Hardlooptijd 7-1-2007: Training, 5.000 m, 00:18:46 door LazyD

Hardlooptijd informatie

Tijd00:18:46
Afstand5.000 m
Datum7-1-2007 09:30
Wedstrijd-

Statistieken

Snelheid15,99 km/u
Tijd per km.03:45 min/km
InspanningGeen EMI score
Positie0 van de 0 tijden

Trainingsrondje

Aantal tijden0
Plaats-
Beoordeling     


Deze pagina toont de details over de hardlooptijd 7-1-2007: Training, 5.000 m, 00:18:46 door LazyD.

Loop jij ook wel eens hard en wil je je looptijden gratis bijhouden? Meld je dan nu aan bij Looptijden.nl. Hiermee kan je heel eenvoudig je hardlooptijden bijhouden, statistieken bekijken en je aanmelden bij loopgroepen.

Opmerkingen

heerlijk!!!
1e wedstrijd op ds racers, beviel prima!!
weer vrij hard van start (voelde wel beter dan vorige wk), zelfde doorkomst op 2500: 8:56
't was weer pittig op de dijk, manon en manfred om me heen. manon ging er vandoor, manfred heb ik net achter me kunnen laten (!)
zware laatste km, gelukkig een paar mannen die me wat uit de wind konden houden...

18:47==> superblij mee!!!!

en nu volgende wk die < 40 dan maar op de 10!!!!
------------------------
tekst van m'n weblog:
Yippieeeeeeeeeh !

't Was vandaag een combi van: erg slecht (en kort) geslapen (-), aardig wat koffie (tegen sommige adviezen in) (-?), vorige training pap in de benen (-), prachtig nieuwe wedstrijdschoentjes (++), de hete adem van Manon im neck (+), m'n laatste poging <19' want wil volgende wk de 10km (+), wederom harde wind op de dijk, wederom (schuin) tegen(-), Manfred die ik mogelijk zou kunnen kloppen(+), yin en yang (+), onderbuik- en spingerfitzengefuhl (jarenlange ervaring, ++ ).

Ja, da's even plussen en minnen! De balans sloeg flink door, richting +!!

Hoe het allemaal begon...

Vanochtend met Riny, Manon en Jannemien (chauffeuze) op pad gegaan naar Pannerden. Jannemien en ik kunnen de weg inmiddels dromen, toch zien we wekelijks nieuwe dingen.... "hee, kijk, een spoorlijn ". Volgens mij is het qua inschrijvingen de rustigste week tot nu toe, maar da's een wilde gok, straks de uitslagen maar eens bekijken.

Het inlopen is gezellig en de benen voelen eigenlijk best goed. Kort voor de start trek ik ze aan, m'n blitse DS Racers; ik behaal m'n eerste winst door het ontvangen van vele OOOH's en AAAAH's. Na een paar korte versnellingen - wat voelen die dingen toch lekker snel! - voeg ik me voor in de rij en worden we weggeschoten. Riny, overmoedig als altijd staat naast ons op de, bijna, eerste rij! Praten helpt niet, hij wil gewoon voorin starten...

Ik probeer opnieuw zo dicht mogelijk bij Willie te blijven, dit keer gaat dat aardig goed. We gaan er wel weer vrij hard vandoor en de doorkomst (met best wat rugwind) is net als vorige week 8:56. Manon, ik dacht toch echt dat ze ver achter me zou zitten, verrast me en komt langszij in haar blitse gele Chat'n'Run shirt. Manfred loopt ook al een tijdje in mijn buurt, hij is normaal toch best wat sneller dan ik...

Op de dijk wordt het wederom afzien, al heb ik met nog zo'n anderhalve kilometer te gaan een mooi groepje om me heen. Ik kies de mooiste positie, eind van de waaier, en kan maar net in die groep blijven. Als ik bij het (nog) 1000 meter bordje ben weet ik dat het gaat lukken. Zo dood als een pier en met een erg piepende ademhaling (al hoor ik Manfred af en toe en weet ik dat het dus erger kan) ga ik richting de finish.

Ruim sneller dan vorige week kom ik binnen: 18:46

Supertoll!

Wat kan een mens blij zijn met een PR, de glimlach verdwijnt voorlopig niet meer van mijn gezicht. Manon heeft een onwaarschijnlijk snelle 18:29 gelopen, ze verbaasde met name zichzelf
Jannemien is nu erg dicht bij de <20' en gaat volgende week gewoon voor een PR! En Riny, tsja, die liep gewoon prima zijn eerste korte wedstrijd. 23:00, een prima tijd zou ik zeggen, al lijkt Riny toch liever die 22:30 die hij vooraf had ge-natte-vingerd te hebben gelopen. No worries, volgende week gewoon aanvallen dat verse PR!

Dus, de 5-jes in Pannerden zitter er voor mij op: 19:01, 19:02 en nu dus mijn 18:46!

In de auto werden de plannen al weer gemaakt: volgende week, samen met Manon, een PR aanval op de 10 km. Die < 40' is nu wel erg dichtbij!!, maar ik geloof het pas als ik over de finish kom

Berichten en likes

 Verstuur aanmoediging

Tussentijden

Onderstaande grafiek toont het verloop van je hartslag en snelheid gedurende de wedstrijd.

Grafiek van de hartslag gedurende de wedstrijd

Looptijden.nl op Facebook