Contact

Looptijden.nl is een snel groeiende website gemaakt om hardlopers te motiveren in hun hobby. Inmiddels zijn er al meer dan 747.461 sporters actief op Looptijden.nl.

Looptijden.nl is constant in ontwikkeling en er zullen dan ook steeds meer mogelijkheden worden toegevoegd in de nabije toekomst. Mocht je goede ideeën hebben om de site verder te verbeteren, laat ze dan vooral weten!

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan kun je ook contact opnemen met support@looptijden.nl of via Twitter (@looptijden).

Adverteren en samenwerken

Het is mogelijk te advertenteren op Looptijden.nl. Looptijden.nl is met meer dan tienduizend unieke bezoekers per dag één van de grootste hardloopsites van Nederland. Je bereikt hiermee een zeer specifiek publiek van enkel hardlopers.

Lees verder over de mogelijkheden

Gratis adverteren voor wedstrijdorganisaties

Voor organisatoren van hardloopwedstrijden is het mogelijk om gratis op Looptijden.nl te adverteren. De enige voorwaarde is dat er een duidelijke link met logo naar Looptijden.nl teruggeplaatst wordt en dat Looptijden.nl in een nieuwsbrief vermeld wordt.

Lees verder over de mogelijkhedenContactformulier

Heb je een vraag, opmerking of suggestie, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Gebruikers van Looptijden.nl

Voor alle vragen over het gebruik van de website, apps of functionaliteit van Looptijden.nl:

Op onze support pagina hebben we de meest gestelde vragen alvast beantwoord. Wel zo makkelijk en snel! Als je daar geen antwoord vindt kun je je vraag ook in het support forum stellen.

Contactinformatie voor gebruikers van Looptijden.nl

Adverteerders en bedrijven

Voor vragen van adverteerders, partners en bedrijven:

Contactinformatie voor adverteerders en bedrijven