Hardloop blog van Evelijn Saaltink

De tweede week

Gepost door Evelijn Saaltink op zaterdag 23 oktober 2010 08:37

Wat gaat de tijd toch snel, net heb ik les 6 van mijn hardloopschema gedaan, wat betekent dat ik alweer twee weken aan het hardlopen ben! De les van vandaag ging heel fijn, ik had er helemaal geen moeite mee. Hopelijk gaat dit met de volgende lessen ook zo.

En dan nog iets, 31 december is de Sylvesterloop van Glimmen, een duurloop in het dorp verderop. Dat wordt dus mijn eerste 'wedstrijdje'(want een echte wedstrijd is het niet), en gelijk een mooie stok achter de deur!

De eerste week

Gepost door Evelijn Saaltink op zaterdag 16 oktober 2010 11:49

Zo, ik heb net mijn eerste week training achter de rug. Ik sloot af met 5 x 1 minuut hardlopen, aan het eind 1 x 2 minuten met steeds 2 minuten wandelen tussendoor. Het ging lekker, ik kon het goed volhouden.
Op naar maandag!

Eerste keer! (2 reacties)

Gepost door Evelijn Saaltink op maandag 11 oktober 2010 07:56

Vandaag heb ik voor het eerst sinds 2 jaar weer hardgelopen. Eerder deed ik dat aan de hand van de Belgische Start to Run-podcasts, maar ik merkte dat het voor mij niet werkte. Nu ben ik begonnen met een beginnersschema van hardloopschema.nl.
Het viel me niet tegen om eerlijk te zijn, ik kon het prima volhouden. Op naar de tweede training!Bekijk de hardloop prestaties van Evelijn Saaltink

Looptijden.nl op Facebook