Hardlooptijd 30-10-2016: Brabant Marathon Etten Leur, 42.419 m, 03:36:53 door Karel Kok
Hardlooptijd informatie
Tijd03:36:53Afstand42.419 m
Datum30-10-2016 13:45
WedstrijdBrabant Marathon Etten Leur
Statistieken
Snelheid11,74 km/uTijd per km.05:07 min/km
InspanningGeen EMI score
Positie25 van de 40 tijden
Deze pagina toont de details over de hardlooptijd 30-10-2016: Brabant Marathon Etten Leur, 42.419 m, 03:36:53 door Karel Kok.
Loop jij ook wel eens hard en wil je je looptijden gratis bijhouden? Meld je dan nu aan bij Looptijden.nl. Hiermee kan je heel eenvoudig je hardlooptijden bijhouden, statistieken bekijken en je aanmelden bij loopgroepen.
Opmerkingen
De trainingen op snelheid en minder op afstand wierpen hun vruchten af. Samen met beheersing, letten op de cadans van het lopen en vooral de ontspanning in het rennen. Wat een geweldig hardloopweer, en wat een mooie route. Heel lang kunnen lopen op ontspanning en vanaf 6-42 km zij aan zij met Ton van Adrichem. Niet dat ik hem kende of nu ken want hij sprak geen woord. Maar op mijn dipmomenten kon ik achter hem hangen en andersom. De grootse knauw was tussen 34-38 km maar we sleepten elkaar er doorheen, en daarna konden we weer de 5:10 oppakken. En dan het publiek op het laatste eind gaven een mooie eindspurt. Bij de finish Sander, Eveline en Benthe van de EZAC. Wat leuk. Gezellig nog terrasje gepakt dus.
Hardloopspel
Karel Kok is over 4 tegels gekomen tijdens deze route.
Tegel | Positie | Punten |
---|---|---|
Sprundel | van 60 naar 8 | 12 |
Pannenhoef | van 35 naar 2 | 12 |
Kleine Meren | van 37 naar 4 | 11 |
Etten-Leur | van 72 naar 20 | 7 |
Berichten en likes
Verstuur aanmoediging Schrijf een bericht
Tussentijden
Onderstaande kaart toont de gelopen route.
Onderstaande grafiek toont het verloop van je hartslag en snelheid gedurende de wedstrijd.

Onderstaande grafiek toont het relief van de track.

Onderstaande grafiek toont de ontwikkeling van de verwachte eindtijd gedurende de race.

Onderstaande grafiek toont de wedstrijd opbouw.

Foto's voor deze tijd



