Hardloop blog van ann

Mijn eerste loop evenement

Gepost door ann op donderdag 13 september 2012 18:26

Ik zal het nooit vergeten,
nerveus.... zal ik het wel volhouden, ik zal toch niet als laatste binnenkomen?

trots... goh.. al helemaal 5 km gedraaft en ik haalde lopers in ook nog.

blij als een kind met mijn eerste medaille

ik zal mijn eerste loop nooit vergeten.

Foto's bij deze blogpost

mijn eerste loopje!

Een mooie BtB

Gepost door ann op donderdag 13 september 2012 06:15

Samen met Lauke en haar vriendin annalies deze 5 km gelopen. Ze deden allebei voor het eerst mee aan dit evenement met minimale training! Ze deden het goed zeg... tja de jeugd smiley

Foto's bij deze blogpost

bridge.JPG

Statistieken van deze tijd

Afstand
5.000 m
Tijd
00:34:03
Snelheid
8,81 km/u
Calorieën
299 kcal

trailtje

Gepost door ann op donderdag 13 september 2012 06:08

Tijdens een weekendje kamperen met vrienden ben ik op een ochtend heel vroeg in mn eentje gewoon ergens begonnen in het bos. ik liep door smalle geulen,stukjes weilanden en zag zowaar eekhoorns! Ik voelde me heerlijk "alleen op de wereld". smiley

Trailrunning.... werkelijk prachtig.

Gepost door ann op donderdag 13 september 2012 06:01

Het was erg erg warm weer, boven de 30 graden! De laatste 2 km kreeg ik koude rillingen en ik nam deze waarschuwing van mijn lijf serieus en ben gaan wandelen. De begeleiding was heel goed en ze hebben me enthousiast gemaakt om meer trails te gaan lopen.

Foto's bij deze blogpost

het was bloedheet! 30+ hier was ik nog snel! :-)

toch gelukt!

Gepost door ann op donderdag 13 september 2012 05:24

slaaptekort door vroege werkdiensten,
moe na een drukke werkdag,
eerste 5 km pal in de wind,

weinig hoop op binnen een uur deze afstand te kunnen lopen.

Maar toch... als ik dan eenmaal loop,glijdt alle vermoeidheid van me af en lukt het me toch!

Foto's bij deze blogpost

visserij1.jpg

Statistieken van deze tijd

Afstand
10.031 m
Tijd
00:59:09
Snelheid
10,18 km/u
Calorieën
607 kcal

mijn herbegin

Gepost door ann op zondag 3 juni 2012 12:46

Na een druk jaar ben ik weer terug om opnieuw te trainen voor een halve marathon.
Ik had nog steeds niet besloten of ik me zou inschrijven voor de 5 km LoopLeeuwarden, tot ik gister voor tuinplanten naar de stad ging en de voorbereidingen zag voor de lopers, (mijn hemel, is het nu al zover?) Meteen was daar weer de motivatie, ik parkeerde mijn auto in het eerste het beste lege plekje dat ik zag en rennend naar de inschrijfbalie die al 5 minuten geleden gesloten was. Gelukkig trof ik een lieve mevrouw aan de balie die mij nog wel wilde inschrijven. Hierna meteen door naar de sportwinkel om nieuwe loopschoenen te halen, de oude zijn werkelijk tot op de draad versleten.
en zo kwam ik dan heel opgetogen en zin aan 3 juni thuis, zonder planten weliswaar maar wel met grote motivatie om weer te komen tot mijn afstanden van vorig jaar.Theeth smiley
........................................
LoopLeeuwarden, Het was een mooi loopje,
Deze opstart 5 km was goed te doen, Het verbaasde me dat ik het nog kon, na een lange tijd niet trainen.Wel vervelend was dat ik regelmatig werd opgehouden door lopers voor me, maar ach, ik loop dan ook niet meer voor een bepaalde tijd.

Gehaald!

Gepost door ann op maandag 7 juni 2010 17:25

Het was erg warm en benauwd en menigeen viel uit.
Van vele lopers hoorde ik dat ze een te hoge hartslag hadden, ook ik. Maar zolang het goed voelde ben ik doorgegaan op het tempo zonder hoeven wandelen.

Onderweg nam ik alles aan wat me werd aangeboden, water, sportdrank, banaan, koek en natte sponzen.

In de trainingen kwam ik altijd met het laatste groep binnen maar vandaag haalde ik zowaar een aantal "snelle lopers" van de trainingen in!

Ik vnd het super! en het publiek in Leeuwarden was ook heel enthousiast. Erg leuk!

een heerlijk zondagochtend

Gepost door ann op zondag 8 november 2009 04:10

Iedereen is dit weekend wel ergens anders dan thuis! Ik vind het wel lekker want ik ga nu de hele zondagmorgen besteden aan mijn training. Door mijn vroege werkdiensten, ik sta op om half 5, ben ik ook nu weer vroeg wakker en om 6 uur ben ik al bezig met rekken en strekken. Het is erg mistig buiten en ik kijk op de KNMI site hoe laat de zon precies opkomt want ik wil starten!! Om 7 uur zie ik een lichter wordende hemel. mijn mp3, een flesje drinken, nog ff goed plassen en daar ga ik de schemer in. Het is heerlijk stil en ik voel alsof ik helemaal alleen op de wereld ben. Het is toch nog wel koud en ik baal dat ik mijn handschoenen en muts ben vergeten en ik had ze nog wel speciaal voor deze koude dagen gekocht! Maar ik ga niet terug, ik word vanzelf wel warm.
..................
Het eerste half uur is zo voorbij, en voor ik er erg in heb loop ik al een uur. Ik loop rustig want ik wil trainen op duurloop. Mijn langste was 1:15 uur. Het loopt zo lekker dat ik voorbij deze tijd ga en ik stop als ik 1:30 heb gelopen. De omgeving is door de wielanden. Koeien, schapen, vogels en egels kijken me nieuwgierig aan. Ineens moet ik zo nodig plassen dat ik maar bij een boer op het erf achter zijn bomen ga zitten. en ja hoor....ineens begint er een traktor aan te slaan hahaha. Ik hijs snel mn broek op en na 10 min wandelen ga ik nog een 12 min, rennen. Het verbaasd me hoe soepel het vandaag gaat! Na een 1:52 heb ik 16 km gelopen smiley. Niet zo snel maar de snelheidstraining doe ik doordeweeks als ik mnder tijd heb.
Ik kom thuis met een heel goed gevoel over de halve marathon die ik juni wil gaan lopen.Bekijk de hardloop prestaties van ann

Looptijden.nl op Facebook