Upgrade naar een Loopgroep Op Maat op Looptijden.nl

Op Looptijden.nl kun je binnen enkele minuten je eigen gratis loopgroep starten. Wil je echter nóg meer uit je loopgroep halen? Upgrade dan naar een Loopgroep Op Maat! Voor een zeer scherpe prijs kun je je loopgroep hiermee helemaal naar eigen smaak inrichten!

Een Loopgroep Op Maat is ideaal voor bedrijfsteams welke zich voorbereiden op een evenement of anderszins hardlopen inzetten om de vitaliteit van de medewerkers te bevorderen. Middels een Loopgroep Op Maat kunnen de medewerkers in een herkenbare omgeving elkaars vorderingen volgen. Ook blijven ze automatisch op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de loopgroep.

Looptijden.nl is de grootste hardloopcommunity van Nederland. Al meer dan 747.461 hardlopers en honderden loopgroepen hebben het gemak van Looptijden.nl ontdekt.

Vrijblijvende informatieaanvraag   of download de brochure (in pdf formaat)

Voordelen van een Loopgroep Op Maat

Naast de al zeer uitgebreide mogelijkheden van de gratis loopgroepen op Looptijden.nl profiteer je als Loopgroep Op Maat van de volgende voordelen.

Eigen huisstijl
Eigen huisstijl

Presenteer je loopgroep volgens je eigen huisstijl in de eigen kleurstelling en met je eigen logo. Zie de voorbeelden hiernaast om te zien hoe zoiets er uit kan komen te zien.Focus
Focus

Verwijder alle andere Looptijden.nl onderdelen van de pagina zodat alleen jouw groep zichtbaar is. Ook is het mogelijk de loopgroep af te schermen zodat deze niet voor anderen zichtbaar is.Maatwerk
Maatwerk

Wanneer de bestaande functionaliteit niet toereikend is kan er ook een maatwerk uitbreiding worden gemaakt (tegen meerprijs).Hiernaast profiteer je uiteraard ook van alle voordelen van de loopgroepen op Looptijden.nl, waaronder:

  • Een eigen discussieforum en nieuwsberichtenoverzicht
  • Uitgebreide statistieken van de prestaties van je leden
  • Gadgets voor op de eigen website
  • Mogelijkheid om trainingen in te plannen en een handig overzicht voor (personal)trainers om de vorderingen van de leden te volgen
  • Leden van de loopgroep kunnen makkelijk onderling contact houden en op de hoogte blijven van elkaars prestaties

Voordelen voor deelnemers

Motiveer de deelnemers van je loopgroep door direct hun vorderingen te laten zien.

Deelnemers kunnen uiteraard gebruik maken van alle coole mogelijkheden van Looptijden.nl, waaronder:

Prijs en aanmelding

Een Loopgroep Op Maat is al mogelijk voor 33 euro per maand*. Er zijn geen aanmeldingskosten. Het contract wordt automatisch per maand verlengd en heeft een minimumtermijn van drie maanden. Opzeggen kan daarna per einde van de lopende maand. Bij opzegging wordt de groep automatisch omgezet in een gratis groep (zonder de Loopgroep Op Maat-features).

Verdergaande integratie van de bedrijfshuisstijl is ook mogelijk. Zo is het ook mogelijk om de loopgroep via een eigen url beschikbaar te maken (http://bedrijfsnaam.looptijden.nl) of zelfs de hele site in bedrijfskleuren te stijlen. Neem gerust even contact voor op.

Aanmelden   download de brochure of neem direct contact op met info@looptijden.nl

* de prijs is exclusief BTW en voor groepen tot 100 deelnemers. Neem bij grotere loopgroepen contact op voor de prijs.

Voorbeelden van Loopgroep Op Maat

Onderstaande groepen hebben al een Loopgroep Op Maat.

Independer.nl

Loopgroep Independer.nl

Montfoort IT

Loopgroep Montfoort IT

Looptijden.nl op Facebook