan soms maar wat langer en langzamer in het bos en dan accepteren dat t wat zwaarder is en ik geen vleugels krijg van al dat moois. Wel fijn dat mijn lieve maat meeloopt en vaak op de juiste momenten zegt dat ik het goed doe! En dat live, zonder MP3...

Nou nou (1 reactie)

Gepost door Sandra van Arkelen op vrijdag 13 mei 2011 20:52

Eindelijk weer op tempo...
Vorige week pap in de benen en ademnood. Lopen ging voor geen meter, maar toch maar doorzetten.
En als het dan eens een weekje minder gaat slaat de angst toe dat t nooit meer wat wordt. Bijna ben ik dan in staat om te stoppen met lopen. Maar ergens in mijn lijf en geest zit zo'n drive waardoor ik moet lopen, moet moet moet, anders ga ik mij gewoon schuldig voelen. Is dat nu verslaving? Eergisteren weer eens redelijk ontspannen gelopen en een acceptabele tijd. Vanavond was weer fijn, ik kon zelfs genieten van de ganzenkuikens die door moeders veilig werden weggeloodst van een raar mens in een strak pakje die kennelijk haast had...
Morgen even een dagje rust, en zondag vol goede moed een iets langere afstand lopen. Kan me er bijna op verheugen.
Leve mijn haat - liefde verhouding met hardlopen!!!

10 km (1 reactie)

Gepost door Sandra van Arkelen op zondag 1 mei 2011 11:08

Jaaaaa!!!! Voor het eerst gisteravond 10 km gelopen.
Ondanks hooikoorts en de benauwdheid die daarmee gepaard gaat toch de stoute hardloopschoenen aangetrokken.
Auto langs de dijk neergezet en lopen maar. Prachtige avondzon over het water en de weilanden. Meikevers, ooievaars, hazen gezien. En met duizenden muggen een aanvaring gehad, die gelukkig mijn mond wel ontweken. Gelopen op een tempo dat mijn conditie het goed aan zou kunnen. Wel allerlei spiertjes gevoeld na een 6 km, maar onschuldig. Alleen een zere voet, net het gevoel of ik er slaap in had, was vervelend.
Lopen was echt lekker, en tot huis was het 9,5 km. Toch maar de 10 volgemaakt door nog een rondje in het park te lopen.
Mensen, wat ben ik trots dat ik 10 km kan hardlopen! Nooit gedacht toen ik aan hardlopen begon, toen was 2 minuten al een strijd. En niet teveel last van spierpijn.
Ik moet wel zeggen dat ik een geweldige inspirator heb!
De volgende stappen zijn afstand en snelheid blijven opbouwen. Wie weet kan ik ooit nog eens een halve lopen (voor mijn 50e...)Wink smiley

Vennenloop

Gepost door Sandra van Arkelen op maandag 25 april 2011 19:47

En afgelopen zaterdag was het zo ver, mijn eerste wedstrijdje. Voor mijzelf had ik het doel gesteld om de 5 km in 30min30 te lopen.
Warme dag, klein evenement, maar de sfeer was prima!
Ik merkte al voor enige meter te hebben gelopen dat mijn hartslag verhoogd was, en ja, ik moet toegeven; ik vond het spannend!! Natuurlijk bang om mijzelf kapot te lopen, om als laatste te eindigen en nog meer van die onzinnige hersenspinsels...
Maar achter in het startvak met mijn loopmaat/fan/lief aan mijn zij kon ik in elk geval niet door veel mensen ingehaald worden Theeth smiley.
Na het startsein gewoon een eigen tempo gelopen; 9,7 tot 4 km. En daarna versnellen. Viel niet mee en op een moment vond ik het echt zwaar, dacht dat ik nog wel een eindje moest, mijn Garmin gaf volgens mij nog ruim 500 mtr aan. Maar na wat bochten toch de atletiekbaan in zicht. Ergens in mijn benen, en vooral in de geest zat nog een eindsprintje, en ik kreeg zelfs nog mee dat ik omgeroepen werd! Fijn dat al die mensen speciaal voor mij kwamen Wink smiley
Met een netto eindtijd van 30.06 min mag ik zeer tevreden terugkijken! En wat fijn dat looptijden afrond tot 10 km per uur!
Daarna mijn grote motivator aangemoedigd, die het nodig vond om met een nog niet genezen gebroken rib de 10 km. te lopen, en de laatste 500 mtr nog met hem meegerend. Ik was alweer hersteld gelukkig!
Op naar het volgende leuke loopje!

WIE?? (3 reacties)

Gepost door Sandra van Arkelen op vrijdag 15 april 2011 19:13

Beste medelopers,

Wie loopt er 18 juni ook de 4 EM van het halve marathon festival in Zwolle?
Met zoveel lopers op deze site moeten het er toch een aantal zijn?!
En natuurlijk niet te vergeten de halve marathon, helaas te hoog gegrepen voor mij!!
Ik ben benieuwd....

warm

Gepost door Sandra van Arkelen op woensdag 13 april 2011 17:31

Afgelopen maandag midden op de dag gelopen, wennen hoor als t zonnetje weer hard zijn best doet. Achter in de tuin in de tuinstoel is het heerlijk, maar tijdens het lopen was het wel erg warm. Meteen zware benen en onderweg steeds het idee; Ik ga wandelen. Natuurlijk niet gedaan, er is mij verteld dat ik beter kan vertragen en dat ging ook prima.
Vandaag weer een mooie route gelopen, lekker door een stuk mooie natuur met veel vogels. En ondanks flinke tegenwind op de dijk ging het lopen prima.
Lekker idee dat elke training meehelpt om van de zomer superfit de bergen in te trekken! Twee jaar geleden moest ik mijn daypack nog overhandigen aan mijn lieve reisgenoot omdat de wandeling wel erg steil werd, nu loop ik zelf even prima met een 55+ liter op de rug.
Leve hardlopen!!!

9,8

Gepost door Sandra van Arkelen op zondag 27 maart 2011 18:27

Na een middag en hele dag werken in de tuin natuurlijk vermoeid en stijve spieren. Zaterdagavond laat naar bed en helaas een uurtje korter. Dus lopen was niet iets waar ik mij vanmorgen op verheugde. Ik had mij al voorbereid op een hardlooprondje waarbij een fit persoon mij snelwandelend voorbij zou streven. Maar het ging heel best! Lekker weer, en lief gezelschap! De koude douche kwam later toen mijn hardloop horloge spontaan, nadat ik de timer al had gestopt, van 9,8 naar 9,7 km/uur floepte. Zucht.... Het horloge van mijn lieve loopman bleef wel braaf op 9,8 staan, en hij veranderde natuurlijk van een fijne man in een treiterkop.
Zelfde tijd, zelfde afstand, andere snelheid???? Wat een onrecht! Maar goed, het belangrijkste is dat lopen weer fijn voelt!

Zon

Gepost door Sandra van Arkelen op zondag 20 maart 2011 16:32

Wat een heerlijk weer om te lopen. Als ik de hooikoorts een beetje onder controle heb dan lukt t allemaal best.
Maar vanmiddag over een stuk dijk was het gewoon heerlijk lopen, geen wandelaars, enkele fietsers en gewoon in gezelschap van de zon en vogels. Geeft heerlijke energie en stimuleert alleen maar om te blijven lopen, ook als t wat minder gaat.
Dochterlief liet me na een 300 meter al in de steek op haar skeelers, ze vond het toch te hard gaan. Ahum...
En als ik kan lopen en het volhou... Dan kan iedereen het!
Geniet!

jaaaa!

Gepost door Sandra van Arkelen op zaterdag 5 maart 2011 10:29

Mij vanmorgen weer in de hardloopkleren gehesen, goede zin, lekker weer en het voornemen om maar een rustig rondje te lopen. Maar mijn benen gingen vandaag bijna vanzelf en voor t eerst loop ik een afstandje a 10 km/uur. Geeft weer een positieve impuls, ik kan het!!!
Onderweg wel even een inspirerende kus bij mijn lief gehaald, dat geeft natuurlijk ook vleugels!

Ochtend

Gepost door Sandra van Arkelen op maandag 28 februari 2011 20:38

Kennelijk ben ik niet zon ochtendmens, het lopen valt mij dan niet mee. Ging natuurlijk weer veel te hard van start om na 3 km dood te vallen. Ik neem mij voor om de volgende keer maar rustig te starten en dan aan het eind te versnellen. Ik weet dit wel maar doen is nog altijd lastig
Tempo moet echt nog omhoog, wil niet met schaamrood op de kaken de finish van Ekiden over...
Maar goed, ik loop wel, ondanks soms wat weerstand van mijn lijf en geest...

oef

Gepost door Sandra van Arkelen op zondag 20 februari 2011 12:31

Valt niet mee, zondagochtend, weinig slaap, wijntje op, koud, wind die soms tegen zit en dan een stuk door t bos.
Maar toch weer volbracht. Gewoon doorgaan!

eindelijk

Gepost door Sandra van Arkelen op maandag 14 februari 2011 21:41

De spirit komt er eindelijk weer een beetje in. Snelheid gaat langzaam omhoog en de afstand gaat ook weer beter.
Ook gelukkig de 7 feb. grens over, geen blessure gelopen zoals vorig jaar. Op naar de Ekiden en de 4 EM.... Hoopvol!

Bekijk de blog van Sandra van Arkelen

Tijden voor hardloopwedstrijden

DatumParcoursTijdAfstandSnelheid
20-10-2012Stadshagen Run00:31:485.000 m9,43 km/u
09-06-2012Zwolse Halve Marathon Festival (4 EM)00:42:106.639 m9,45 km/u
21-04-20125 mijl van Zwolle Zuid00:53:148.047 m9,07 km/u
04-12-2011St. Nicolaasloop (8 km)00:49:578.000 m9,61 km/u
18-06-2011Zwolse Halve Marathon Festival (4 EM)00:40:576.617 m9,70 km/u
23-04-2011vennenloop, Oisterwijk00:30:065.000 m9,97 km/u

Trainingstijden

DatumParcoursTijdAfstandSnelheid
06-08-2012Training00:22:093.408 m9,23 km/u
24-06-2012rondje zwolle zuid00:29:574.798 m9,61 km/u
16-06-2012Training00:50:537.617 m8,98 km/u
13-06-2012rondje zwolle zuid00:29:064.697 m9,68 km/u
03-06-2012rondje zwolle zuid00:29:234.761 m9,72 km/u
28-05-2012rondje zwolle zuid00:30:134.807 m9,55 km/u
26-05-2012Harculo - Jan van Arkel00:51:234.341 m5,07 km/u
23-05-2012zandhove kort00:23:493.562 m8,97 km/u
20-05-2012Training00:18:563.152 m9,99 km/u
16-05-2012Training00:23:333.861 m9,84 km/u
13-05-2012jan - aalvangerspad00:33:055.323 m9,65 km/u
09-05-2012rondje zwolle zuid00:30:054.771 m9,52 km/u
07-05-2012zandhove kort00:26:244.183 m9,51 km/u
29-04-2012Training00:32:185.007 m9,30 km/u
27-04-2012Harculo - Jan van Arkel00:34:175.372 m9,40 km/u
23-04-2012Training00:23:563.751 m9,40 km/u
18-04-2012aalvangersweg- de oude mars00:40:156.180 m9,21 km/u
12-04-2012Harculo - Jan van Arkel00:35:015.330 m9,13 km/u
10-04-2012Training00:32:265.020 m9,29 km/u
07-04-2012Training00:18:462.933 m9,38 km/u
02-04-2012Training00:31:364.769 m9,06 km/u
31-03-2012Training00:35:105.555 m9,48 km/u
28-03-2012Training00:30:294.821 m9,49 km/u
19-03-2012rondje zwolle zuid00:31:564.733 m8,89 km/u
17-03-2012rondje zwolle zuid00:30:314.805 m9,45 km/u
14-03-2012rondje zwolle zuid00:31:044.779 m9,23 km/u
14-03-2012Training00:31:044.779 m9,23 km/u
11-03-2012Training00:30:004.760 m9,52 km/u
03-03-2012wapenveld kort00:28:524.290 m8,92 km/u
01-03-2012rondje zwolle zuid00:31:064.765 m9,19 km/u
26-02-2012Training00:18:383.000 m9,66 km/u
19-02-2012jan weg00:14:592.349 m9,41 km/u
01-02-2012Harculo - Jan van Arkel00:33:495.358 m9,51 km/u
28-01-2012jan - zandhove00:33:435.447 m9,69 km/u
24-01-2012Training00:48:197.656 m9,51 km/u
20-01-2012rondje zwolle zuid00:29:394.787 m9,69 km/u
16-01-2012rondje zwolle zuid00:30:114.886 m9,71 km/u
13-01-2012rondje zwolle zuid00:30:394.997 m9,78 km/u
11-01-2012Training00:47:587.518 m9,40 km/u
08-01-2012rondje zwolle zuid00:29:084.816 m9,92 km/u
06-01-2012Harculo - Jan van Arkel00:32:365.367 m9,88 km/u
03-01-2012Training00:19:223.203 m9,92 km/u
01-01-2012rondje zwolle zuid00:29:244.788 m9,77 km/u
29-12-2011Training00:25:113.849 m9,17 km/u
25-12-2011Training00:32:295.204 m9,61 km/u
21-12-2011Harculo - Jan van Arkel00:32:535.386 m9,83 km/u
18-12-2011wapenveld kort00:27:204.291 m9,42 km/u
11-12-2011Training01:06:3610.586 m9,54 km/u
07-12-2011rondje zwolle zuid00:30:314.782 m9,40 km/u
27-11-2011jan - aalvangerspad00:50:408.006 m9,48 km/u
25-11-2011aalvangersweg- de oude mars00:40:126.355 m9,49 km/u
23-11-2011horte lang00:34:274.846 m8,44 km/u
21-11-2011rondje zwolle zuid00:30:074.774 m9,51 km/u
19-11-2011wapenveld kort00:28:094.368 m9,31 km/u
13-11-2011rondje zandhove00:24:073.904 m9,71 km/u
11-11-2011zandhove kort00:22:143.538 m9,55 km/u
31-10-2011jan - aalvangerspad00:34:285.540 m9,64 km/u
29-10-2011aalvangersweg- de oude mars00:39:456.329 m9,55 km/u
27-10-2011rondje zwolle zuid00:30:375.015 m9,83 km/u
25-10-2011wythmen00:35:415.610 m9,43 km/u
22-10-2011jan - aalvangerspad00:51:177.822 m9,15 km/u
18-10-2011rondje zwolle zuid00:31:325.037 m9,58 km/u
16-10-2011jan - aalvangerspad00:49:577.866 m9,45 km/u
14-10-2011rondje zandhove00:24:093.993 m9,92 km/u
12-10-2011Harculo - Jan van Arkel00:33:085.367 m9,72 km/u
09-10-2011jan - zandhove00:33:275.414 m9,71 km/u
05-10-2011Herxen, Jan van Arkel, thuis00:52:058.159 m9,40 km/u
03-10-2011rondje zwolle zuid00:30:464.779 m9,32 km/u
01-10-2011Training00:14:182.145 m9,00 km/u
30-09-2011aalvangersweg- de oude mars00:39:566.327 m9,51 km/u
28-09-2011rondje zandhove00:25:064.007 m9,58 km/u
23-09-2011rondje zandhove00:24:254.018 m9,87 km/u
20-09-2011Harculo - Jan van Arkel00:33:595.383 m9,50 km/u
18-09-2011zandhove jan00:39:296.214 m9,44 km/u
14-09-2011rondje zwolle zuid00:29:474.804 m9,68 km/u
10-09-2011Training00:30:294.755 m9,36 km/u
07-09-2011horte lang00:30:104.598 m9,15 km/u
04-09-2011rondje zandhove00:25:484.026 m9,36 km/u
31-08-2011zandhove kort00:26:114.001 m9,17 km/u
13-07-2011jan - zandhove00:36:515.803 m9,45 km/u
10-07-2011Training00:22:593.617 m9,44 km/u
06-07-2011Training00:16:572.717 m9,62 km/u
17-06-2011Training00:11:211.843 m9,74 km/u
06-06-2011rondje zwolle zuid00:31:184.837 m9,27 km/u
31-05-2011Harculo - Jan van Arkel00:33:125.400 m9,76 km/u
29-05-2011horte anderhalf00:45:467.109 m9,32 km/u
25-05-2011zandhove jan00:32:045.211 m9,75 km/u
23-05-2011rondje zwolle zuid00:28:374.785 m10,03 km/u
21-05-2011Training00:26:164.116 m9,40 km/u
18-05-2011rondje zwolle zuid00:29:274.777 m9,73 km/u
16-05-2011aalvangersweg- de oude mars00:39:126.197 m9,49 km/u
13-05-2011rondje zwolle zuid00:28:584.805 m9,95 km/u
11-05-2011rondje zwolle zuid00:29:364.782 m9,69 km/u
08-05-2011rondje zwolle zuid00:30:114.781 m9,50 km/u
06-05-2011Training00:25:294.013 m9,45 km/u
03-05-2011jan - zandhove00:37:135.974 m9,63 km/u
30-04-2011herxen jan01:05:3510.087 m9,23 km/u
18-04-2011rondje zwolle zuid00:29:364.782 m9,69 km/u
17-04-2011horte kort00:14:472.439 m9,90 km/u
13-04-2011aalvangersweg- de oude mars00:39:326.330 m9,61 km/u
11-04-2011zandhove kort00:24:543.981 m9,59 km/u
06-04-2011jan weg00:13:312.327 m10,33 km/u
03-04-2011rondje zwolle zuid00:29:204.786 m9,79 km/u
30-03-2011rondje zwolle zuid00:29:324.792 m9,74 km/u
27-03-2011rondje zwolle zuid00:29:284.786 m9,75 km/u
23-03-2011Harculo - Jan van Arkel00:33:265.367 m9,63 km/u
20-03-2011jan - aalvangerspad00:49:057.786 m9,52 km/u
17-03-2011heerde hei00:28:494.488 m9,34 km/u
13-03-2011de horte00:32:084.883 m9,12 km/u
09-03-2011rondje zwolle zuid00:31:114.780 m9,20 km/u
06-03-2011jan - aalvangerspad00:50:457.873 m9,31 km/u
05-03-2011zandhove jan00:35:405.936 m9,99 km/u
02-03-2011rondje zandhove00:24:543.979 m9,59 km/u
27-02-2011jan - zandhove00:37:335.862 m9,37 km/u
23-02-2011rondje zwolle zuid00:29:474.783 m9,64 km/u
20-02-2011heuveltjesbos-reest00:38:285.921 m9,24 km/u
16-02-2011aalvangersweg- de oude mars00:39:236.206 m9,45 km/u
14-02-2011rondje zwolle zuid00:29:494.799 m9,66 km/u
09-02-2011rondje zwolle zuid 6km00:39:526.156 m9,26 km/u
06-02-2011rondje zandhove00:26:574.157 m9,25 km/u
30-01-2011rondje zwolle zuid00:31:274.760 m9,08 km/u
25-07-2010zandhove kort00:19:393.031 m9,25 km/u
04-07-2010balkbrug klein00:26:314.141 m9,37 km/u
27-06-2010horte lang00:29:324.419 m8,98 km/u
24-12-2009Training00:36:495.763 m9,39 km/u
16-12-2009Training00:36:075.692 m9,46 km/u
13-12-2009Training00:48:137.471 m9,30 km/u
04-12-2009Training00:31:054.918 m9,49 km/u
29-11-2009Training00:17:462.671 m9,02 km/u
25-11-2009Training00:49:277.651 m9,28 km/u
21-11-2009Training00:42:146.427 m9,13 km/u
18-11-2009Training00:40:415.752 m8,48 km/u
14-11-2009Training00:43:086.493 m9,03 km/u
14-11-2009rondje zwolle zuid 6km00:43:086.493 m9,03 km/u
08-11-2009Training00:37:555.633 m8,91 km/u
06-11-2009Training00:32:244.797 m8,88 km/u
04-11-2009Training00:35:465.406 m9,07 km/u

Hardloop foto's van Sandra van Arkelen

P1040319k.jpg hardlopen.jpg

Looptijden.nl op Facebook