Hardlooptijd 13-5-2007: Training, 42.193 m, 03:41:11 door Edwin Castelein

Hardlooptijd informatie

Tijd03:41:11
Afstand42.193 m
Datum13-5-2007 07:45
Wedstrijd-

Statistieken

Snelheid11,45 km/u
Tijd per km.05:15 min/km
InspanningGeen EMI score
Positie0 van de 0 tijden

Trainingsrondje

Aantal tijden0
Plaats-
Beoordeling     


Deze pagina toont de details over de hardlooptijd 13-5-2007: Training, 42.193 m, 03:41:11 door Edwin Castelein.

Loop jij ook wel eens hard en wil je je looptijden gratis bijhouden? Meld je dan nu aan bij Looptijden.nl. Hiermee kan je heel eenvoudig je hardlooptijden bijhouden, statistieken bekijken en je aanmelden bij loopgroepen.

Opmerkingen

Heerlijke race, kan niet anders zeggen. Ook het weer werkte mee en de sfeer was goed. De HANKAN studenten hadden hun best gedaan en ik heb nauwelijks kritiek. Nou eentje dan; dat laatste lusje bij de finish was niet leuk!.

Ik werd opgehaald door Josn om een uur of 8 en nadat ik eveneens de moeder in mijn gezin een lekker ontbijtje had bezorgd met wat cadeautjes naar de start gewandeld. Veel bekenden gezien. Taco, Ronald, Floor, JOSN dus, een heel zwikje CIKO-ers. Het CNR team nergens gezien. Helaas.

De start was wat onverwacht maar ok hobbelen maar door Arnhem. Erg leuk. De weg was goed afgezet, de route was onmiskenbaar duidelijk. Had die ook wel wat bestudeerd. De km vlogen er doorheen en natuurlijk veel te hard. Tempo ongeveer 4:45 per km. Dit liep heerlijk. Op de dijk een treintje gemaakt voor de wind en dat deed het prima. Floor ingehaald en aangemoedigd aan te pikken maar ze zag er niet zo fit meer uit. (Te snel gestart?). Het tempo bleef er goed in en ook de eerste dame werd ingehaald. Die herpakte zich en sloot aan. Grappig dat ze onderweg werd geinterviewd. Die was nog erg fris. Ik liep als een zonnetje. Km 36 en een beetje op 3 uur en mijn doelstelling was in zicht. Helaas kreeg ik een km later kramp in mijn dijbenen en mijn kuit. Auw! Ik moest wandelen. Na een paar honderd meter ging het weer maar bij de snelbinder ging het weer mis. De laatste 5 km gingen in 35 minuten en ik kwam meer dood dan levend over de finish. Niet zo best dus. Ik ben direct naar de massage tafel geslenterd en heb daar een heerlijk half uurtje doorgemaakt. Hierna lekker douchen. Was gezellig daar Ronald nog getroffen en die had kennelijk een off-day gehad.

Nog even in de bar gekeken voor een greetz maar niets van dat al. Wel JOSN nog even gesproken maar die heeft het ook zwaar gehad.

Met de bus weer terug naar Arnhem en nog een klein stukje naar huis lopen. Prima dag lekker gelopen. Erg jammer van de kramp want ik zat lange tijd op een tijd van 3:25 maar het zat er vandaag niet in. Veel voldaner gevoel dan na Rotterdam. En oja 3:42:01 is wel een PR!!

En wat hebben we geboft met de wind!!!! Weer: Droog, 16-20 graden half bewolkt zonnig

Berichten en likes

 Verstuur aanmoediging

Tussentijden

Onderstaande grafiek toont het verloop van je hartslag en snelheid gedurende de wedstrijd.

Grafiek van de hartslag gedurende de wedstrijd

Looptijden.nl op Facebook