Details van de challenge 'Montferland run'

Tja, ik ga er van uit dat ik de enige deelnemer ben van de challenge. Ik ga proberen mijn enige vastgelegde 15k tijd van 2008 nl. 1:06:35 goed te verbeteren.

Blog posts over Montferland run

Montferland run 2013

Gepost door Rob op woensdag 27 november 2013 10:20

Had gelezen en wist nog van mijn ooit 1x gelopen marathon, dat je al een nieuw doel moet stellen, om evt. daarmee te voorkomen om in een 'after marathon dip' te komen.
Na mijn 17 nov jl. goed gelopen Kasterlee marathon [streeftijd 3:30] in 3:28:50, had ik me daarom al ingeschreven voor de 15k run van Montferland.
Slechts 1x mee gedaan in 2008, terwijl het wonend in Doetinchem om de hoek is!

Tot nu toe heb ik niet zo veel geregistreerde wedstrijdjes meegedaan. Daar komt vanaf dit jaar verandering in, omdat ik veel meer tijd hem om te trainen en het lopen van wedstrijdjes goed in de schema's passen.

Er wordt aangeraden om na een marathon het sowieso 2 weken heel rustig aan te doen. Maar ik wist het eigenlijk na 17 nov al, ik was het andere weekend al goed hersteld, ik was voor mijn gevoel ook niet echt diep gegaan in Kasterlee.

Dus op zondag al een 12K gedaan met 6tal steigerungen en gisteren een te pittige 10*400m.
Dit ging zo geweldig goed, dat ik ondanks de zeer hoge HF [1 x zelfs 183, terwijl HFmax geschat 185 is!]. Ik heb er totaal geen spierpijn aan over gehouden, het bewijs dat is super snel hersteld ben van de marathon.

Goed, ik had natuurlijk al het idee dat mijn tijd van 2008 van 1:06:35 er aan zou gaan. Met wat ik nu aan [snelle] km'ers in de benen heb, moet het al gek lopen als dat niet gaat lukken, ook al ben ik nu een 55+ en toen 50+ Wink smiley smiley.

Het ziet er naar uit dat het geweldig weer wordt [voor tijd van het jaar].
Ik heb er geweldig zin in en zie me nu al flink wat mensen voorbij lopen en zeker aan het einde. Met mijn tactiek - de 1e 8km iets ingehouden en dan geleidelijk aan tempo omhoog.
Dat motiveert super!
Als er nog anderen zijn die in 's Heerenberg komende zondag starten zou het leuk zijn om er van te weten alhier. Bij Chat'n'Run is er een topic voor gemaakt.

Bij de weg - ik heb bij wedstrijd leiding nagevraagd f je ook de startnummerband mag gebruiken - antwoord JA. Zolang je de reader achterop het nummer maar niet afdekt of vouwt.

Ook voor de niet renners voor deze loop, allemaal suc6 komend weekend, het wordt sowieso mooi loopweer!


Resultaten binnen deze challenge

Onderstaande tabel toont alle gebruikers en tijden van deze challenge.

Naar links Naar rechts
Deelnemers Rob
  Geen pasfoto bekend van Pasfoto
Status Actief
 
Beste tijd 01:06:35
Totale tijd 01:06:35
Totale afstand 15.000 m
 
Tijd 1 Montferland Run (15 km), 15.000 m, 01:06:35