Details van de challenge 'Grizzly Run Seaton Engeland volbrengen 20 EM'

Wie meeloopt geeft zijn tijd op. Wie gaat deze onder de 4 uur doen???

Blog posts over Grizzly Run Seaton Engeland volbrengen 20 EM

Grizzly 2017 Voorbeschouwing (2 reacties)

Gepost door Jos Oonincx op donderdag 19 januari 2017 22:29

De beer is los; Grizzly Run 2017.

Je moet wel een beetje ‘raar in je hoofd’ zijn (Brabants: ‘van ’t padje af’) om vanuit je winterslaap een route te lopen van 32 km waarbij je veel beren op de weg ziet die in feite in Engeland niet eens voor komen.*1

Nu heb ik er wel vertrouwen in want van een winterslaap was niet echt sprake geweest. December was relatief rustig, maar vanaf januari is de voorbereiding begonnen door in verschillende gebieden, op verschillende ondergrond, verschillen in hoogte en onder verschillende weersomstandigheden te trainen met verschillende lopers. Een beer moet je immers altijd met meer mensen tegelijk benaderen. Met mijn vaste loopmaatje Tonny en met alles wat (me) beweegt train ik een kleine 500 km naar dit evenement toe. Naast Tonny (4e keer Grizzly) zou ook Erwin (2e keer Grizzly) aansluiten op de trip naar Seaton in Zuid-Engeland.

Vanwege het feit dat een ‘weirdo’ zijn gedrag niet verklaart, omdat hij daar verstandelijk gezien niet toe in staat wordt geacht, was het voor mij van belang om weer eens een andere route te vinden. Een behoorlijk aantal lopers uit onze regio bleek deze run al eens te hebben gelopen en hun ervaringen maakten me nieuwsgierig. Zou ik dat op mijn leeftijd, weliswaar goed getraind, er heelhuids van af weten te brengen??

De enige manier om er achter te komen of je iets kunt is door het te doen. Als je dan ook nog in gemotiveerd gezelschap verkeert en er een mooi weekend van kunt maken dan heb je mij.


Resultaten binnen deze challenge

Onderstaande tabel toont alle gebruikers en tijden van deze challenge.

Naar links Naar rechts
Deelnemers Jos Oonincx
  Pasfoto van Pasfoto
Status Actief
 
Beste tijd 00:00:00
Totale tijd 00:00:00
Totale afstand 0 m