Uitslag kwart triatlon weesp 2009

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 24 augustus 2009 02:38

Gisteren was het zover in de hitte een kwart triatlon doen Confused smiley

Gelukkig ging het eerste onderdeel zwemmen best aardig qua duwen en trekken etc. Tijd was niet super 18:35min over de 1km.

Daarna het fietsen er stond behoorlijk wat wind langs het kanaal meen windkracht 4. Dus het was soms best even afzien met volle benen kwam ik dus de wisselzone in met een tijd van 1:07:09 over 40km.

Het laatste onderdeel jawel hardlopen was even geen pretje. Meerdere keren gedacht ik stop, wat doe ik hier, vind ik dit leuk? Maar goed toch doorgaan wel ook nog aardig wat mensen ingehaald zag ik in de uitslagen. Helaas kwam mijn trainingsmaatje me in de laatste ronde ook nog inhalen :'( Kwam over de finish met een tijd van 41:02 op de 10km

De eind tijd was dus 2:06:46 dat was goed voor een 30ste algemeen en een 10de plek als Weesper. Maar jongens wat was het afzien. Dus thuis de hele dag brak geweest eten/drinken en bankhangen. En ook nog eens erg slecht geslapen. Maar ja je moet er wat voor over hebben denk ik dan maar Tounge smiley

Groeten,
Bjorn


Looptijden.nl op Facebook