Details van de challenge 'Jouw persoonlijke record op de 10 kilometer'

Registreer hier jouw eigen PR op de 10 kilometer.

Blog posts over Jouw persoonlijke record op de 10 kilometer

Op weg naar Rotterdam (1 reactie)

Gepost door Menno van Leenen op maandag 8 april 2013 20:04

Na de zomer weer begonnen met hardlopen na een lange periode van niks doen. Ik ben vooral begonnen om af te vallen, en dat is dan ook goed gelukt.
Vanaf het nieuwe jaar me aangesloten bij de hardloopgroep op de zaak en zo ook wat aan mijn snelheid gaan werken.
De eerste loop was de Groenhovenloop in Gouda in februari. Totaal onverwacht liep ik daar al 51:50, terwijl ik in mijn vorige hardloopleven niet sneller dan 55 minuten was geweest.
Dat heeft me het doel gegeven om tijdens "Rotterdam" voor een tijd onder de magische 50 minuten te gaan.

De laatste trainingen liggen goed op schema, en als het verschil tussen training en wedstrijd net zo groot is als in februari, dan moet het gaan lukken....

PR tijdens Lansingerlandloop

Gepost door Louis Bordewijk op zaterdag 30 maart 2013 18:47

Na de Plassenloop in Reeuwijk, nog een wedstrijdje gedaan voor Rotterdam. Bleiswijk is lekker in de buurt. Heerlijk gelopen. Tempo goed vast gehouden en uitgekomen op 51.45 !! Tevreden het Paasweekend in !!

Op weg naar 10K tijdens Rotterdam marathon

Gepost door Louis Bordewijk op donderdag 7 maart 2013 19:27

Ben na beklimmen van de Kilimanjaro afgelopen oktober op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Had na een kwart triatlon van 2003 niet serieus meer gelopen.

Uitdaging werd de 10 KM tijdens de Rotterdam Marathon.
Ben in oktober begonnen met 2 keer in de week te lopen en vanaf januari verhoogd naar 3 keer in de week. In de laatste 4 weken vaak rond de 8-10 km gelopen.

Vandaag tijdens trainingsrondje een lekkere 10 km gelopen in 55:16.

Misschien loop ik nog een wedstrijd voor Rotterdam (Reeuwijkse plassenloop) om te merken hoe een wedstrijd aanvoelt.

1e training voor de 10 km

Gepost door Anton Vos op zondag 3 februari 2013 12:32

Vandaag ga ik beginnen met het schema gemiddelde hardloopschema 10 km. Ben benieuw wanneer ik mijn eerste 10 km zal lopen.

haas gezocht voor pr bij Zorgspecialistloop

Gepost door johan neve op donderdag 2 februari 2012 17:27

Mijn huidige pr op 10 is aan vervanging toe
36.12, ik wil bij de zorgspecialist onder de 36 minuten finishen.
'heeft iemand dezelfde ambitie, dan kunnen we samen lopen om n vlakke snelle race neer te zetten. Johan

Eerste keer 10 km

Gepost door mariska bekker op maandag 7 november 2011 12:19

Mijn eerste prestatieloop 10 km vorige week heb ik in 57.18 gelopen. Hier ben ik erg trots op, omdat ik nog maar 5 maanden geleden bevallen ben!!!!! hopelijk volgende keer n verbetering van mijn prTheeth smiley

Net als Marcel Mol eerder al blogde...

Gepost door Jan v.d. Vliet op maandag 4 juli 2011 19:38

Ook ik ben mij aan het voorbereiden op de dam tot damloop,en maakte de 10Km vandaag af in 47.43min.

Mischien nog niet zo top als je andere resultaten ziet,maar he!Het gaat om de lol^^

Jan van der Vliet

P.s. vandaag 19-07-11 weer deze route gelopen en weer sneller,nu in 44:58min. !

Leiden Marathon 2011 (10 kilometer)

Gepost door Gerwin Hordijk op woensdag 18 mei 2011 19:58

Mijn nieuwe PR = 35.45 min

Nieuw PR tijdens Utrecht 10 km

Gepost door Attackie op zondag 1 mei 2011 19:59

Tijdens de Utrecht Marathon heb ik tot mijn verbazing een nieuw pr op de 10 km gelopen. De weersomstandigheden waren niet ideaal: windkracht 4 en rond de 24 graden, maar toch een pr.
Heb gewoon een hele minuut van mijn tijd af weten te sprokkelen en sta nu op 00.47.11.
Dat smaakt naar meer en heb weer even de moed/energie en hoop dat de 00.45.00 toch nog wel mogelijk moet zijn. Is dat dan mijn nieuwe challenge voor dit jaar?

Onder de 50 min

Gepost door Michel Boerdam op maandag 18 april 2011 19:45

Nou eindelijk was het dan zo ver op de mooie Ermelose heide kwam het er dan toch van 48:23 op de 10 km het was een mooie voorjaars dag waar ik mijn zinnen op had gezet. de eerste 2 km in 4:30 toen de ik bij het bordje van de 3e kilometer kwam was de tijd plotseling 15 min dus de laatste kilometer in 6 min terwijl ik toch voor mijn gevoel de zelfde snelheid had gelopen.Met de moed der wanhoop nog eens extra aangezet en zie oh wonder kilometer 4 kwam razend snel. Niet aleen om dat ik zo hard had gelopen maar omdat het bordje van de drie kilometer niet goed was geplaatst. Dank aan de organisatie heb ik na de tweede kilometer aan gezet en zo mijn snelheid in het eeste deel van de race verhoogt.Ook een manier om te pieken smiley=

PR door nieuwe schoenen

Gepost door Rutger Brouwer op vrijdag 4 februari 2011 16:20

Heb gisteren mijn pr verbeterd op de 10k dit was 40.48 gelopen tijdens de singelloop in Wijk bij Duurstede 30 april 2010.
Nu heb ik sinds gisteren nieuwe wedstrijd schoenen, de Asics gel DS Racer.
Die wilde ik uiteraard proberen wat resulteerde in een 40.43 over 10k gemeten op mijn polar hartslagmeter met GPS sensor.
Dit is een veelbelovende tijd voor het wedstrijd seizoen.
Streven voor dit jaar is een tijd onder de 40 minuten.

Wordt vervolgd,
Rutger

Eindelijk een nieuw PR!

Gepost door Wim W op dinsdag 19 oktober 2010 19:16

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Op een zonnige, maar frisse Maliebaan in Utrecht heb ik eindelijk mijn PR verbeterd.

Vijf jaar geleden had ik op dezelfde Maliebaan 44,13 gelopen. Sindsdien liep ik jaarlijks één of twee keer een prestatieloop van 10 km. Dit jaar ben ik een stuk fanatieker en loop ik bijna maandelijks een 10 km prestatieloop.
Om mezelf te motiveren had ik als doelstelling om mijn PR van vijf jaar geleden te verbeteren. In Gouda had ik vorige maand al 44,22 gelopen, maar dit parcours leek mij veel sneller. Niet voor niets werd een paar weken geleden een wereldrecord gelopen op (een gedeelte van) dit parcours. Een nieuw wereldrecord is het dus niet geworden, maar ik was erg blij met mijn nieuwe record; 43,30!

Opvallend bij de Maliebaanloop is het grote aantal vrouwelijke deelneemsters (ongeveer 1/3e deel). Misschien dat de sfeer mede daardoor heel gemoedelijk was. Bij de meeste (grotere) prestatieloopjes is het dringen geblazen bij de start, maar bij de Maliebaanloop was er plek zat bij de startstreep.

Vooraf had ik een schema opgesteld, waarin ik rekening hield met een lange ronde, een korte ronde en vervolgens weer een lange ronde. Tot mijn verbazing werd dit op het allerlaatste moment gewijzigd omdat er een trein aan kwam (!) Bij de volgende twee lange rondes moesten we wel het spoor over. Iedere keer als het spoor in zicht kwam was ik toch een beetje bang dat er weer een trein aan zou komen. Dat zou in ieder geval mijn recordpoging verknallen.

Vreemd genoeg had ik het idee dat ik helemaal niet zo snel ging. Ik probeerde regelmatig naar iemand (oranje shirt met "Sneijder" erop) toe te lopen, maar Wesley bleef ongeveer 50 meter voor me lopen. Na ongeveer 5 km werd ik ook schijnbaar achteloos voorbij gelopen door twee dames/meiden. (Achteraf heb ik toch de fotolijst en de uitslagenlijst er nog even bij gepakt. Op de uitslagenlijst van de 10 km kwamen ze niet voor, dus blijkbaar waren ze bezig met de eindsprint voor de 6 km loop...) Toch waren mijn tussentijden niet verkeerd, dus daar putte ik maar moed uit. Ook in het laatste rondje kon ik nog versnellen, maar dat konden alle lopers voor mij ook. Achteraf is het logisch dat hoe sneller je zelf loopt, je ook automatisch tussen andere snelle lopers terecht komt.Tounge smiley

Al met al gaf de Maliebaanloop mij een lekker gevoel.Een perfecte organisatie, mooi weer, vriendelijke mensen en een prima eindtijd. En als beloning kregen we allemaal een mooi schort Confused smiley mee.

Gaat de goede kant op

Gepost door Marcel Mol op vrijdag 3 september 2010 09:30

Pas een half jaartje geleden begonnen met hardlopen met als doelstelling de Dam tot Damloop.

Na al wat langere duurloopjes gedaan te hebben gisteren exact 10 KM gelopen. Leuk om die route te gebruiken om de 10 KM tijd te verbeteren. Zit nu op 50 minuten en gezien de resultaten hier moeten daar dus nog aardig wat minuutjes af Theeth smiley

Doel nieuw PR 10 KM

Gepost door Alexander Eijskoot op woensdag 11 augustus 2010 12:27

Mijn doel voor dit jaar, het liefst te lopen op de Utrechtse Singelloop, is mijn PR te verbeteren op de 10 KM in een tijd onder de 40 min.Beer Mijn huidige PR 41'15 gelopen op de Hamersveldseloop te Leusden dus d'r is nog werk aan de winkel! Tounge smiley

Suc6 Agnes met jouw doelstellingen voor dit jaar!Theeth smiley

Olympisch Stadion A'dam 10 km loop - 6 dec. 2009

Gepost door Agnes Bax op zondag 31 januari 2010 17:55

Mijn record op de 10 km. is 55'20" Tounge smiley


Resultaten binnen deze challenge

Onderstaande tabel toont alle gebruikers en tijden van deze challenge.

Naar links Naar rechts
Deelnemers Koen MuilwijkhsxPsheilaJoris RuheJurPmgtTVbSpasRonald StienstraDallas BeereboomPatrice PauwSander Spookerik oeveringJeroen van SchonevelduYwMGpWlnStefan BeltlVlWVgO9oVJYq_4439Marlon Voornanita tartarottiJeroen VrinsGerben v/d jagtjan willemsenJudith KruithofWim WhNsVdkHhVmtAPXOkSQARRawp8AwHNcnRob van HeerdenMichelDennis MatthijssenIkBenFitMarcelRobert CramJT6e7iMjgwm1sjMatthijs Horlings4WfwYYxL7u0k4IOHendryRene MeijerJohan StulpMattijn LandmanMattijs van DulkenraadOlivier Van DelsenLiandrahTommiesanJohan DoornekampFerdie WitvoetCora Hans S.Maarten van den EndeayPtPS9YfwO8NYl8QGrLAg7CESRob HeetlandRalph SmitsMarcel van der Vlietlisanne posmaAlexander Eijskoot Lauryan Feijen6t2UIeD5VewRemko v/d HoekMarcel MolMichel BoerdamRaymond VleghertandreRutger BrouwerHugo van den BosEvelijn SaaltinkTjerk Hazeveld4DwPdf62SEQArne KooijmanMichiel HuzenJackGerwin HordijkMEL7tcv6wWdS46MarcLazyDAttackieSonjaPieter DerksO/\/\/\RVictor de RuiterRuud VerhoeveHans DijsPatricia van HeelJoanne SwetsArthur van LangenJeroen Moermanmark van der stokkerJan v.d. VlietPatrickhttqinjxhLijHarm KappeRichard KroonRemco MuurlinkMartin van NoortArthur Duineveld2PfBKYUtMHXeb8XEJ3Dg22akhtMuqTqgHGIMike StoffelsJelmer BrandsMarcel de GraafBert BoschJaap AssenbergDonald Tiemenseddy trompAnton VosEsther Veldstraberno schoutenTieskeAndre KokMenno van Leenenyouri adriaensens Rene van BelzenWessel van der Wilt
  Pasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoGeen pasfoto bekend van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van PasfotoPasfoto van Pasfoto
Status ActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActiefActief
                                                                                                               
Beste tijd 00:37:4000:58:4700:54:2100:38:5800:43:0700:44:5700:37:0900:44:1000:46:1400:39:2500:00:0000:44:3300:50:4000:40:1500:00:0000:34:3200:00:0000:54:5100:47:0000:35:4900:47:4900:51:3300:43:3000:37:0001:02:5500:41:1500:42:2300:00:0000:51:4700:52:5000:00:0000:54:0400:41:2200:00:0000:50:4800:44:5900:45:0500:39:5900:35:4300:00:0000:49:1000:00:0000:48:2800:00:0000:53:5800:56:4200:49:2900:35:5000:48:1000:46:4500:37:5900:41:5601:12:1400:40:0200:59:5600:38:3800:44:3600:47:0200:48:2300:35:0000:00:0000:39:3100:35:1100:00:0000:53:4300:36:2600:39:2800:38:3300:00:0000:35:2700:00:0000:37:0200:38:1900:00:0000:55:5500:51:3600:41:1300:00:0000:46:3400:00:0000:00:0000:00:0000:00:0000:43:3700:00:0000:00:0000:00:0000:00:0000:00:0000:47:1100:00:0000:44:4700:45:5800:00:0000:42:3200:48:1600:00:0000:56:2900:57:3800:59:5500:45:3900:00:0001:02:0401:05:3701:04:0900:00:0000:52:1700:48:5500:46:1900:40:3000:00:00
Totale tijd 00:37:4002:58:5400:54:2100:38:5803:56:2500:44:5701:52:4000:44:1000:46:1400:39:2500:00:0001:29:0700:50:4000:40:1500:00:0000:34:3200:00:0000:54:5100:47:0000:35:4904:19:0902:40:2000:43:3000:37:0002:06:5301:22:5000:42:2300:00:0001:43:5300:52:5000:00:0001:48:5001:24:3900:00:0001:42:5802:23:0400:45:0501:20:4901:50:3600:00:0000:49:1000:00:0000:48:2800:00:0000:53:5802:57:5900:49:2901:48:1003:16:0800:46:4501:17:5600:41:5601:12:1402:01:4700:59:5600:38:3802:15:3102:25:2701:41:1505:02:1400:00:0002:00:2200:35:1100:00:0004:56:2500:36:2600:39:2800:38:3300:00:0000:35:2700:00:0000:37:0200:38:1900:00:0004:47:0401:46:1101:25:0400:00:0001:34:0700:00:0000:00:0000:00:0000:00:0003:02:1100:00:0000:00:0000:00:0000:00:0000:00:0000:47:1100:00:0000:44:4700:45:5800:00:0000:42:3200:48:1600:00:0000:56:2901:55:5000:59:5501:31:2700:00:0001:02:0401:05:3701:04:0900:00:0001:48:0301:40:4500:46:1900:40:3000:00:00
Totale afstand 10.000 m30.827 m10.000 m10.000 m50.000 m10.000 m30.000 m10.000 m10.000 m10.000 m0 m20.100 m10.000 m10.000 m0 m10.000 m0 m10.000 m10.000 m10.000 m50.000 m30.000 m10.000 m10.000 m20.000 m20.000 m10.000 m0 m20.320 m10.000 m0 m20.000 m20.000 m0 m20.000 m30.000 m10.000 m20.000 m30.000 m0 m10.000 m0 m10.000 m0 m10.000 m30.000 m10.007 m30.000 m40.000 m10.000 m20.000 m10.000 m15.000 m30.000 m10.000 m10.000 m30.000 m30.001 m20.000 m60.741 m0 m30.000 m10.000 m0 m50.000 m10.000 m10.000 m10.000 m0 m10.000 m0 m10.000 m9.978 m0 m50.121 m20.000 m20.000 m0 m20.000 m0 m0 m0 m0 m40.000 m0 m0 m0 m0 m0 m10.000 m0 m10.000 m10.000 m0 m10.000 m10.000 m0 m10.038 m20.036 m10.000 m20.000 m0 m10.600 m10.000 m11.741 m0 m20.000 m20.000 m10.000 m10.000 m0 m
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tijd 1 Utrecht Marathon (10 km), 10.000 m, 00:37:40 Training, 10.305 m, 00:58:47 Hilversum City Run (10 km), 10.000 m, 00:54:21 Zorgspecialist Loop (10 KM), 10.000 m, 00:38:58 Letterenloop (10 km), 10.000 m, 00:43:07 Florijnwinterloop, 10.000 m, 00:44:57 Santen en Gasille Oranjeloop, 10.000 m, 00:37:09 Lansingerlandloop, 10.000 m, 00:44:10 Training, 10.000 m, 00:46:14 Reeuwijkse Plassenloop (10km), 10.000 m, 00:39:25   De 30 van Almere (10KM), 10.100 m, 00:44:34 Marathon Rotterdam (10 km), 10.000 m, 00:50:40 Herfstloop Lelystad, 10.000 m, 00:40:15   Zandenplasloop (10 km), 10.000 m, 00:34:32   Klap tot Klaploop, 10.000 m, 00:54:51 Trompper Optiek Golden Ten, 10.000 m, 00:47:00 Dirk IV loop Hoornaar, 10.000 m, 00:35:49 Hernense Stratenloop, 10.000 m, 00:47:49 Training, 10.000 m, 00:51:33 Maliebaanloop (10 km), 10.000 m, 00:43:30 Leiden Marathon (10 km), 10.000 m, 00:37:00 10 km van Hoorn (tijdens Hoorn marathon), 10.000 m, 01:02:55 Hilversum City Run (10 km), 10.000 m, 00:41:15 Lansingerlandloop, 10.000 m, 00:42:23   Training, 10.320 m, 00:51:47 Marathon Zeeuws-Vlaanderen (10 km), 10.000 m, 00:52:50   Bridge to Bridge - Arnhem (10 km), 10.000 m, 00:54:46 Utrecht Marathon (10 km), 10.000 m, 00:41:22   Familieloop (10 km), 10.000 m, 00:50:48 Midzomerrun Westervoort, 10.000 m, 00:44:59 Klenckeloop, 10.000 m, 00:45:05 Zomeravondcup, 10.000 m, 00:40:50 de omloop ter heijde, 10.000 m, 00:35:43   Ladiesrun Amsterdam (10 km), 10.000 m, 00:49:10   Hilversum City Run (10 km), 10.000 m, 00:48:28   Utrecht Marathon (10 km), 10.000 m, 00:53:58 Twiske molenloop (10km), 10.000 m, 00:56:42 10km rondje Noordwijk, 10.007 m, 00:49:29 Linschotenloop (10.5 km), 10.000 m, 00:35:50 Boornbergum-Jachthaven-Slingepark-Fietsbrug-huis, 10.000 m, 00:49:46 Salverda Berkumloop (10 km), 10.000 m, 00:46:45 Sparta 1 vd 4, 10.000 m, 00:37:59 Utrecht Marathon (10 km), 10.000 m, 00:41:56 Zevenheuvelenloop (15 km), 15.000 m, 01:12:14 Utrecht Marathon (10 km), 10.000 m, 00:40:30 10 km RTV Utrecht Run / GVU Bedrijven Loop, 10.000 m, 00:59:56 WARR, 10.000 m, 00:38:38 Heemstede Loop, 10.000 m, 00:45:05 Rondje Middel (10.000 mtr), 10.001 m, 00:48:06 Heideloop Ermelo, 10.000 m, 00:48:23 De Kroon Ooyse Landloop, 10.000 m, 00:41:14   Drutenloop (10km), 10.000 m, 00:39:31 Breakfastrun, 10.000 m, 00:35:11   Midden Voorne loop 2011, 10.000 m, 00:53:43 Singelloop Utrecht (10 km), 10.000 m, 00:36:26 10 KM baan Tas82, 10.000 m, 00:39:28 Les 10 de Ré, 10.000 m, 00:38:33   de voorschotenloop, 10.000 m, 00:35:27   Terheijdenloop, 10.000 m, 00:37:02 millingen, rondje millingen, 9.978 m, 00:38:19   Arcade Halve Marathon, 10.183 m, 00:55:55 DijkenLoop (10 km), 10.000 m, 00:54:35 Kerstloop Amstelveen, 10.000 m, 00:41:13   CPC Loop (10 km), 10.000 m, 00:47:33      3e Keesloop Bergschenhoek, 10.000 m, 00:45:24       10KM IJsseldijk - Kamperstraatweg - Jules van Hasseltweg - De Chalmotweg - Venedijk Noord - IJsseldijk, 10.000 m, 00:47:11   Polderloop De Kwakel (10 km), 10.000 m, 00:44:47 Assumburgloop, 10.000 m, 00:45:58   Keienloop Megen, 10.000 m, 00:42:32 Pepijnloop, 10.000 m, 00:48:16   Training, 10.038 m, 00:56:29 Training, 10.002 m, 00:57:38 Maasstadloop, 10.000 m, 00:59:55 Midzomernachtcross (10 km), 10.000 m, 00:45:39   Training, 10.600 m, 01:02:04 Loop Leeuwarden (10 km), 10.000 m, 01:05:37 Training, 11.741 m, 01:04:09   Runnersworld Spaarnwoudeloop, 10.000 m, 00:52:17 zomerklassieker, 10.000 m, 00:48:55 20 km van brussel, 10.000 m, 00:46:19 Marathon Brabant, 10.000 m, 00:40:30  
Tijd 2   Training, 10.522 m, 00:59:08    Leiden Marathon (10 km), 10.000 m, 00:44:15   Trompper Optiek Golden Ten, 10.000 m, 00:37:29      Bosbaanloop, 10.000 m, 00:44:33          urndorferloop 10 km., 10.000 m, 00:50:58 Marathon Rotterdam (10 km), 10.000 m, 00:53:46    Groet Uit Schoorl Run (10 km), 10.000 m, 01:03:58 Twiske molenloop (10km), 10.000 m, 00:41:35    Dorpsloop Hoevelaken 5km, 10.000 m, 00:52:06    ASICS Ladies Run, 10.000 m, 00:54:04 Hilversum City Run (10 km), 10.000 m, 00:43:17   Marathon Rotterdam (10 km), 10.000 m, 00:52:10 keppelrun, 10.000 m, 00:48:56   Emiclaerloop, 10.000 m, 00:39:59 The Hague Royal Ten (10 km), 10.000 m, 00:37:19        30 van Amsterdam Noord (10 km), 10.000 m, 01:00:38   Zomeravondcup, 10.000 m, 00:35:59 Boornbergum - BP- Trisken, 10.000 m, 00:48:10   Tilburg Ten Miles (10 km), 10.000 m, 00:39:57    Run2Day Emiclaerloop , 10.000 m, 00:40:02    Halve van Haarlem (10 km), 10.000 m, 00:44:36 De Zaankanterloop, 10.000 m, 00:47:02 Utrecht Marathon (10 km), 10.000 m, 00:52:52 Training, 16.500 m, 01:26:00   Training, 10.000 m, 00:40:03    Molenloop Stellendam (10000m), 10.000 m, 00:57:27           CPC Loop (10 km), 10.185 m, 01:00:04 millingen, rondje millingen, 10.000 m, 00:51:36 Twiske Molenloop, 10.000 m, 00:43:51   CPC Loop (10 km), 10.000 m, 00:46:34      Kethelloop Schiedam, 10.000 m, 00:43:37                Training, 10.034 m, 00:58:12   CPC Loop (10 km), 10.000 m, 00:45:48       Groet Uit Schoorl Run (10 km), 10.000 m, 00:55:46 Groenhovenloop, 10.000 m, 00:51:50    
Tijd 3   Meerkantenloop, 10.000 m, 01:00:59    KikaRun (10 km), 10.000 m, 00:47:24   Vlietloop (10 km), 10.000 m, 00:38:02               drutenloop, 10.000 m, 00:51:58 Marathon Rotterdam (10 km), 10.000 m, 00:55:01               Drutenloop (10km), 10.000 m, 00:49:09    Marathon Rotterdam (10 km), 10.000 m, 00:37:34        Midzomernachtcross (10 km), 10.000 m, 01:00:39   Zomeravondcup, 10.000 m, 00:36:21 Boornbergum - BP- Trisken, 10.000 m, 00:49:02      Rabobank Hamersveldloop, 10.000 m, 00:41:15    Leiden Marathon (10 km), 10.000 m, 00:45:50 Rondje Middel (10.000 mtr), 10.000 m, 00:50:19   rondje duiven,groessen, zevenaar, 7.156 m, 00:35:00   Singelloop Wijk bij Duurstede, 10.000 m, 00:40:48    Sportweek Vierpolders (10000m), 10.000 m, 00:55:47           HRR 1 van de 4 loop, 9.753 m, 00:58:33          10 Km. Rondje Weilanden langs school, tot aan oma's huisje, 10.000 m, 00:46:12                            
Tijd 4      Letterenloop (10 km), 10.000 m, 00:49:42                 DijkenLoop (10 km), 10.000 m, 00:54:07                             Zuidlaardermarktloop, 10.000 m, 00:49:10            Zevenaar-duiven-loo-groessen-zevenaar, 17.085 m, 01:33:20      Marathon Rotterdam (10 km), 10.000 m, 01:01:05           Koplopers 1 vd 4 (10km), 10.000 m, 00:56:30          10 Km. Rondje Weilanden langs school, tot aan oma's huisje, 10.000 m, 00:46:58                            
Tijd 5      Geinloop (10 km), 10.000 m, 00:51:57                 drutenloop, 10.000 m, 00:54:17                                        Midzomerrun Westervoort, 10.000 m, 00:46:40      van Buuren circuit, Midden Voorne loop (10km), 10.000 m, 01:08:23           Sparta 1 vd 4, 10.000 m, 00:56:02