Toevoegen van een hardloopwedstrijd

Mis je een hardloopwedstrijd? Voeg zelf het evenement toe.

Organiseer je een hardloopwedstrijd en wil je deze toevoegen aan de hardloopkalender? Of wil je je hardloopwedstrijd toevoegen aan de lijst van hardloopwedstrijd op Looptijden.nl? Geen probleem!

Looptijden.nl is een geheel gratis website waar al duizenden hardloopwedstrijden op te vinden zijn. Met dagelijks meer dan tienduizend bezoekers is Looptijden.nl het ideale uithangbord voor jouw wedstrijd.

Toevoegen van een wedstrijd

Als organisator kun je eenvoudig zelf je wedstrijd toevoegen aan de hardloopkalender. Volg onderstaande stappen waarna de wedstrijd automatisch op de kalender verschijnt.

  1. Meld je eerst zelf gratis aan op Looptijden.nl
  2. Meld je organisatie aan en voeg je evenement(en) toe
  3. De gegevens worden gecontroleerd en verschijnen automatisch op Looptijden.nl

Gratis adverteren?

Looptijden.nl draagt het hardlopen een warm hart toe. Daarom is het voor hardloopwedstrijden mogelijk om gratis te adverteren. Hiermee bereik je een grote en ook heel gerichte doelgroep.

De enige voorwaarden hiervoor zijn dat er (a) een link naar Looptijden.nl op de website van het evenement geplaatst wordt en (b) dat Looptijden.nl in een nieuwsbrief aan de deelnemers genoemd wordt.

Wil je hier gebruik van maken, meld je organisatie dan eerst aan via bovenstaande link en neem vervolgens even contact op om de details af te stemmen.

Verdere vragen?

Mocht je ergens niet uit komen, of aanvullende vragen hebben, neem dan even contact op.

Looptijden.nl op Facebook