Hardlooptijd 11-5-2008: Training, 10.500 m, 00:00:00 door Edwin Castelein

Hardlooptijd informatie

Tijd00:00:00
Afstand10.500 m
Datum11-5-2008
Wedstrijd-

Statistieken

Snelheid-
Tijd per km.00:00 min/km
InspanningGeen EMI score
Positie0 van de 0 tijden

Trainingsrondje

Aantal tijden0
Plaats-
Beoordeling     


Deze pagina toont de details over de hardlooptijd 11-5-2008: Training, 10.500 m, 00:00:00 door Edwin Castelein.

Loop jij ook wel eens hard en wil je je looptijden gratis bijhouden? Meld je dan nu aan bij Looptijden.nl. Hiermee kan je heel eenvoudig je hardlooptijden bijhouden, statistieken bekijken en je aanmelden bij loopgroepen.

Opmerkingen

Geslaagd!

De missie van het K-team van Ciko was de 3:15 en is uiteindelijk 3:10 geworden. Ik mocht zelf het eerste deel lopen en Herma, Jan en Wim de volgende. Bij de streep kwam ik vooraan te staan en dat leek mij een goede positie om te starten. De eerste meters liep ik vooraan mee en ik moet zeggen dat dat wel erg leuk is. Uiteraard kon ik die positie nooit vasthouden maar veel zaten er zeker niet voor mij. Op km 10,5 gearriveerd als 6e team.

Na km 3 kwam Amato langszij en die heb ik niet meer losgelaten. In ieder geval niet het stukje wind tegen over de waalkade. Amato kreeg dat in de gaten en versnelde maar echt lossen was er toch niet bij. Op km 9 was het erop en erover. En met een voorsprong van een meter of 500 gefinishd in een 45:15. Geen spectaculaire tijd maar gezien de omstandigheden ben ik niet ontevreden.

Op het wisselpunt kon ik een lift krijgen naar Gendt en Herma zien finishen. Herma was knap diep gegaan. Wij konden samen meeliften naar wisselpunt 3 bij Huissen. Dat leverde wel een aardig tafereel op toen we naar het wisselpunt dribbelden en de HAN KAN student nummer 4071 omriep naar ons teamlid gevolgd door hetzelfde nummer. Duurde even voordat hij dat in de gaten had.

Hierna als een speer naar de finish om Wim binnen te halen. Als team hebben we hem de laatste meters begeleid en dat zal vast een leuke foto oplevern.

De greetz bleek bij Café Dudok op de markt. Daar trof ik mijn gezin aan die toevallig op de kermis was. Na het spookhuis en de schiettent toch maar eens op huus aangegaan en kijk terug op een heel erg leuke dag.

Ons team is 9e geworden net achter het team bewegen aan de Rijn. Nou nu maar eens wachten op de foto's

Berichten en likes

 Verstuur aanmoediging

Tussentijden

Onderstaande grafiek toont het verloop van je hartslag en snelheid gedurende de wedstrijd.

Grafiek van de hartslag gedurende de wedstrijd

Looptijden.nl op Facebook