Loopgroep Athlos

Loopgroep informatie

PlaatsHarderwijk
OrganisatorhsxP
WebsiteWebsite Athlos

Statistieken

Deze loopgroep staat sinds woensdag 1 april 2009 op Looptijden.nl en heeft 7 leden.

Voeg toe aan website / blog

Contactinformatie

Naam-
Telefoon-
E-mail-

Motto: -
Locatie van Athlos

Athlos Harderwijk

Leuke loopgroepen: op di en vr morgen (altijd in het bos), ook diverse niveau's loopgroepen iedere avond en op zaterdagmorgen


Leden

Pasfoto van hsxP
Pasfoto van Hans Tomassen
Pasfoto van Betsy Termaat


Wil je je aanmelden bij deze loopgroep? Wordt dan gratis lid van Looptijden.nl en meld je direct aan!

Leden van deze loopgroep

Onderstaande hardlopers hebben zich aangemeld bij deze groep.

Zodra de deelnemers van deze groep live-tracking activeren kun je ze real-time volgen en aanmoedigen.

Wilco Elskamp

Woonplaats:
't Harde
Leeftijd:
38

Hans Tomassen

Woonplaats:
Onbekend
Leeftijd:
-

Betsy Termaat

Woonplaats:
Onbekend
Leeftijd:
-

jacqueline

Woonplaats:
Harderwijk
Leeftijd:
50

Er zijn 3 leden met een verborgen profiel.

Nieuwsberichten binnen deze loopgroep

Elke loopgroep heeft zijn eigen prikbord voor mededelingen of nieuwtjes. Leden worden per e-mail op de hoogte gesteld van nieuwe berichten. Hieronder staan de laatste vijf nieuwsberichten.

Bekijk alle nieuwsberichten van deze groep


Eindelijk een mooie wedstrijd in Ermelo!

Gepost door hsxP op donderdag 10 juni 2010 18:31

Eindelijk een mooie wedstrijd door de bossen van Ermelo!
En er zit nog een mooi doel aanvast, dus ik roep iedereen die een wedstrijd wil lopen over de Parel van de Veluwe, mee te doen op zaterdag 3 juli.

Zie onderstaande informatie:

ERMELO - Op zaterdag 3 juli wordt de eerste Halve Marathon van Ermelo gehouden. Het moet een begin zijn van een jaarlijkse traditie onder het motto: 'Hard hollend de zomer in!' Het initiatief voor de organisatie van deze marathon komt van de Jonge Ondernemers Ermelo (JOE).

Deze sportieve inspanning wordt georganiseerd ten behoeve van de Stichting de Ultieme Uitdaging.
De eerste Halve Marathon start bij sportcentrum Triade aan de Amanietlaan 9 in Ermelo.
Er is een recreatieloop van 5 en 10 kilometer en een Kidsrun van 2 kilometer. De start is om 10.30 uur en het inschrijfbureau is open vanaf 8.30 uur.

De insteek voor deze sportieve activiteit is een gedegen evenement neerzetten en proberen een financiële bijdrage te kunnen doen aan Stichting de Ultieme Uitdaging. Deelnemers betalen dan ook 10,00 euro en kinderen voor de Kidsrun betalen 3,00 euro inschrijfgeld.

Het parcours gaat over verharde fietspaden en bospaden.
Kaarten zijn te koop bij Wouter Windhorst: w.windhorst@instituutjacobcats.nl Natuurlijk kan men ook inschrijven op de dag zelf bij de entree.
Stichting de Ultieme Uitdaging heeft als doelstelling onderzoek te doen naar het effect van een uitgekiend en zorgvuldig begeleid sportprogramma op de bijverschijnselen van chemotherapie.
De stichting biedt (ex-) kankerpatiënten begeleiding op maat bij het sporten. Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op www.deultiemeuitdaging.nl.

Nieuwjaarsloop 2010

Gepost door hsxP op zondag 10 januari 2010 08:58

Wat een mensen. En wat een sneeuw. Maar wat viel het weer mee. Velen hadden veel te veel aangetrokken inclusief de warme De Jong&Laan sjaal die goed aftrek vond. Voor een enkeling viel het weer zelfs tegen. Men had een tocht verwacht onder barre omstandigheden. Het werd een prachtige tocht over een fraaie, witte zandverstuiving. Vanaf Hulshorst werd het lint nog veel langer gemaakt door de lopers die vandaar vertrokken. Ondertussen hadden de wandelaars de weg terug gevonden via de Ermelose Heide en liepen de lopers de Nordic Walkers pas net voor Athlos achterop. Daar wachtte heerlijke snert, een bak thee en na de toespraak een heerlijke borrel.

Trainer Kees was een dik tevreden man. Wat hebben die snelle lopers zich in de loop der jaren toch goed aangepast, zag je hem denken. Er werd gelust tot het een lieve lust was en geen enkele loper of loopster zal zich alleen gevoeld hebben.
Al vanaf Athlos ging dat zo richting het centraal station van Harderwijk waar de trein precies op tijd vertrok richting Nunspeet.
Daar liepen we heerlijk rustig richting bos, waar na een korte warming up en de nodige plaspartijen, een weg werd gezocht naar de zandverstuiving. Michel en Theo haddeneen zware middag want zij fotografeerden en filmden de groep.

Menigeen had niet echt hard gelopen maar was toch moe. De ongelijke stukken met sneeuw deden de liezen toch kraken.

Foto's van de loopgroep Athlos

Nieuwjaarsloop 2010 Hulshorster sneeuwverstuiving nieuwjaarsloop 2010 Bosloopcompetitie

Trainingen

Binnen een loopgroep kunnen trainingen bijgehouden worden. Deze worden in de kalenders van de leden geplaatst en na afloop kunnen de resultaten bekeken worden.

Er zijn nog geen trainingen bekend