Adverteren op Looptijden.nl

Looptijden.nl is met meer dan tienduizend unieke bezoekers per dag één van de grootste en succesvolste hardloopsites van Nederland. Er zijn inmiddels al 747.461 hardlopers actief op Looptijden.nl. Dit zijn niet alleen véél hardlopers, ze zijn ook heel positief over Looptijden.nl! De mobiele apps van Looptijden.nl zijn uniek in Nederland en geroemd in o.a. de Volkskrant, PCM en Runner's World magazine.

Op Looptijden.nl geloven we niet in het 'volgooien' van een website met knallende advertenties. Dat vinden bezoekers niet prettig. Liever zoeken we naar vormen van adverteren waar de bezoeker óók gelukkig van wordt! Voor adverteerders resulteert dit direct in betere resultaten!

Hieronder staan een aantal mogelijkheden voor adverteren. Neem gerust contact op voor suggesties op maat!

Prijsvraag in de nieuwsbrief

Een bijzondere manier van adverteren is het weggeven van producten via de Looptijden.nl nieuwsbrief. Hiermee bereik je de juiste mensen en creeër je veel goodwill voor je merk. Door een prijsvraag te combineren met een banner en ook aankondigingen via Twitter kun je een grote groep hardlopers enthousiast krijgen voor je merk!

Verbind je merknaam aan een challenge

Op Looptijden.nl zijn vele challenges actief waarbij hardlopers zichzelf en hun vrienden kunnen uitdagen. Het is mogelijk zo'n challenge te sponsoren waarna je merknaam in de naam verwerkt wordt. Door de challenge te voorzien van een mooie prijzenpot is ook dit een goede manier om positieve associaties met de merknaam op te bouwen!
Ter illustratie: aan de Futurumshop mei challenge deden meer dan 200 hardlopers mee!

Banner

Uiteraard is een 'standaard' banner ook mogelijk. Voor het beste resultaat kan een banner gecombineerd worden met een andere actie.

Samenwerken

Heb je een leuk idee voor samenwerking? Laat het gerust weten! We staan altijd open voor goede ideeën!


Looptijden.nl op Facebook