Ziek, Koorts en toch een goede hardlooptijd lopen!

Over Muiderslotloop

Gepost door Bjorn van der Neut op zondag 12 september 2010 14:54

Soms zijn er zaken die je niet goed snapt. Was de week voor de hardloopwedstrijd van Muiden ziek geworden. Zondags had ik al last van mijn keel en woensdag wakker geworden met koorts en voelde me mega beroerd en dus thuis gebleven die dag.

Donderdag en vrijdag gewoon naar het werk maar wel rustig aan. En op vrijdag avond was de wedstrijd over 10km. Dus je denkt nou net ziek geweest dus zal wel niet een mega goede tijd worden en we zien wel hoe het gaat in de wedstrijd zelf.

Nou in de wedstrijd zelf ging het eigenlijk erg goed voelde me behoorlijk sterk. En zodoende rolde er dus een goed tijd uit namelijk mijn 2de beste tijd op de 10km Tounge smiley

En nu vraag ik me dus af hoe dit kan? Waarschijnlijk door die woensdag en donderdag dat ik enorm rustig aan heb gedaan. Waarbij ik normaal gesproken woensdag nog aan het sporten ben wat ik nu dus niet kon doen.

Maar goed ik ben liever gewoon fit zo vlak voor de wedstrijd maar dit was toch wel erg grappig!


Looptijden.nl op Facebook