Profiel van Ronald Stienstra

Overzicht van alle hardloopprestaties van Ronald Stienstra. Op deze profiel pagina worden alleen wedstrijdtijden getoond, trainingstijden zijn enkel voor de gebruiker zelf zichtbaar.

Hardloop statistieken

AfstandAantalBeste tijdDatum PRGemiddelde tijd
2.780m100:12:0002-01-201000:12:00
2.870m100:12:0011-03-201000:12:00
5.000m200:21:4030-05-201000:22:49
10.000m100:44:1007-03-201000:44:10
15.000m201:18:5004-10-200901:21:03
16.093m101:16:4005-04-201001:16:40
21.097m301:45:3319-12-200901:52:44

Uitgebreide statistieken zijn alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers

Log eerst in op Looptijden.nl voordat je de uitgebreide statistieken kunt bekijken.

Indien je nog niet aangemeld bent op Looptijden.nl kun je je heel eenvoudig gratis aanmelden.


Blog posts

DNF (9 reacties)

Gepost door Ronald Stienstra op maandag 12 april 2010 09:41

Dat zijn de letters die geen enkele sporter achter zijn naam wil zien staat. DNF staat voor teleurstelling, opgeven, verliezer en vast nog wel meer niet al te vrolijke synoniemen. En toch is het mij gisteren overkomen tijdens mijn eerste marathon. Naar een paar maanden van intensieve voorbereiding was gisteren de dag dat het allemaal moest gaan gebeuren. Maar het gebeurde dus niet. Aan het weer en aan de sfeer heeft het niet gelegen, maar na vijf kilometers had ik al last van een lichte verkrampingen in mijn kuiten, bij een hartslag die meer bij een 10 kilometer wedstrijd past dan bij een marathon. En dat allemaal in een tempo dat langzamer was dan het langzaamste schema dat ik had opgesteld. De ademhaling was volledig onder controle en ik was prima in staat om hele gesprekken te voeren.

Wat ik ook probeerde om mijn hartslag omlaag te krijgen, het lukt maar niet. En dan weet je wat er gaat gebeuren: je benen beginnen vol te lopen. Tijdens trainingen had ik het ook al meegemaakt. Maar ja je bent wel bezig met de marathon van Rotterdam dus je gaat gewoon door. Dan maar accepteren dat de streeftijd er niet in zit.

Ondertussen was ik het punt van de halve marathon gepasseerd in een tijd van circa 1:51:00. Nog steeds geen man overboord, al begint de verkramping in de benen toch wel serieuze vormen aan te nemen. Op het 25 kilometer punt toch maar even een stukje wandelen om zo proberen de verkramping kwijt te raken. Het lijkt een beetje te helpen maar dan het je daar de Erasmusbrug. En als je in deze staat verkeerd dan is die brug bijna net zo hoog als de Alp d’huez. En dan komt langzaam maker zeker het besef dat het vandaag niet gaat gebeuren. Je gaat nog ontkennen, maar het is een strijd die ik in ieder geval heb verloren. Op dat moment ben ik in een overlevingsmode gegaan en was het strategisch denken over waar staan mijn vrouw en kinderen (want daar is ook de auto die mij weer thuis moet brengen).

Zo heb ik half wandelend en half dribbelend nog een aantal kilometer afgelegd en dan merk je wel hoe geweldig het publiek in Rotterdam is. Hoeveel mensen je bemoedigend toespreken en je wel vooruit willen schreeuwen is ongelofelijk. En dan zie je ze staan……… Snel er heen en dan na 2:40 zit voor mij de eerste marathon er op. Tranen van verdriet biggelden over mijn wangen terwijl dochterlief mij nog een chipie aan biedt. Maar in je hoofd zag ik alleen maar de letters “DNF”.

Gelukkig is alles in het leven maar zeer relatief en kijk ik nu een dag later heel anders terug op de dag van gisteren. Mijn loopmaatje heeft gisteren de marathon wel uitgelopen en ook nog in een heel mooie tijd van 3:45. En doorvoor hebben we de champagne opengetrokken (als we dan morgen toch een kater hebben, dan maar van de drank Wink smiley). Hij was gisteren goed, en ik was niet goed.

Maar een ding is nu zeker: er komt een volgende marathon, want ik moet en zal deze tocht uitlopen. Dus ik hoop dat jullie allen met me mee bidden dat ik volgend jaar maart/ begin april niet weer ziek en/ of ontslagen wordt en dan is de 31ste editie van de Rotterdam marathon van mij.

help help help: wie heeft er verstand van schoenen (4 reacties)

Gepost door Ronald Stienstra op dinsdag 16 maart 2010 11:26

Vandaag een bezoekje gebracht aan de podotherapeut met de hoop dat zij mij kom helpen met wat vage klachten en vooral met de extreme slijtagen van mijn schoenen. Maar helaas is zij niet in staat om dit probleem op te lossen.

Ik loop nu op Asics gel-Kayano 15 en ik ga hiermee een record vestigen: binnen 250 km de buitenzool versleten. Ik beleef echt heel veel plezier aan het hardlopen, maar op deze wijze wordt het wel een beetje een dure hobby. Is er iemand die ervaring heeft met dit soort extreme slijtage of nog beter is er iemand die er een oplossing voor heeft? en nee ik ben er nog niet aan toe om net als beau van erven dorens de rest van mijn loopcarriere op blote voeten te doen.

Mijn vorige paar schoenen heb ik laten verzolen. Hierdoor kan ik deze nog wel gebruiken, maar ik heb toch het idee dat het verzolen niet goed voor de werking van de binnenzool (en dus de demping van de schoen).

Dus nogmaals is er iemand die mij kan helpen??????

eerste resultaten

Gepost door Ronald Stienstra op dinsdag 9 maart 2010 15:03

We zijn nog maar net twee maanden onderweg met deze challenge en er zijn nu al 5 van de 13 deelnemers die onder de 45 minuten gelopen hebben. Dit moet de overige deelnemers toch stimuleren. Het zou een geweldige prestatie zijn als we aan het eind van het jaar allen aan deze doelstelling hebben voldaan.

Zoals jullie hebben kunnen zien in de analyses van Koen: de meeste lopers zitten boven de 45 minuten. Dus we zitten met z'n allen wel bij de "elite".Wink smiley

Zelf ga ik me nu eerst richten op de marathon van Rotterdam. Daarna ga ik kijken hoeveel sneller het nog kan op de 10 km en de halve marathon.

@ iedereen die nog een tijd moet gaan zetten: Succes

De 1e lansingerlandloop (2 reacties)

Gepost door Ronald Stienstra op zondag 7 maart 2010 19:09

De gemeente Lansingerland is een van de jongste gemeentes van Nederland. Drie jaar geleden zijn de dorpen Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel & Rodenrijs samen gevoegd tot de gemeente Langsingerland. En nu is het natuurlijk zo dat elke zichzelf respecterende gemeente een hardloop event heeft. Zo ook nu eindelijk in Lansingerland. De wedstrijd is georganiseerd door Trim- en Atletiek vereniging de Kieviten uit Lansingerland.

Er kon een keuze gemaakt worden uit de 5 en 10 kilometer. Voor de 10 km waren ruim 100 lopers verzameld. Het weer was zoals jullie allen ongetwijfeld vandaag zelf ook gemerkt: het was geweldig weer om te lopen. Na het startsignaal was een een groepje dat er als een speer van door ging. Nog even ging door mijn hoofd "zal ik proberen om mee te lopen". Mijn vaste loopmaatje heeft dat wel gedaan (maar die kan dan ook een stuk harder lopen dan ik Wink smiley). Achteraf gezien op zijn loophorloge dat het heel verstandig is geweest dat ik niet geprobeerd heb om mee te gaan. Zij liepen de eerste kilometer onder de 4 minuten en dat is voor mij veel te snel. Ik ben in mijn eigen tempo begonnen en de eerste 2 kilometers gingen in 4:20 per km. Na 2,5 km was het enige smetje op de organisatie van de wedstrijd. Op een kruispunt stond een vrijwilliger die zowel de deelnemers als het overige verkeer in goed banen probeerde te leiden. Doordat zijn aandacht werd afgeleid door het overige verkeer, kon hij een tweetal lopers die net voor mij liepen niet op tijd de juist aanwijzingen geven. Gelukkig voor mij schreeuwde hij op het laatste moment dat ik links af moest (dejavu met Vancouver: ga ik nu rechtdoor of ga ik op het laatste moment de aanwijzingen van langs de kant opvolgen). Ik was net als Sven gehoorzaam en kon zodoende mijn weg vervolgen. Wel heel spijtig voor de twee mensen die rechtdoor zijn gelopen. Maar voor de duidelijkheid de oorzaak hiervan lag in het feit dat er maar één vrijwilliger op het kruispunt stond terwijl er duidelijk twee nodig waren. Ik heb achteraf gehoord dat iemand de beste man heeft geholpen.

De volgende kilometers gingen allen in een vast tempo van 4:30 per kilometer. Waarmee ik na 5 kilometer doorkwam in een tijd van net boven de 22 minuten. Toen begon ik met toch wel een beetje zorgen te maken. "Kan ik dit tempo wel vast houden","straks ga ik helemaal kapot" en meer van dit soort gedachten gaan door je hoofd. Maar bovenal ging er door mijn hoofd "het gaat lekker", "ik ga vandaag onder de 45 minuten lopen". Na 7,5 km nog even een brug over en dan de laatste kilometers tegen de wind in lopen. Ondanks de tegenwind toch tijden van 4:30 per km kunnen vasthouden. Dan op nog 500 m voor de finish nog een brug over en dan vol gas de dijk af en dit tot de finish proberen vast te houden. Dan de laatste bocht en dan zie ik mijn kleine meid met haar zelf gemaakt vlaggetje staan. Samen met haar broertje zijn ze gekomen om papa aan te moedigen. Mama er naast om foto's te maken. Dat geeft toch weer wat extra kracht. Dus in een laatste krachtsinspanning sprinten naar de finish. Volgens de door mijn vrouw zorgvuldig uitgekiende foto in een tijd van 44:11 over de finish.

Heel moe maar zeer voldaan na een mooie wedstrijd. De eerste doelstelling van dit jaar is gehaald: 10 km binnen de 45 minuten (En dan te bedenken dat ik 7 maanden geleden voor het eerst onder het uur heb gelopen). Voor de rest van het jaar blijven nog twee belangrijke doelstellingen over:
11 april de marathon van Rotterdam uitlopen (binnen 3:45)
de halve marathon onder 1:40

De Kieviten bedankt voor een heerlijke wedstrijd en op naar de volgende doelstelling.

Officieel klaar met de winter :-@ (3 reacties)

Gepost door Ronald Stienstra op zondag 14 februari 2010 10:44

De hele winter heb ik "gewoon" door kunnen lopen. In december heerlijk met circa 5 vorst langs de met sneeuw bedekte velden gelopen in Linschoten. Alle trainingen gewoon gelopen (3 keer per week). Lange duurlopen van 25 km en 30 km. Nog niet een keer vanwege het weer niet gelopen..... Tot vandaag. Ik had me voorgenomen om vandaag mee te lopen in met de Noord Aa polderloop in Zoetermeer. 10 km met als doel nu voor het eerst onder de 45 minuten te lopen. Toen ik vanochtend mijn bedje uit stapte en naar buiten keek, had ik al een vermoeden dat het een dubbeltje op z'n kant zou worden. Even op de site gekeken. Daar stond nog niets. Plotseling ging de telefoon en kreeg ik het bericht dat de loop is afgelast. Dus geen officiële tijd op de 10 km, laat staan een PR.

Maar ik ga natuurlijk vanmiddag nog wel even een blokje lopen. Want de wedstrijd mag dan wel zijn afgelast (iets waar ik natuurlijk wel van baal, maar ik moet de organisatie wel gelijk geven. Zij hebben de verantwoordelijkheid over het welzijn van enkele honderden lopers) maar dat betekent niet dat ik niet kan lopen. We gaan van een nood een duigd maken en waarschijnlijk maar een stevige 30 km lopen als voorbereiding op de marathon van Rotterdam.

Om af te sluiten met het statement van de titel: nu mag de lente gaan beginnen zodat we gewoon kunnen lopen. Want regen en/of wind leiden niet tot afgelastingen.

En om positief af te sluiten: Het eerste olympische goud is binnen Wink smiley

met loopgroet,

Ronald

Lange duurtrainingen (6 reacties)

Gepost door Ronald Stienstra op maandag 25 januari 2010 09:21

In de voorbereidingen op de marathon van Rotterdam ben ik deze maand begonnen met lange duurtrainingen. Ik heb nu 3 keer 25km gelopen en gisteren voor het eerst 30km.

Ik moet toegeven dat ik nu steeds meer respect voor de marathon ga krijgen. Toen ik me inschreef was 42,195 km maar gewoon een getal. Iets wat wel ver was, maar zeker toch wel te doen. Maar nadat ik vorige week helemaal kapot ben gegaan op 25km (bedoeling was toen al 30km te lopen) begin ik daar toch wel iets anders over te denken. Gelukkig kon ik het slechte optreden van vorige week nog wel enigszins verklaren door de alcoholconsumptie van de avond er voor BeerMartini GlassBeerMartini Glass. Om dit voor mezelf te bewijzen als ware reden voor het slechte optreden van vorige week, heb ik afgelopen zaterdag alleen 2 kleine glaasjes wijn genuttigd. En heb gisteren een heerlijke 30km gelopen in een tijd die boven verwachting was. Ik wilde lopen in het tempo van de marathon en dat betekent voor mij 5:20 per kilometer. Ik liep zonder een al te hoge hartslag een tijd die ruim 4:30 sneller was (2:35:28). Theeth smiley

Ik heb nu wel een beetje gevoelige benen, maar ben vooral tevreden over de gelopen afstand en tijd. Waar ik wel last van heb zijn pijnlijke schuurplekken op mijn bovenarmen en borststreek. Dit komt door de hartslagmeter. Ik ben wel benieuwd of er meer mensen zijn die daar last van hebben of nog veel beter een oplossing voor weten. Light bulb

Linschoten halve marathon (1 reactie)

Gepost door Ronald Stienstra op zaterdag 19 december 2009 11:32

Vandaag voor het eerst de halve marathon van Linschoten gelopen. Met dank aan Patrice voor zijn promotie voor deze wedstrijd. Ik was nog op zoek naar een wedstrijd voor het einde van het jaar en omdat Patrice de challenge voor linschoten had aangemaakt met de opmerking dat dit een snelle wedstrijd is, heb ik mij hiervoor ingeschreven.

Gisteren nog erg getwijfeld of het wel door zou gaan (zijn de wegen wel sneeuwvrij en is dat een reden om de wedstrijd niet door te laten gaan). Nou wees gerust. Sinds vandaag weet ik dat we met sneeuw en kou prima kunnen lopen.

Dus had ik alleen nog het dillema van wat trek ik aan met deze kou (circa -5 graden). Ik heb nog niet eerder met deze temperaturen gelopen. Dus op goed gelukt gekozen voor drie lagen, handschoenen en een muts. In het begin toen er nog een zonnetje was, was het eigelijk net iets te warm. Aan het eind toen de zon weg was en de wind een beetje aantrok vond ik het te koud, maar dat kan ook gewoon de vermoeidheid zijn.

Ik had voor mezelf twee doelstelling voor vandaag geformuleerd:
1 - snelle lopen dan in Dordrecht (1:48:45)
2 - Proberen helemaal vlak te lopen.

Na een goede warming-up vol goede moed aan de start. Echter het begin van het parcours is erg smal en omdat ik ervoor gekozen had om bijna achteraan te starten, begon ik dus (veel) te langzaam. De eerste 5 km ging in ruim 25 1/2 minuut. Maar gelukkig was het veld ondertussen redelijk opgerekt en ontstond er meer ruimte om in te halen. Ik kwam in een lekker ritme en het lukte me om de volgende 15 km vlak in 5 min per km te lopen. HIermee kwam ik uit op een voor mij zeer mooie tijd van circa 1:45:30 (nog even wachten op de officiële uitslag).

Al met al een zeer geslaagde wedstrijd onder winterse omstandigheden. De organisatie was prima.

Nu lekker ontspannen richting het einde van het jaar. En dan vanaf 1 januari ga ik mij volledig richten op de marathon van Rotterdam.

3e paar schoenen in 135 dagen (3 reacties)

Gepost door Ronald Stienstra op vrijdag 11 december 2009 09:06

Afgelopen zomer na 36 jaar te hebben geroepen dat mijn lijf niet gemaakt is om te rennen toch het idee opgepakt om te gaan hardlopen. Aanleiding hiervoor ligt al in mei toen een collega met het geweldige idee kwam om te gaan stoppen met roken. Aangezien ik op dat moment al aan de zware kant was, ontstond er toch wel enige angst om helemaal als een tonnetje te eindigen.

Dus ik met volle moed naar de locale sportzaak gegaan met de mededeling dat ik wilde gaan hardlopen en dat ik dus schoenen nodig had. Ik heb een verleden in de zwemsport en heb zelf dus absoluut geen enkele ervaring met schoenen, dus ik laat me goed voorlichten.

Tsja zegt de verkoper: met uw postuur en gewicht heeft u schoenen nodig met extra demping. Klinkt mij logisch in de oren (en ik was zeker niet beledigd door deze opmerking). Dus hij geeft mij een setje asics en ik trek ze aan. Niet dat ik enige referentie heb over hoe een en ander moet voelen. Om een lang verhaal kort te houden loop ik later met een licht gedeukt ego en een paar nieuwe hardloopschoenen de winkel uit.

Vol goede moed begonnen met lopen. Een beetje op internet gekeken naar wat verstandig is (niet dat ik daar heel gevoelig voor ben, maar toch). Achter mijn huis een leuk rondje uitgezocht van circa 4 km en hop: een stukje rennen, stukje wandelen, stukje rennen etc etc. Want ja de schema's zeggen dat dit zo moet en ook mijn uithoudingsvermogen geeft het zelfde signaal (na 800 meter rennen piep ik meer dan een oude man en komt er meer vocht uit mijn lichaam dan dat er jaarlijks van beide poolkappen af smelt).

Na dit een paar keer gedaan te hebben, besluit mijn lichaam (met name mijn knie) dat een eerder genoemde opmerking over niet gemaakt te zijn om te rennen, waar is. Ik kon niet meer lopen, laat staan rennen. Da's balen maar ik ben niet iemand die snel wil opgeven dus ik besluit een crosstrainer te huren om zodoende toch iets aan mijn conditie te doen en de spieren in mijn knie te trainen.

Dit is een heel goed besluit geweest want na een paar weken was ik in staat om een uur voluit op de crosstrainer te gaan. Dus toch weer tijd om de (nu nog nagenoeg nieuwe) schoenen weer aan te trekken. De eerste tocht was tijdens mijn vakantie in Duitsland en was 6 km. Wel wat pijntjes maar niet zeuren en gewoon door gaan. Elke keer dat ik liep ging het steeds iets beter. Zo goed zelf dat ik besloot om in oktober een halve marathon te gaan lopen. Het lopen gaf mijn een heerlijk gevoel, iets wat jullie ongetwijfeld herkennen. Dat ik de dag na een training nauwelijks tot niet kon lopen dat nam ik maar op de koop toe (ik had reeds gemeld dat ik geen referentie kader had). Kort voor de halve marathon van Dordrecht toch maar eens na een specialist om naar mijn schoenen te kijken. Ze waren toch wel een beetje raar afgesleten.

Ik voorzichtig mijn schoenen laten zien, kijkt die man mij aan en zegt: deze schoenen zijn voor mensen niet zwaarder dan 80 kg..... oeps. Maar het voordeel van een specialist is dat ze genoeg schoenen op voorraad hebben dus ik loop weer naar buiten met een paar nieuwe schoenen. E.e.a was allemaal netje bekeken op videobeelden en ik kon een week later gewoon een halve marathon lopen op deze schoenen, want die andere waren toch veel te slecht voor mij.

Vol vertrouwen de volgende dag 15 km gelopen op nieuwe schoenen. En ja hoor dat loopt toch wel een stuk lekkerder en sneller. Had de specialist toch lekker gelijk. Nog enkele trainingen voor Dort en daar een prima halve marathon gelopen. De week na de wedstrijd waren de trainingen wel erg zwaar, maar da's logisch na een zware wedstrijd... toch? Maar de pijntjes gingen niet echt over, sterker nog ze werden alleen maar erger. Zo erg dat ik uiteindelijk via de huisarts naar het ziekenhuis ben geweest. Een tijdje rust, een aantal onderzoeken en veel pillen later: overbelasting.......

Dus iets rustiger aan doen, maar vooral wel door gaan. De trainingen gingen langzaam maar zeker weer wat beter en ik kwam weer in de buurt van de tijden die ik voor Dordrecht liep. Maar toen werd het afgelopen weekend de verjaardag van de Sint gevierd en we hadden besloten om dat bij mijn broer in Friesland te doen. Dus ik al mijn hardloopspullen in gepakt, via internet een leuke route uitgezocht en vervolgens de rest van de familie in de auto, op naar Friesland. We zijn nog maar net in Friesland aangekomen of ik bedenk met dat ik om te lopen toch een dingetje ben vergeten: mijn schoenen.....Embaressed smiley

Aangezien ik toch wilde lopen, maar weer het internet op gegaan en op zoek naar een locale specialist. Gelukkig was deze niet ver bij ons vandaan alleen deed de beste man niet aan koopavonden dus moets ik wachten tot de volgende dag. Ik daar heen, verhaal verteld van de vergeten schoenen... haha niet handig, maar vertel welke schoenen heb je. Dus ik zeg het merk en type en gelukkig deze heeft hij ook op voorraad (lang leve de specialisten). Maar zullen we toch even de videobeelden gebruiken om te kijken of het allemaal goed zit. Nou dat kan natuurlijk nooit kwaad dus ik een stukje lopen door de winkel, hij de beelden bekijken, hij de beelden nog een keer bekijken en een collega er bij roepen, want ik zette mijn voeten toch niet helemaal lekker neer en mijn enkel buigt wel erg ver door......Wij denken dat het voor u verstandiger is om schoenen met extra ondersteuning op de enkel te gebruiken. Ik een setje passen, beelden opnieuw bekeken en ja hoor mijn enkel blijft nu nagenoeg recht staan bij de landing. Dus opnieuw loop ik met een paar nieuwe schoenen een winkel uit. 's Middags voor het eerst op de nieuwe schoenen gelopen (wel een kortere route van 10 km in plaats van de geplande 15 km) en wat denk je: nog nooit zo makkelijk en zo snel gelopen. En nog veel belangrijker geen pijntjes......

Zou ik dan nu eindelijk na drie keer scheepsrecht de juiste schoenen hebben of loop ik de volgende keer gewoon weer met een nieuw paar schoenen de winkel uit....De tijd zal het leren, maar ik weet wel dat ik op deze schoenen volgende week in Linschoten ga lopen en daarna zien we wel weer.

Bekijk de blog van Ronald Stienstra

Tijden voor hardloopwedstrijden

DatumParcoursTijdAfstandSnelheid
13-02-2011Noord-Aa Polderloop (5km)00:23:595.000 m12,51 km/u
31-10-2010Drechtstedenloop (halve marathon)02:03:5621.097 m10,21 km/u
30-05-2010The Hague Royal Ten 5km00:21:405.000 m13,85 km/u
05-04-2010Work Support Paasloop01:16:4016.093 m12,59 km/u
11-03-2010Coopertest00:12:002.870 m14,35 km/u
07-03-2010Lansingerlandloop00:44:1010.000 m13,58 km/u
02-01-2010Coopertest00:12:002.780 m13,90 km/u
19-12-2009Linschotenloop (halve marathon)01:45:3321.097 m11,99 km/u
25-10-2009Drechtstedenloop (halve marathon)01:48:4521.097 m11,64 km/u
04-10-2009avilas sauna brunchloop naaldwijk01:18:5015.000 m11,42 km/u
06-09-2009avilas sauna brunchloop naaldwijk01:23:1715.000 m10,81 km/u

Trainingstijden

DatumParcoursTijdAfstandSnelheid
18-09-2016Training00:28:455.000 m10,43 km/u
09-09-2016Training00:40:346.000 m8,87 km/u
06-09-2016Training00:17:002.760 m9,74 km/u
09-08-2016Training00:47:068.000 m10,19 km/u
31-07-2016Training00:28:155.000 m10,62 km/u
28-07-2016Training00:28:215.010 m10,60 km/u
24-07-2016Training00:25:014.360 m10,46 km/u
22-06-2016Training00:30:005.552 m11,10 km/u
09-06-2016Training00:52:1810.000 m11,47 km/u
07-06-2016Training00:40:557.520 m11,03 km/u
01-06-2016Training00:45:008.050 m10,73 km/u
15-05-2016Training00:51:1510.000 m11,71 km/u
11-05-2016Training01:00:0011.200 m11,20 km/u
03-05-2016Training00:32:456.000 m10,99 km/u
02-05-2016Training00:54:0010.000 m11,11 km/u
10-04-2016Training00:57:5010.549 m10,94 km/u
23-03-2016Training01:00:0011.100 m11,10 km/u
22-03-2016Training01:00:0011.313 m11,31 km/u
19-03-2016Training02:23:2325.200 m10,55 km/u
16-03-2016Training01:01:3011.270 m11,00 km/u
14-03-2016Training01:00:0010.900 m10,90 km/u
10-03-2016Training00:44:008.209 m11,19 km/u
09-03-2016Training01:00:0010.800 m10,80 km/u
07-03-2016Training00:49:4810.000 m12,05 km/u
03-03-2016Training00:51:5510.000 m11,56 km/u
29-02-2016Training00:48:4510.000 m12,31 km/u
27-02-2016Training02:48:1130.000 m10,70 km/u
25-02-2016Training00:52:5810.000 m11,33 km/u
21-02-2016Training02:25:3025.000 m10,31 km/u
20-02-2016Training01:20:5115.000 m11,13 km/u
17-02-2016Training00:50:5110.000 m11,80 km/u
13-02-2016Training00:52:2210.000 m11,46 km/u
11-02-2016Training00:58:4611.010 m11,24 km/u
07-02-2016Training00:52:0810.000 m11,51 km/u
06-02-2016Training00:52:2910.000 m11,43 km/u
31-01-2016Training02:24:4625.000 m10,36 km/u
30-01-2016Training00:50:5910.000 m11,77 km/u
26-01-2016Training00:35:597.000 m11,67 km/u
25-01-2016Training00:51:5310.000 m11,56 km/u
23-01-2016Training00:49:5410.000 m12,02 km/u
20-01-2016Training01:17:4515.000 m11,58 km/u
18-01-2016Training00:52:1010.000 m11,50 km/u
17-01-2016Training02:52:3630.000 m10,43 km/u
16-01-2016Training00:53:4710.000 m11,16 km/u
12-01-2016Training00:49:0910.000 m12,21 km/u
10-01-2016Training02:28:0726.500 m10,73 km/u
06-01-2016Training01:19:5515.000 m11,26 km/u
04-01-2016Training00:49:1510.000 m12,18 km/u
03-01-2016Training00:25:004.100 m9,84 km/u
02-01-2016Training02:35:1628.000 m10,82 km/u
31-12-2015Training01:23:2215.000 m10,80 km/u
29-12-2015Training00:50:5910.000 m11,77 km/u
27-12-2015Training02:17:5325.000 m10,88 km/u
24-12-2015Training00:17:463.100 m10,47 km/u
24-12-2015Training01:08:3013.000 m11,39 km/u
22-12-2015Training00:49:4310.000 m12,07 km/u
20-12-2015Training02:00:0021.340 m10,67 km/u
16-12-2015Training01:20:5315.000 m11,13 km/u
14-12-2015Training00:49:1910.000 m12,17 km/u
13-12-2015Training01:28:5115.000 m10,13 km/u
11-12-2015Training00:27:115.250 m11,59 km/u
07-12-2015Training00:56:3010.000 m10,62 km/u
05-12-2015Training02:03:0922.500 m10,96 km/u
03-12-2015Training01:21:0515.000 m11,10 km/u
02-12-2015Training00:54:2410.000 m11,03 km/u
29-11-2015Training01:56:0321.097 m10,91 km/u
26-11-2015Training01:19:1015.000 m11,37 km/u
24-11-2015Training00:49:5610.000 m12,02 km/u
22-11-2015Training01:59:5721.200 m10,60 km/u
20-11-2015Training00:52:1410.000 m11,49 km/u
15-11-2015Training00:57:3310.190 m10,62 km/u
14-11-2015Training01:33:1117.000 m10,95 km/u
10-11-2015Training00:59:4011.000 m11,06 km/u
08-11-2015Training00:52:4710.011 m11,38 km/u
01-11-2015Training00:54:4810.000 m10,95 km/u
28-10-2015Training00:52:0410.000 m11,52 km/u
24-10-2015Training01:31:3217.000 m11,14 km/u
22-10-2015Training01:24:1315.000 m10,69 km/u
20-10-2015Training00:38:216.390 m10,00 km/u
19-10-2015Training00:28:475.040 m10,51 km/u
18-10-2015Training01:08:0612.000 m10,57 km/u
14-10-2015Training00:50:4610.000 m11,82 km/u
11-10-2015Training00:56:4610.000 m10,57 km/u
10-10-2015Training01:21:3215.000 m11,04 km/u
05-10-2015Training00:52:4610.000 m11,37 km/u
03-10-2015Training01:16:4515.000 m11,73 km/u
30-09-2015Training01:27:0115.310 m10,56 km/u
26-09-2015Training01:19:4815.000 m11,28 km/u
23-09-2015Training00:53:4010.000 m11,18 km/u
19-09-2015Training01:00:0011.330 m11,33 km/u
16-09-2015Training01:20:1515.000 m11,21 km/u
14-09-2015Training00:31:405.650 m10,71 km/u
13-09-2015Training00:52:3610.000 m11,41 km/u
07-09-2015Training00:30:005.720 m11,44 km/u
02-09-2015Training01:18:1415.000 m11,50 km/u
31-08-2015Training00:28:155.500 m11,68 km/u
30-08-2015Training01:06:5212.000 m10,77 km/u
27-08-2015Training00:54:1010.000 m11,08 km/u
25-08-2015Training00:24:015.000 m12,49 km/u
20-08-2015Training01:22:3315.710 m11,42 km/u
18-08-2015Training00:45:278.260 m10,90 km/u
17-08-2015Training01:19:3815.000 m11,30 km/u
12-08-2015Training00:45:138.300 m11,01 km/u
11-08-2015Training00:49:1310.000 m12,19 km/u
09-08-2015Training01:21:1515.000 m11,08 km/u
08-08-2015Training00:27:214.180 m9,17 km/u
06-08-2015Training00:51:3610.000 m11,63 km/u
06-08-2015Training00:34:036.280 m11,07 km/u
04-08-2015Training01:19:3415.000 m11,31 km/u
01-08-2015Training01:02:2511.559 m11,11 km/u
30-07-2015Training00:24:445.000 m12,13 km/u
28-07-2015Training00:57:1310.000 m10,49 km/u
26-07-2015Training01:05:4312.250 m11,18 km/u
24-07-2015Training00:59:4710.000 m10,04 km/u
22-07-2015Training00:19:303.200 m9,85 km/u
21-07-2015Training00:46:278.000 m10,33 km/u
20-07-2015Training00:22:003.000 m8,18 km/u
19-07-2015Training00:34:476.180 m10,66 km/u
15-07-2015Training00:51:1110.000 m11,72 km/u
13-07-2015Training00:51:5410.000 m11,56 km/u
11-07-2015Training00:35:006.500 m11,14 km/u
02-07-2015Training00:53:2010.000 m11,25 km/u
20-06-2015Training00:55:4210.000 m10,77 km/u
17-06-2015Training01:20:3015.180 m11,31 km/u
15-06-2015Training01:21:3815.190 m11,16 km/u
13-06-2015Training00:45:298.000 m10,55 km/u
11-06-2015Training00:48:5910.000 m12,25 km/u
09-06-2015Loopband Westin Warsaw00:50:3010.000 m11,88 km/u
03-06-2015Training00:58:4111.000 m11,25 km/u
01-06-2015Training00:27:305.500 m12,00 km/u
30-05-2015Training01:16:1215.010 m11,82 km/u
27-05-2015Training01:00:0012.210 m12,21 km/u
25-05-2015Training01:24:1115.610 m11,13 km/u
18-05-2015Training01:00:0012.150 m12,15 km/u
15-05-2015Training00:52:0010.000 m11,54 km/u
11-05-2015Training00:50:2510.000 m11,90 km/u
07-05-2015Training01:32:4516.000 m10,35 km/u
06-05-2015Training00:31:106.000 m11,55 km/u
04-05-2015Training01:16:3213.740 m10,77 km/u
01-05-2015Training00:30:415.739 m11,22 km/u
30-04-2015Training01:20:3515.000 m11,17 km/u
28-04-2015Training00:53:4010.000 m11,18 km/u
25-04-2015Training01:57:1221.100 m10,80 km/u
23-04-2015Training01:18:4015.000 m11,44 km/u
21-04-2015Training00:55:0010.000 m10,91 km/u
20-04-2015Training00:48:078.530 m10,64 km/u
19-04-2015Training01:57:0422.000 m11,28 km/u
18-04-2015Training00:24:145.000 m12,38 km/u
16-04-2015Training01:21:5715.000 m10,98 km/u
14-04-2015Training00:48:2410.000 m12,40 km/u
12-04-2015Training01:55:3021.100 m10,96 km/u
09-04-2015Training01:20:0015.012 m11,26 km/u
07-04-2015Training00:36:266.522 m10,74 km/u
05-04-2015Training01:57:0021.100 m10,82 km/u
01-04-2015Training00:56:2010.127 m10,79 km/u
20-03-2015Training00:51:4810.005 m11,59 km/u
10-03-2015Training00:30:015.514 m11,02 km/u
15-02-2015Training00:23:074.009 m10,41 km/u
19-02-2014Training00:48:308.069 m9,98 km/u
06-10-2013Training00:39:587.010 m10,52 km/u
03-10-2013Loopband00:30:005.000 m10,00 km/u
29-09-2013Training01:02:3610.010 m9,59 km/u
22-09-2013Training01:00:5210.010 m9,87 km/u
20-09-2013Training00:43:577.370 m10,06 km/u
17-09-2013Loopband00:31:305.000 m9,52 km/u
15-09-2013Training01:00:1910.010 m9,96 km/u
11-09-2013Training01:01:0410.020 m9,84 km/u
07-09-2013Training00:57:599.500 m9,83 km/u
05-09-2013Loopband00:30:005.100 m10,20 km/u
02-09-2013Training00:48:168.010 m9,96 km/u
30-08-2013Training00:49:038.000 m9,79 km/u
28-08-2013Training00:45:177.600 m10,07 km/u
24-08-2013Training00:45:197.500 m9,93 km/u
21-08-2013Loopband00:33:205.000 m9,00 km/u
18-08-2013Training00:46:507.500 m9,61 km/u
14-08-2013Training00:48:117.500 m9,34 km/u
11-08-2013Training00:49:007.500 m9,18 km/u
09-08-2013Training00:50:537.500 m8,84 km/u
07-08-2013Training00:51:137.502 m8,79 km/u
30-07-2013Training00:17:542.615 m8,77 km/u
03-07-2011Training00:49:538.152 m9,81 km/u
28-06-2011Training00:47:447.267 m9,13 km/u
21-06-2011Training00:45:256.721 m8,88 km/u
16-06-2011Training00:54:067.050 m7,82 km/u
06-06-2011Training00:40:566.700 m9,82 km/u
19-04-2011Berkel 10km01:03:2110.689 m10,12 km/u
15-04-2011Training00:41:077.502 m10,95 km/u
12-04-2011Training00:37:426.767 m10,77 km/u
28-02-2011Berkel 10km00:58:0710.630 m10,97 km/u
24-02-2011Berkel 10km01:06:5110.799 m9,69 km/u
08-02-2011Berkel 15km01:25:2615.648 m10,99 km/u
07-02-2011Berkel 10km01:02:4010.700 m10,24 km/u
03-02-201110 km interval01:00:1110.737 m10,70 km/u
01-02-2011Berkel 15km01:23:0715.599 m11,26 km/u
30-01-2011Berkel 15km01:54:0820.071 m10,55 km/u
27-01-2011Training00:58:0410.722 m11,08 km/u
23-01-2011Berkel 15km01:25:0915.670 m11,04 km/u
20-01-2011Berkel 10km01:01:4810.695 m10,38 km/u
19-01-2011Berkel 15km01:28:3115.626 m10,59 km/u
16-01-2011Berkel 10km01:11:3412.509 m10,49 km/u
09-01-2011Berkel 15km01:25:4815.560 m10,88 km/u
06-01-2011Berkel 10km00:56:3010.191 m10,82 km/u
04-01-2011Berkel 15km01:28:4616.017 m10,83 km/u
02-01-2011Berkel 15km01:28:2015.532 m10,55 km/u
28-12-2010Berkel 10km01:06:0512.112 m11,00 km/u
26-12-2010Training00:40:296.523 m9,67 km/u
22-12-2010Training00:51:158.909 m10,43 km/u
19-12-2010Training00:40:326.788 m10,05 km/u
16-12-2010Berkel 10km01:06:5710.788 m9,67 km/u
14-12-2010Berkel 10km00:55:4410.178 m10,96 km/u
12-12-2010Berkel 10km01:07:3012.151 m10,80 km/u
09-12-2010Berkel 10km01:03:4710.787 m10,15 km/u
08-12-2010Berkel 10km00:58:1010.618 m10,95 km/u
03-12-2010Berkel 10km01:02:2310.612 m10,21 km/u
26-11-2010Training00:32:586.631 m12,07 km/u
23-11-2010Berkel 10km00:56:3710.657 m11,29 km/u
18-11-2010Berkel 10km01:04:0910.737 m10,04 km/u
11-11-2010Berkel 10km01:00:4710.775 m10,64 km/u
09-11-2010Berkel 10km00:56:1610.355 m11,04 km/u
04-11-2010Berkel 10km01:02:4810.719 m10,24 km/u
26-10-2010Berkel 10km00:52:4110.660 m12,14 km/u
24-10-2010Berkel 10km00:55:0410.695 m11,65 km/u
20-10-2010Zakynthos00:34:586.510 m11,17 km/u
17-10-2010Zakynthos00:40:307.636 m11,31 km/u
10-10-2010Berkel 15km01:45:2117.294 m9,85 km/u
30-09-2010Berkel 10km01:01:2810.691 m10,44 km/u
26-09-2010Berkel 15km01:32:0817.602 m11,46 km/u
19-09-2010Berkel 15km01:35:3717.709 m11,11 km/u
16-09-2010Berkel 10km01:00:4311.002 m10,87 km/u
12-09-2010Training01:17:0515.010 m11,68 km/u
09-09-2010Berkel 10km01:00:5910.848 m10,67 km/u
07-09-2010Berkel 10km00:48:4010.009 m12,34 km/u
05-09-2010Berkel 15km01:18:0815.011 m11,53 km/u
02-09-2010Berkel 10km00:56:5010.219 m10,79 km/u
31-08-2010Berkel 10km00:49:2110.030 m12,19 km/u
29-08-2010Berkel 10km00:54:4010.018 m11,00 km/u
26-08-2010Berkel 10km01:00:3010.190 m10,11 km/u
17-08-2010Berkel 10km00:52:0310.242 m11,81 km/u
15-08-2010Berkel 10km00:57:0010.112 m10,64 km/u
12-08-2010Berkel 10km00:52:4810.023 m11,39 km/u
10-08-2010Berkel 10km00:52:1910.027 m11,50 km/u
06-08-2010Berkel 10km01:03:4112.801 m12,06 km/u
04-08-2010Berkel 10km00:51:2010.015 m11,71 km/u
30-07-2010Training00:49:0610.009 m12,23 km/u
27-07-2010Training00:48:4810.010 m12,31 km/u
23-07-2010Training00:49:0610.016 m12,24 km/u
20-07-2010Training00:24:585.020 m12,06 km/u
18-07-2010Berkel 15km01:20:1615.000 m11,21 km/u
15-07-2010Berkel 10km00:56:0410.069 m10,78 km/u
13-07-2010Berkel 10km00:48:5910.022 m12,28 km/u
08-07-2010Berkel 10km00:58:2410.131 m10,41 km/u
04-07-2010Berkel 10km00:57:2810.169 m10,62 km/u
01-07-2010Berkel 10km01:00:0610.157 m10,14 km/u
29-06-2010Berkel 10km00:54:5210.021 m10,96 km/u
23-06-2010Berkel 10km00:56:1510.012 m10,68 km/u
22-06-2010Berkel 10km00:49:4810.008 m12,06 km/u
17-06-2010Berkel 10km00:54:3510.020 m11,01 km/u
16-06-2010Berkel 10km00:49:0910.219 m12,47 km/u
12-06-2010Training00:53:2810.032 m11,26 km/u
10-06-2010Berkel 10km00:55:1310.099 m10,97 km/u
08-06-2010Berkel 10km00:49:5510.018 m12,04 km/u
07-06-2010Berkel 15km01:11:0515.000 m12,66 km/u
05-06-2010Berkel 10km00:49:0810.011 m12,23 km/u
01-06-2010Berkel 15km01:12:0015.013 m12,51 km/u
27-05-2010Berkel 10km00:57:5210.311 m10,69 km/u
23-05-2010Training01:12:3412.818 m10,60 km/u
21-05-2010Berkel 10km00:54:3910.194 m11,19 km/u
20-05-2010Berkel 10km00:46:4610.021 m12,86 km/u
18-05-2010Berkel 10km00:57:1912.009 m12,57 km/u
17-05-2010Berkel 10km00:46:3410.013 m12,90 km/u
16-05-2010Berkel 15km01:16:1215.010 m11,82 km/u
13-05-2010Berkel 10km00:58:4110.695 m10,93 km/u
11-05-2010Berkel 10km00:49:1210.024 m12,22 km/u
10-05-2010Berkel 10km00:46:2110.012 m12,96 km/u
09-05-2010Training00:58:5112.506 m12,75 km/u
06-05-2010Training00:27:095.663 m12,51 km/u
06-05-2010Berkel 10km00:58:4310.101 m10,32 km/u
05-05-2010Berkel 10km00:54:0410.063 m11,17 km/u
04-05-2010Berkel 10km00:48:1410.097 m12,56 km/u
30-04-2010Berkel 10km01:01:4010.262 m9,98 km/u
29-04-2010Berkel 10km00:49:0610.032 m12,26 km/u
28-04-2010Training01:20:5214.323 m10,63 km/u
25-04-2010Training01:02:3311.706 m11,23 km/u
22-04-2010Berkel 10km00:56:2910.279 m10,92 km/u
20-04-2010Berkel 10km00:45:2210.000 m13,23 km/u
18-04-2010Berkel 10km00:49:5510.021 m12,05 km/u
15-04-2010Berkel 10km00:59:1110.015 m10,15 km/u
13-04-2010Berkel 10km00:51:3010.019 m11,67 km/u
11-04-2010Training02:41:3928.773 m10,68 km/u
30-03-2010Berkel 15km01:16:4315.000 m11,73 km/u
27-03-2010Berkel 25km02:16:5226.162 m11,47 km/u
23-03-2010Training ALCOHOL RUNNERS01:16:0215.236 m12,02 km/u
20-03-2010Berkel 15km01:11:0315.000 m12,67 km/u
18-03-201010 km interval00:54:1810.825 m11,96 km/u
16-03-2010Berkel 15km01:20:1115.232 m11,40 km/u
14-03-2010Berkel 30km02:45:4132.211 m11,66 km/u
11-03-2010Training00:15:002.693 m10,77 km/u
11-03-201010 km interval00:53:1310.589 m11,94 km/u
09-03-2010Berkel 15km01:21:3515.031 m11,05 km/u
03-03-201010 km interval00:54:1910.807 m11,94 km/u
01-03-2010Training01:07:2913.578 m12,07 km/u
24-02-2010Berkel 10km00:47:0310.000 m12,75 km/u
21-02-2010Berkel 25km02:10:5825.000 m11,45 km/u
19-02-2010Berkel 15km01:14:4415.000 m12,04 km/u
16-02-2010Training00:52:4010.680 m12,17 km/u
14-02-2010Halve marathon berkel01:50:3321.097 m11,45 km/u
11-02-201010 km interval00:51:3110.001 m11,65 km/u
09-02-2010Berkel 10km00:46:0710.000 m13,01 km/u
07-02-2010Berkel 25km02:08:3225.000 m11,67 km/u
05-02-201010 km interval00:52:3810.001 m11,40 km/u
28-01-201010 km interval00:54:4410.001 m10,96 km/u
26-01-2010Berkel 10km00:46:0110.000 m13,04 km/u
24-01-2010Berkel 30km02:35:2830.000 m11,58 km/u
20-01-201010 km interval00:58:0510.001 m10,33 km/u
17-01-2010Berkel 25km02:15:4825.000 m11,05 km/u
14-01-201010 km interval00:57:4710.001 m10,38 km/u
12-01-2010Berkel 10km00:47:4210.000 m12,58 km/u
09-01-2010Berkel 25km02:11:0225.000 m11,45 km/u
06-01-201010 km interval00:52:0410.001 m11,52 km/u
05-01-2010Berkel 10km00:47:2910.000 m12,64 km/u
03-01-2010Berkel 25km02:18:5025.000 m10,80 km/u
02-01-2010Berkel 5km00:23:235.000 m12,83 km/u
31-12-200910 km interval00:52:1910.001 m11,47 km/u
29-12-2009Berkel 10km00:48:4510.000 m12,31 km/u
27-12-2009Berkel 15km01:13:2615.000 m12,26 km/u
24-12-2009Berkel 10km00:49:0410.000 m12,23 km/u
22-12-2009Training00:56:339.540 m10,12 km/u
16-12-2009Berkel 15km01:17:1515.000 m11,65 km/u
13-12-2009Berkel 15km01:13:5515.000 m12,18 km/u
10-12-2009Berkel 15km01:14:4615.000 m12,04 km/u
08-12-2009Training01:05:5313.000 m11,84 km/u
07-12-2009Berkel 10km00:49:0510.000 m12,22 km/u
05-12-2009Berkel 10km00:48:4410.000 m12,31 km/u
01-12-2009Berkel 15km01:18:2915.000 m11,47 km/u
29-11-2009Berkel 15km01:23:1715.000 m10,81 km/u
22-11-2009Berkel 15km01:19:4815.000 m11,28 km/u
19-11-2009Berkel 10km00:51:2010.000 m11,69 km/u
17-11-2009Berkel 15km01:19:5815.000 m11,25 km/u
15-11-2009Training01:00:4611.220 m11,08 km/u
12-11-2009Berkel 10km00:54:4010.000 m10,98 km/u
10-11-2009Berkel 10km01:00:1710.000 m9,95 km/u
29-10-2009Berkel 5km00:24:235.000 m12,30 km/u
27-10-2009Berkel 15km01:21:3715.000 m11,03 km/u
22-10-2009Berkel 15km01:16:0015.000 m11,84 km/u
20-10-2009Berkel 15km01:17:1515.000 m11,65 km/u
18-10-2009Berkel 15km01:15:2115.000 m11,94 km/u
15-10-2009Berkel 15km01:28:3015.000 m10,17 km/u
13-10-2009Berkel 15km01:16:0915.000 m11,82 km/u
11-10-2009Berkel 15km01:18:0915.000 m11,52 km/u
07-10-2009Berkel 10km00:59:5012.000 m12,03 km/u
27-09-2009Berkel 15km01:20:5715.000 m11,12 km/u
23-09-2009Berkel 10km01:05:4812.000 m10,94 km/u
20-09-2009Berkel 10km01:12:0012.000 m10,00 km/u
16-09-2009Berkel 10km01:02:5612.000 m11,44 km/u
13-09-2009Halve marathon berkel01:55:3021.097 m10,96 km/u
09-09-2009Berkel 10km01:04:0512.000 m11,24 km/u
02-09-2009Berkel 10km00:55:2410.000 m10,83 km/u
30-08-2009Berkel 10km00:57:0010.000 m10,53 km/u
26-08-2009Berkel 10km00:57:3010.000 m10,43 km/u
23-08-2009Berkel 10km01:13:3612.000 m9,78 km/u
19-08-2009Berkel 10km01:00:1810.000 m9,95 km/u
16-08-2009Training00:48:008.000 m10,00 km/u
12-08-2009Berkel 10km00:59:4110.000 m10,05 km/u
09-08-2009Berkel 10km01:03:3710.000 m9,43 km/u
05-08-2009Berkel 10km01:05:0210.000 m9,23 km/u
02-08-2009Training01:29:3213.000 m8,71 km/u
29-07-2009Vakantie - Duitsland Lossburg01:00:008.500 m8,50 km/u
24-07-2009Vakantie - Duitsland Lossburg00:52:007.000 m8,08 km/u
21-07-2009Vakantie - Duitsland Lossburg00:45:006.000 m8,00 km/u

Hardloop foto's van Ronald Stienstra

lansingerlandloop 2010

Hardloop vrienden van Ronald Stienstra


Looptijden.nl op Facebook