Hardlooptijd 1-2-2009: Training, 42.244 m, 03:27:38 door Edwin Castelein

Hardlooptijd informatie

Tijd03:27:38
Afstand42.244 m
Datum1-2-2009 12:00
Wedstrijd-

Statistieken

Snelheid12,21 km/u
Tijd per km.04:55 min/km
InspanningGeen EMI score
Positie0 van de 0 tijden

Trainingsrondje

Aantal tijden0
Plaats-
Beoordeling     


Deze pagina toont de details over de hardlooptijd 1-2-2009: Training, 42.244 m, 03:27:38 door Edwin Castelein.

Loop jij ook wel eens hard en wil je je looptijden gratis bijhouden? Meld je dan nu aan bij Looptijden.nl. Hiermee kan je heel eenvoudig je hardlooptijden bijhouden, statistieken bekijken en je aanmelden bij loopgroepen.

Opmerkingen

Yahooooooo!!!!!!

Ik ben thuis en erg blij. Vandaag de marathon gelopen in 3:22 en nog wat. (handgeklokt) Niet alleen een verpulvering van mijn PR met dik 10 minuten maar ook eindelijk die 3:30 grens gepakt. Grootste vijand was vandaag de koude wind. De koude douche aan het eind hielp ook niet echt. Heerlijk gelopen en na de finish nog genoeg energie over.

Veel CNR-ers gezien. Taco was het zieligst aan toe. Beterschap man!

Goh dit was de koudste wedstrijd die ik heb gelopen tot nu. gelukkig had ik twee laagjes aangedaan

Tja op de site van de MWM stond doseren en dat heb ik gedaan. Het ging zo makkelijk. De km's in de eerste 15 vlogen naar 4:30 met een hartslag alsof het een duurloopje was. Toch verstandig gedaan en terug in snelheid. UIteindelijk gingen al mijn km's onder de 5 op eentje na. Ik maakte me steeds zorgen over mijn griepje afgelopen weeken maar niets van dat alles. Ook het 26 km punt vreesde ik de psychische klap maar die kwam ook niet. sterker nog ik lapte mijn maatje die de asselronde deed. Die zat stuk

Na het keerpunt mocht ik van mezelf een beetje los vanaf km 35 werd de rem eraf gehaald. Ik heb me uitermate goed vermaakt dat stukje. Alle mensen langs de kant waren een stuk enthousiaster dan de eerste ronde. Ook heb ik ruim 20 M lopers ingehaald. Het bleef maar makkelijk gaan. Geen man met de hamer.

Helemaal geen minpuntjes? Jawel die gels. Ik kan er maar niet aan wennen.

Manon gefeliciteerd. Netjes hoor! Jogger Jo. Jij komt ook van een andere planeet geloof ik gefeliciteerd. @ allemaal prima prestaties onder barre omstandigheden. @Paul Wees blij!!

En daar komen de plaatjes
http://www.midwinterfoto.nl/index.php?cat=5

Nou het kan niet op vandaag. Bij mijn PR registratie blijk ik ook mijn tijd op de 27,6 (gemeten op de 28 km dus 400 m te lang) met 1 min en de 30 km met ruim 3 minuten en de 32 met ruim 6 minuten te hebben verbeterd. Had ik dus geheel niet in de gaten

Berichten en likes

 Verstuur aanmoediging

Tussentijden

Onderstaande grafiek toont het verloop van je hartslag en snelheid gedurende de wedstrijd.

Grafiek van de hartslag gedurende de wedstrijd

Looptijden.nl op Facebook