Hardlooptijd 17-6-2006: Training, 10.500 m, 00:48:24 door Edwin Castelein

Hardlooptijd informatie

Tijd00:48:24
Afstand10.500 m
Datum17-6-2006 11:59
Wedstrijd-

Statistieken

Snelheid13,02 km/u
Tijd per km.04:37 min/km
InspanningGeen EMI score
Positie0 van de 0 tijden

Trainingsrondje

Aantal tijden0
Plaats-
Beoordeling     


Deze pagina toont de details over de hardlooptijd 17-6-2006: Training, 10.500 m, 00:48:24 door Edwin Castelein.

Loop jij ook wel eens hard en wil je je looptijden gratis bijhouden? Meld je dan nu aan bij Looptijden.nl. Hiermee kan je heel eenvoudig je hardlooptijden bijhouden, statistieken bekijken en je aanmelden bij loopgroepen.

Opmerkingen

Vandaag was het GENIETEN Deze loop is toch echt wel een van mijn favorieten. De voorbereiding was slecht (Whisky, Voetbal, Bier, Frituur). Ook de planning was krap. Tot gisteravond wist ik niet zeker of ik op tijd kon zijn en had eigenlijk al besloten deze loop over te slaan. Mijn oudste zoon had een schaaktournooi om 12:00 uur in Arnhem en ik een wedstrijd om 12:00 uur op de Ginkelse Hei. Mijn zoon heeft mij verrast met de mededeling dat hij met de organisatie had gesproken en een uurtje eerder mocht komen om te helpen met de wedstrijd. Trotse vader en alvast een mooi vaderdagkado.

De loop zelf wat strategisch aangepakt. Op advies van Corne ook vooraan gaan staan. De eerste 5 kilometer gingen min of meer constant naar de 4:30/4:35 . Ik was ervan overtuigd dat na drie kilometer er een zandpad kwam. Die kwam pas na 6km en oké de eerste kilometer was zand. Toch 2km meer verhard dan ik dacht. Op het zand voelde ik me weer sterk worden en kon voor mijn gevoel doorknallen. Wel met iets van 5:00 p/km maar het gevoel, de macht wat heb ik dat gemist. Heerlijk in cadans naar km 9 en warempel kwam daar weer een stuk verhard. Dat betekende de sokken erin en doorpezen naar de finish. Laatste stukje nog wat zanderig maar uiteindelijk gefinishd in 48 en een beetje. 6 minuten sneller dan vorig jaar en dat terwijl ik nog steeds aan het herstellen ben van Rotterdam. Ik voel me nog lang niet zo sterk als vóór de Marathon maar het komt weer terug geweldig. Geen PR helaas.

Ik heb weinig bekenden gezien, terwijl jullie er toch waren. Wellicht omdat ik vrij snel na de finish met een heerlijke bak hete thee op huus aan ging. Volgende keer beter.

Ik heb wederom genoten van een heerlijke wedstrijd. Ik denk toch dat het de locatie is. Midden in de natuur. Beetje buffelen maar niet te gek, goede sfeer.

Volgende week ga ik nog meedoen aan de midzomerrun in Westervoort. Supersnel parcour en garantie voor een PR. (Wel warm!). De laatste race voor de vakantie zodat ik met een voldaan gevoel kan gaan trainen voor september. September wordt een zware maand met veel leuke wedstrijden.

He, nu nog even een lekkere whisky in de tuin

Berichten en likes

 Verstuur aanmoediging

Tussentijden

Onderstaande grafiek toont het verloop van je hartslag en snelheid gedurende de wedstrijd.

Grafiek van de hartslag gedurende de wedstrijd

Looptijden.nl op Facebook