Hardlooptijd 6-6-2007: Training, 6.000 m, 00:23:47 door LazyD

Hardlooptijd informatie

Tijd00:23:47
Afstand6.000 m
Datum6-6-2007 19:10
Wedstrijd-

Statistieken

Snelheid15,14 km/u
Tijd per km.03:58 min/km
InspanningGeen EMI score
Positie0 van de 0 tijden

Trainingsrondje

Aantal tijden0
Plaats-
Beoordeling     


Deze pagina toont de details over de hardlooptijd 6-6-2007: Training, 6.000 m, 00:23:47 door LazyD.

Loop jij ook wel eens hard en wil je je looptijden gratis bijhouden? Meld je dan nu aan bij Looptijden.nl. Hiermee kan je heel eenvoudig je hardlooptijden bijhouden, statistieken bekijken en je aanmelden bij loopgroepen.

Opmerkingen

van weblog:
Bedriegertjes: 10e op de 6km
Eerste woensdagavond van juni, steevast warm/benauwd weer, tijd voor de Bedriegertjesloop!

Ik had me voorgenomen de 6 km te doen, 6 weken op rij minstens elke week een wedstrijd, pfffft... Gek genoeg kan ik er geen genoeg van krijgen en herstel ik, mede doordat het bijna allemaal 5 km's zijn, vlotjes.

Zoals altijd trof ik in Rozendaal een gezellig tafereel aan. Opbouwende vrijwilligers en (nieuw?) een dweilorkestje. Het lijkt elk jaar drukker te worden, toch is dat niet vervelend. Zal er mee te maken hebben dat ik tegenwoordig vooraan start, zij die een paar rijen naar achteren starten zullen het vast anders ervaren.

Vooraf al aardig wat bekenden gezien, bijvoorbeeld Evelyn (chat'n'run-ster, helemaal per fiets uit Limburg gekomen!). Lekker inloopweer, al zweette ik tijdens het inlopen al flink, dat voorspelde weinig goeds voor de wedstrijd.

De start was om 19:10 en ik kwam goed weg. Ondanks vals plat en vervolgens lang heuvelop kwam ik vrij snel in een lekker ritme. Eef en Sandra liepen kort voor me, ik liep daarachter in een groepje van ongeveer 4 man, ook Albert liep daarbij. Ongeveer halverwege maakt het parcours een bocht en volgt de moeizame aanloop naar het mulle zand. Ik moest knokken om bij het groepje te blijven, ik moest ze helaas toch iets laten lopen. Toen ik bij het mulle zand aankwam was ik toch niet helemaal fris, dat had ik graag wel gewild, maar okee... ploegen maar weer. Het viel niet echt tegen, het leek alsof het ´pad´ beter beloopbaar was dan vorig jaar.

Knap gesloopt draaiden we het fietspad op, na het ploegen een verademing! Ik had vrij snel weer ´n redelijk tempo te pakken en kon iets inlopen op het groepje voor me. Voorgaande (te korte 6 km´s) was het immer gerade aus naar de finish. In deze nieuwe versie (exact 6km) was er nog een lusje over bospaden ingebouwd. Ik ben niet zo´n superafdaler, zeker niet als ik vermoeid ben, dus vond deze lus niet zo erg.

De laatste kilometers gingen vlot, lekkerder dan vorig jaar in ieder geval. Een tijd onder de 24 minuten zat er in, nog even wat aangezet, dat kwam de foto niet ten goede, maar het resultaat telt, toch!?

foto´s van de hand van Dick, www.chatnrun.nl

Binnen, een mooie 10e plek (en weer eens in de uitslagen), in 23:47 (zelfgemeten 23:45) en zeer tevreden. Flink sneller dan vorig jaar (toen 24:24 op een 350m korter parcours).

Na afloop gezellig met Jan en Alleman nagekletst, het blijft een erg leuk loopevenement! Petje af voor de organisatie.

Next: ik overweeg om woensdagavond de 13e een 5 km baanwedstrijd in Wageningen te lopen, maar weet niet of dat mag met een gratis loopservice.nl knau-kaartje. Even afwachten dus, ik loop momenteel wel erg veel wedstrijden, dus misschien zou een wedstrijdloos weekje ook niet zo verkeerd zijn!

Ciao, D Weer: warm, overdag 24gr

Berichten en likes

 Verstuur aanmoediging

Tussentijden

Onderstaande grafiek toont het verloop van je hartslag en snelheid gedurende de wedstrijd.

Grafiek van de hartslag gedurende de wedstrijd

Looptijden.nl op Facebook