Hardloop blog van Bjorn van der Neut

Tevreden over de kwart triathlon van Weesp (12 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op zondag 21 augustus 2011 15:47

Het zit er weer op en met een tijd van 2:07:12 ben ik erg tevreden. Was wel wat warm en het parcours was ook iets gewijzigd op alle onderdelen.

Nu even flink eten om de verloren 1,5kg er weer bij te eten smiley

Statistieken van deze tijd

Afstand
53.047 m
Tijd
02:07:17
Snelheid
25,01 km/u
Calorieën
2653 kcal

Weinig getraind toch te vreden (3 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op dinsdag 14 juni 2011 19:49

Met maar 3x getraind te hebben binnen 4 a 5 maanden ben ik toch best te vreden met de tijd. Het was best warm zo s'avonds maar ik ontplofte gelukkig niet.

Na 3 km was het even kijken kan ik nog iemand inhalen? Nee! Kan iemand mij nog inhalen? Nee! Ok rustig uitlopen dan maar en de spieren iets ontlasten want spierpijn ga ik krijgen morgen Confused smiley

Was 2de geworden en dus dik tevreden.

Statistieken van deze tijd

Afstand
5.000 m
Tijd
00:18:52
Snelheid
15,90 km/u
Calorieën
396 kcal

Spieren voor Spieren Run 2011

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 6 april 2011 09:28

Zondag 19 april is het dan zover dan staan we weer aan de start van de Spieren voor Spieren Run 2011 (voorheen de Hilversum City Run).

Wij van Independer.nl hebben 4 teams aan de start staan. Van iedere afstand (5km, 10km) hebben we 2 teams. Helaas dit jaar op de 10km geen dames die mee doen maar op de 5km wel gelukkig smiley

We kijken er naar uit en deze week ronden we de ene laatste training af. De laatste training is het parcours verkennen.

Tot zondag 19 april!
Bjorn

Ziek, Koorts en toch een goede hardlooptijd lopen! (4 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op zondag 12 september 2010 14:54

Soms zijn er zaken die je niet goed snapt. Was de week voor de hardloopwedstrijd van Muiden ziek geworden. Zondags had ik al last van mijn keel en woensdag wakker geworden met koorts en voelde me mega beroerd en dus thuis gebleven die dag.

Donderdag en vrijdag gewoon naar het werk maar wel rustig aan. En op vrijdag avond was de wedstrijd over 10km. Dus je denkt nou net ziek geweest dus zal wel niet een mega goede tijd worden en we zien wel hoe het gaat in de wedstrijd zelf.

Nou in de wedstrijd zelf ging het eigenlijk erg goed voelde me behoorlijk sterk. En zodoende rolde er dus een goed tijd uit namelijk mijn 2de beste tijd op de 10km Tounge smiley

En nu vraag ik me dus af hoe dit kan? Waarschijnlijk door die woensdag en donderdag dat ik enorm rustig aan heb gedaan. Waarbij ik normaal gesproken woensdag nog aan het sporten ben wat ik nu dus niet kon doen.

Maar goed ik ben liever gewoon fit zo vlak voor de wedstrijd maar dit was toch wel erg grappig!

Stink zweet schoenen (3 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op dinsdag 6 juli 2010 18:26

Heb sinds afgelopen zondag waarbij ik met blote voeten in mijn hardloopschoenen heb gelopen enorme stink schoenen.

Heb tijdens de wedstrijd ook veel water over me heen gegooid om niet overhit te raken. Misschien dat dat er ook iets mee te maken kan hebben.

Heeft iemand een goede tip om de geur uit mijn hardloopschoenen te verwijderen?

Bijvoorbeeld in de wasmachine gooien met azijn of zo Tounge smiley
Of zijn er goede middeltjes op de markt om de geur te elimineren?

Alvast bedankt,
Bjorn

Geslaagde zwemloop van de TTW 2010

Gepost door Bjorn van der Neut op zaterdag 3 juli 2010 11:01

Gisteren was de eerste zwemloop geoganiseerd door de TTW (www.ttweesp.nl). Het betrof 1km zwemmen en 5km hardlopen.

Het was warm dus het eerste onderdeel zwemmen in de Vecht was erg aangenaam smiley Zwemmen ging erg lekker in mijn nieuwe wetsuit Foor Quantum 2.4. Barry Dooper deed mee dus illusies om als eerste te eindigen had ik niet :p

Ik kwam als 5de het water uit met een tijd van 16.14 (pr). We kwamen met 3 man tegelijk het water uit en in de wissel was ik ze beide te snel af.

Na nog geen kilometer hardlopen kwam ik de nummer 2 al tegen deze kon duidelijk niet goed hardlopen Tounge smiley Hartslag lag aardig hoog met het warme weer en kwam door na 2,5km op 10min. Op de terug weg even gekeken of de man achter mij Bart Haas me nog kon inhalen maar dat was niet zo.

Dus de laatste 2km heb ik rustiger aangedaan, zeker met het oog op morgen de Triathlon (OD) van Utrecht, en kwam over de finish in een eind tijd van 38.36.

De zwemloop is een onderdeel van de clubkampioenschappen van de TTW en ik had de volle 100punten binnen geharkt aangezien Barry Dooper niet mee doet aan de competitie.

Morgen (zondag) de OD Triathlon in Utrecht. Het water schijnt te warm te zijn waardoor we niet met een wetsuit mogen zwemmen. Als dat zo is zal het echt balen zijn aangezien het 1,5km zwemmen is :'(

Ik hou jullie op de hoogte!

Vechtloop 2010 was enorm warm (4 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 28 juni 2010 12:03

Afgelopen zondag de Vechtloop gelopen in Weesp. Had me ingeschreven voor de 10km en tevens mijn eerste 10km van dit jaar.

De voorspellingen waren warm, warm en nog eens warm. 28 graden zonder bevolking dus drinken en rustig lopen was het advies. En zo heb ik het ook gedaan.

Vooraf nog even met Koen gesproken en die ging de halve marathon lopen de gek met dit weer! Maar hoe warm ook hij werd gewoon 3de! Vlak achter de nummer 2 waar hij z'n beetje de hele wedstrijd mee heeft opgetrokken. Petje af Koen!

Zelf ging ik maar op mijn hartslag af en hield die onder de 180. Lekker lopen en niet kapot over de finish gaan dat was mijn idee omdat ik volgende week een triathlon in Utrecht heb. Probeerde wel zo rond de 4min per km te lopen maar dat ging net niet zonder een hogere hartslag te lopen.

Op de terug weg haalde ik nog mensen in en zelfs mijn concurrent die er een beetje door zat. Met een eindtijd van 40:44 was ik niet helemaal te vreden aangezien ik graag onder de 40min had willen lopen zoals ik eigenlijk altijd doe. Maar wel fris over de finish dus 1 doel gehaald en dat was toch ook wel lekker.

Dus nu op naar de Olympische Triathlon in Utrecht. (1500m zwemmen, 40km fietsen en 10km hardlopen). Kijken of mijn 10km sneller gaat worden in de triathlon als bij de Vechtloop Tounge smiley

Triathlon Nederhorst Den Berg (3 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 21 juni 2010 08:05

1ste 1/8 triathlon van het jaar in Nederhorst Den Berg. En jonge wat was is gespannen. Heen en weer lopen onrustig 10x op en neer naar het toilet. En waarvoor? Geen idee want het is maar 500m zwemmen, 20km fietsen en jawel 5km hardlopen.

Zwemmen is altijd mijn angst om in de wachmachine (ja zo noem ik het maar even) terecht te komen. Slaan, schoppen, kopje onder en snakken naar adem. Gelukkig ging het echt super goed en kwam ik na 6,45 uit het water! Echt het zwemmen was op eens een genot ik wist niet dat het kon Tounge smiley

Fietsen eerst in mijn 1tje door bijten en er kwam een groep langs en ik braaf niet aansluiten maar mijn eigen tempo rijden. Maar toen kwam me neef langs ja dat kan natuurlijk niet dus kop over kop rijden en het ging een stuk sneller gem 36km/u of zo op een best bochtig parcours.

Daarna het lopen 5km en dat ging er lekker gewoon netjes op mijn hartslag letten en door lopen. Wat niet vaak gebeurt is dat ik werd ingehaald door 2 lopers! 1tje liet ik gaan die ging te snel maar de andere hielp ik in het vizier. Op het einde even een sprint...oeps wel een erg lange sprint van ongeveer 400meter. Maar wel voor gebleven.

De eindtijd iets van 1.00.40 dus dat is een pr zover de tijd nog niet officeel is. Zodra er meer bekend is zal ik de post even aanpassen.

Al met al een super dag gisteren en heerlijk gesport!

Vechtloop zondag 27 juni 2010 (3 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 21 juni 2010 07:52

Dat is de eerste 10km wedstrijd van het jaar.
Ben benieuwd wat het gaat worden en of het trainen op hartslag een succes is smiley

Website voorkom blessures

Gepost door Bjorn van der Neut op zaterdag 6 maart 2010 11:53

Ik zag op Facebook een link met een foto staan van Wilfried de Jong. Het ging over sport blessures voorkomen:
http://www.voorkomblessures.nl

Leuke website met een filmpje en een persoonlijke test. Na afloop krijg je uitleg op jou antwoorden of je het juiste hebt gekozen.

Helaas zitten er in de tests een paar verwijzingen in naar de knau website maar die land helaas op de homepage ipv naar het juiste artikel.

Ik zou zeggen gewoon even doen en dan ben je weer helemaal op de hoogte om hardloop blessures te voorkomen smiley

Groeten,
Bjorn

1ste training na blessure

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 6 januari 2010 07:06

Gisteren weer mijn eerste hardlooptraining gedaan in het nieuwe jaar nadat mijn blessure (volgens mij) herstelt is.

Klein rustig rondje gelopen en alles voelde goed aan.
http://connect.garmin.com/activity/21754267

Heb de tijd nog niet overgezet naar looptijden dus vandaar de link naar mijn garmin activity.

Nu op naar de 2de training op de vrijdag en daarna maandag terug naar de fysio om te kijken of ik niet meer terug hoef te komen. Als dat zo is dan kan ik rustig mijn gelopen km per week opbouwen met 10% per week erbij.

Garmin Forerunner 405 (4 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op zondag 13 december 2009 06:02

Ik moet het gewoon even kwijt smiley
Wat is de Garmin Forerunner 405 een vet ding! Veel opties en duidelijke bediening. Een aantal dingen moet je even aan wennen zoals de bediening en hoe je trainingen en workouts kan instellen. Vooral het automatisch overzetten van de data op je horloge naar de pc/garmin connect/garmin training center is een genot.

Voor de mensen die nog een goede hartslagmeter zoeken zou ik zelf deze aanbevelen. 2 nadelen nog even noemen wil je calorieen verbranden neem dan de 405cx die is nauwkeuriger. En het 2de nadeel is dat de hoogte meter nutteloos is. Loop op een rechtstuk zegt hij dat ik 10meter ben gestegen in hoogte Confused smiley

Ohja ik ga binnen kort ook de import tool gebruiken van looptijden.nl en je kan ook al mijn hartloop rondjes bekijken op: http://connect.garmin.com/explore

Nu nog even het bestelde boek van bol.com binnen krijgen over trainen met een hartslagmeter en ik word wereld kampioen op de 10km Tounge smiley

4de bij de VUmc gebouwenloop 2009 (2 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 28 oktober 2009 10:54

Ja dat is weer eens wat anders door het gebouw van de VUmc hardlopen. Dit was de eerste keer dat ik dit heb gedaan maar zeker niet de laatste.

Erg leuk door kleine smalle gangen rennen en bij elke bocht weer aanzetten. Ook de trap op en af maakt het een wat zwaardere 10km dan een normale weg wedstrijd.

Mijn tijd 42:37 was goed voor een 4de plek in de 11uur serie. Als je ook de starttijd van de 12:30 erbij pakt was ik 10de geworden ook niet slecht Tounge smiley

Dus voor volgend jaar staat hij weer op de kalender!

Dam tot Damloop 2009 (2 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 21 september 2009 02:34

Na een jaartje afwezigheid om de dam tot damloop was ik er dit jaar weer bij en liep voor het VU medisch centrum. De week er voor helemaal niks gedaan omdat ik last had(heb) van een lichte vorm van hielspoor Sad smiley (http://nl.wikipedia.org/wiki/Hielspoor)

We starten met een goede groep lopers voor de businessloop. Dus we hadden goede moed om hoog te eindigen in het klassement. Overigens hoef je niet te denken dat je bij de eerste 5 zal eindigen want dan moet iedereen onder het uur lopen Confused smiley

Erica Terpstra gaf het startschot en we waren vertrokken. Gelukkig voelde ik niks van mijn blessure tijdens het lopen dat was wel fijn. Netjes proberen elke km te klokken en ik zag dat ik behoorlijk strak aan het lopen was.

Op de 10km zat ik rond de 39min dus dat is helemaal goed. Daarna kwam ik een paar hardlopers tegen waar ik maar achteraan ben gaan lopen aangezien ze net even iets sneller liepen dan ik zelf zou doen. Dus dat is alleen maar goed voor je tijd Theeth smiley

En dat bleek dan ook wel op de finish met een eindtijd van 1:03:40. Het grappige is dat mijn tijd exact gelijk was met die van uitslagen.nl. Het hele team liep super goed en we waren dan ook 13de geworden. En volgens mij zijn we nog nooit zo hoog geëindigd!

Ook grappig zijn mijn doorkomst tijden:
2,5 km 9:32
5 km 19:09 (19:09)
7,5 km 29:09
10 km 39:03 (19:54)
12,5 km 49:09
15 km 59:17 (20:14)

3 van de tijden zijn op de seconde na gelijk!!

Nu wel weer wat meer last van mijn hielspoor en mijn bovenbenen (Spierpijn). Dus nu snel herstellen voor de Fortis Singelloop a.s. zondag.

Moet lukken

Gepost door Bjorn van der Neut op donderdag 17 september 2009 02:26

Ja onder de 40 minuten moet lukken als het niet al te gek druk is in het begin dan. Want er doen behoorlijk wat deelnemers mee weet ik van vorig jaar.

En als mijn lichte blessure niet roet in het eten gooit.

Muiderslotloop 2009 (2 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op dinsdag 8 september 2009 03:31

Afgelopen vrijdag was het de 24ste editie van de Muiderslotloop. Deze 10km wedstrijd stond ook weer op de lijst van de clubkampioenschappen bij de Trim- en Trainingsgroep Weesp. Het was dus een drukke bedoeling qua TTW'ers.

Helaas was het weer 15min voor aanvang nog niet om over naar huis te schrijven. Regen en windkracht 4 ongeveer maar bij de start was het gelukkig droog.

Het ging hard in het begin en ik kon lekker mee komen. Een paar bikkels spoten weg en die liet ik verstandig genoeg lopen. Op de terug weg was namelijk de wind tegen dus je moest wel wat sparen om de finish te halen Tounge smiley

Mijn concurrent zag ik bij 3km voor de finish lopen en ik was bere sterk tegen de wind in aan het lopen. Ik liep dus snel op hem in. En op 700m voor de finish had ik hem te pakken. En wat schepte mijn verbazing ik liep 2de algemeen. Helaas was de nummer 1 net even te ver van mij vandaan om die nog in de halen.

Op de finish bleek ik een pr te hebben gelopen van 37:12. Wel grappig want 2 jaar geleden had ik ook al op de Muiderslotloop mijn pr verbroken.

Voor de uitslagen van de TTW'ers:
http://www.ttweesp.nl/nieuws_details.php?id=255&tag=Uitslag-Muiderslotloop-2009

En de foto's:
http://neutcomp.xs4all.nl/gallery/main.php/v/ttweesp-20-jaar/muiderslotloop-2009/

Vrouwelijke sportbeha testers gezocht (2 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 26 augustus 2009 02:21

Sportieve vrouwen gezocht die gratis een sportbeha willen testen. Meer info: http://tinyurl.com/mymzdv

Uitslag kwart triatlon weesp 2009 (3 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 24 augustus 2009 02:38

Gisteren was het zover in de hitte een kwart triatlon doen Confused smiley

Gelukkig ging het eerste onderdeel zwemmen best aardig qua duwen en trekken etc. Tijd was niet super 18:35min over de 1km.

Daarna het fietsen er stond behoorlijk wat wind langs het kanaal meen windkracht 4. Dus het was soms best even afzien met volle benen kwam ik dus de wisselzone in met een tijd van 1:07:09 over 40km.

Het laatste onderdeel jawel hardlopen was even geen pretje. Meerdere keren gedacht ik stop, wat doe ik hier, vind ik dit leuk? Maar goed toch doorgaan wel ook nog aardig wat mensen ingehaald zag ik in de uitslagen. Helaas kwam mijn trainingsmaatje me in de laatste ronde ook nog inhalen :'( Kwam over de finish met een tijd van 41:02 op de 10km

De eind tijd was dus 2:06:46 dat was goed voor een 30ste algemeen en een 10de plek als Weesper. Maar jongens wat was het afzien. Dus thuis de hele dag brak geweest eten/drinken en bankhangen. En ook nog eens erg slecht geslapen. Maar ja je moet er wat voor over hebben denk ik dan maar Tounge smiley

Groeten,
Bjorn

Kwart Triatlon Weesp 2009 (2 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 17 augustus 2009 02:51

Gisteren mijn laatste zware training gehad.
30km fietsen (gem. 35km/h)
10km hardlopen (begin max daarna rap tempo)

Dit alles om volgende week zondag om 13:00uur te kunnen knallen in Weesp. Voor de mensen die niet precies de afstanden kennen van de kwart triatlon:
1km zwemmen
40km fietsen
10km hardlopen

Ik hoop zondag klaar te zijn rond de 2:04uur.

Tot horens,
Bjorn

Barefoot running

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 15 juli 2009 03:54

Ik kwam een interessant artikel tegen over het lopen op blote voeten. Nu is dat niet heel slim vooral i.v.m. wondjes etc. Het is wel slim om te doen tegen blessures omdat het uit studies blijkt dat je zonder hardloopschoenen een natuurlijkere beweging / afronding hebt tijdens het lopen.

Ook zou de schok die je tijdens het lopen hebt minder zijn zonder schoenen dan met schoenen. Het klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn? Op de website van Five Fingers kan je hardloopschoentjes vinden die het nabootsen van het lopen op blote voeten simuleert.

Als er mensen zijn die ervaring hebben met het lopen op dit soort schoenen dan hoor ik dat graag.

Een benauwde Vechtloop in Weesp

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 29 juni 2009 02:39

Gisteren de vechtloop gelopen in toch wel wat benauwd weer en ook behoorlijk warm. Bij het inlopen zag ik iemand rap inlopen en dacht zo die ziet er snel uit en dat was dus ook zo (21km = 1:14:51).

Ik heb het iets rustiger aan gedaan. Gezellig samen met "de" Koen ingelopen en ondertussen beetje kletsen over de verwachte resultaten. Mijn wens was een 38 maar als het een 39 zou worden was ik ook tevreden. Koen had een iets ambitieuzer plan namelijk de 21km onder de 1:30.

Ik kon redelijk doorlopen en had ook niet echt een wedstrijd gevoel. Ruim voor en achter me mensen dus niet echt een prikkel om alles uit de kast te halen. En de eind tijd was ik heel blij mee namelijk 38:27.

Van Koen had ik begrepen dat hij helemaal naar de klote ging op km 16. Ja en dan moet je er nog 5 dus dat zal wel afzien geweest zijn. Net niet zijn doelstelling gehaald namelijk 1:31:52.

Een opmerkelijk dingetje we zijn BEIDE 7DE GEWORDEN Tounge smiley

Weer een leuke wedstrijd geweest.

Groeten,
Bjorn

Statistieken van deze tijd

Afstand
10.000 m
Tijd
00:38:27
Snelheid
15,60 km/u
Calorieën
724 kcal

Dinsdag 5km wegwedstrijd

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 24 juni 2009 02:58

Vorige week dinsdag de 2de wedstrijd gehad van de TTW. Dit omtrent het 20 jarig bestaan. Dezelfde concurrenten en nog meer deden mee aan deze wedstrijd.

Vanaf het begin meteen achter de 2 koplopers aan helaas was er 1tje echt te snel voor mij. De andere kon ik met pijn en moeite bij blijven. Elke keer probeerde hij met een versnelling van me af te komen. Maar ik bleef als een jachtluipaard achter mijn prooi aan lopen.

Bij de laatste km's was ik aan het bedenken ga ik nu al versnellen of laat ik het op een print aan komen. Kan ik dat nog wel, ben ik daar nog wel toe in staat na zoveel afzien. Toch maar gekozen om te sprinten op de laatste 100m.

En dat was een goede keuze gelukkig voor mij kon hij totaal niet sprinten en werd ik dus 2de. Wel een behoorlijke uitputtingsslag maar ach het resultaat mag er wezen smiley

Uitslagen:
http://www.ttweesp.nl/nieuws_details.php?id=235&tag=Uitslagen-5km-weg-wedstrijd

Fotos:
http://neutcomp.xs4all.nl/gallery/main.php/v/ttweesp-20-jaar/5km-weg-wedstrijd/

Groeten,
Bjorn

Zondag 4,5km wedstrijd in het bos

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 8 juni 2009 02:50

Omdat de TTW (www.ttweesp.nl) 20 jaar bestaat worden er tijdens trainingen kleine wedstrijdjes georganiseerd. Waarbij je dan aan het einde als clubkampioen uit de bus kan rollen. Ik ga uiteraard een poging doen maar er zijn geduchte concurrenten.

's ochtends vroeg begon de wedstrijd en het ging meteen hard. Had een gaatje van 10meter op de 2koplopers en kon dit niet dicht lopen. Erger nog toen het een beetje zwaarder werd bergje op moest ik nog meer prijs geven. En doordat ik dus eigenlijk boven mijn kunnen liep kreeg ik ook nog eens een slaap arm. Maar het was een leuke gezellige wedstrijd.

Uitslag (3de geworden):
http://www.ttweesp.nl/nieuws_details.php?id=232

Foto's:
http://neutcomp.xs4all.nl/gallery/main.php/v/ttweesp-20-jaar/5km-bos-wedstrijd/

Groeten,
Bjorn

Run-Bike-Run

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 29 april 2009 02:33

Afgelopen zondag de eerste Run-Bike-Run gedaan van het seizoen. Zondag 10mei is de 2de overigens.

Ik liep de eerste 5km met een topper Barry Dooper. Tijd iets van 17:50. Dat ging dus erg lekker ondanks dat het 10uur s'ochtends was Confused smiley

Daarna 24km fietsen helaas was dit pas de 2de keer dat ik op de fiets zat dus echt tempo maken zat er niet in en werd dus door 2 mensen nog ingehaald.

De laatste 2,5km lopen is altijd rottig met de overgang van fietsen naar lopen maar na 200m kon de pas er toch weer behoorlijk in. Eind tijd iets van 70min dacht ik en een 3de plek behaald. Het was een gezellig evenement.

Groeten,
Bjorn

Inschrijving Vechtloop geopend! (3 reacties)

Gepost door Bjorn van der Neut op dinsdag 14 april 2009 03:49

Op zondag 28 juni 2009 om 12.00 uur gaat in Weesp de Vechtloop van start. Deze 28e Vechtloop wordt weer georganiseerd door de Trim- en Trainingsgroep Weesp. De Vechtloop is een prestatieloop van 2,5-5-10-15 of 21,1 km over een schitterend parcours dat u vanuit Weesp langs de Vecht voert en afhankelijk van de afstand ook langs het Naardermeer. De voorinschrijving is inmiddels geopend. Voor meer informatie over dit evenement kijk op http://www.vechtloop.nl

Nike Hilversum City Run

Gepost door Bjorn van der Neut op vrijdag 27 maart 2009 05:27

Hallo Independer.nl,
het is bijna zover 19 april dan staat de Nike Hilversum City Run op het programma. Ik wens iedereen die daar aan mee doet succes. En laten we hopen dat we nog ergens in de prijsen vallen smiley
Groeten,
Bjorn
http://www.nikehilversumcityrun.nl/

Het City Pier City drama!

Gepost door Bjorn van der Neut op zondag 15 maart 2009 09:19

Dacht leuk even mee doen aan de CPC op de 10km en dan even polsen hoe het ervoor staat qua conditie etc.

Maar ja de CPC is niet zo goed georganiseerd als de Dam tot Damloop helaas. Dus zoeken naar de bussines tent en geen start vakken. Iedereen start te gelijk.

En ik stond dus 1km voor de start streep geparkeerd. De eerste 4km heb ik dus gejogged pas daarna kon ik een beetje hardlopen.

4km 17,31 (gemiddeld dus 4,20 per km)
5km 3,52
6km 3,55
7km 3,57
8km 4,02 (veter moeten strikken :'()
9km 3,45
10km 3,40

Eind tijd: 40,44 Sad smiley
Nog nooit een wedstrijd boven de 40min gelopen maar goed de omstandigheden waren er gewoon niet na.

Ik weet wel CPC doe ik niet meer mee.

Groeten en tot de Hilversum City Run.

Wetsuit testdag

Gepost door Bjorn van der Neut op vrijdag 20 februari 2009 11:36

Zondag 29 maart is er in Hilversum een wetsuit testdag. Voor meer informatie http://www.total-triathlon.nl/

Independer.nl hardloop groep

Gepost door Bjorn van der Neut op donderdag 5 februari 2009 06:19

Sinds vandaag heeft Independer.nl ook een eigen hardloop groep. Dus werk je bij Independer of ben je oud collega (dat zien we door de vingers) meldt je dan nu aan bij deze loopgroep!

Fortis City-Pier-City

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 26 januari 2009 03:09

Voor de mensen die nog mee willen doen.
http://www.fortiscpcloop.nl/

De wedstrijd is op 14maart en je kan kiezen voor de 10km of de 21km.

Zelf doe ik mee op de 10km voor www.independer.nl

Inschrijving geopend Triatlon Weesp

Gepost door Bjorn van der Neut op woensdag 14 januari 2009 16:20

Je kan je nu inschrijven voor de 1/4 triatlon van Weesp.

Ga naar www.weespertriatlon.nl

Trim- en Trainingsgroep Weesp

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 1 december 2008 10:21

De Trim- en Trainingsgroep Weesp (TTW) is een vereniging met het doel mensen met verschillende niveaus te begeleiden bij het beoefenen van een duursport.

De TTW heeft ongeveer 160 vaste leden. Er zijn trainingsmogelijkheden voor hardlopen, fietsen en zwemmen.

Utrecht Marathon 2009

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 1 december 2008 10:17

Vanaf nu kun je je vóór-inschrijven voor een onderdeel van de Jaarbeurs Utrecht Marathon op 2e paasdag - maandag 13 april 2009. En doe je dat vóór 1 januari 2009, dan krijg je extra korting! Bovendien krijgen houders van een U-pas fikse kortingen bij vóór-inschrijving tot 23 maart 2009. Vóór-inschrijving alleen via de websiteBekijk de hardloop prestaties van Bjorn van der Neut

Looptijden.nl op Facebook