Triathlon Nederhorst Den Berg

Gepost door Bjorn van der Neut op maandag 21 juni 2010 08:05

1ste 1/8 triathlon van het jaar in Nederhorst Den Berg. En jonge wat was is gespannen. Heen en weer lopen onrustig 10x op en neer naar het toilet. En waarvoor? Geen idee want het is maar 500m zwemmen, 20km fietsen en jawel 5km hardlopen.

Zwemmen is altijd mijn angst om in de wachmachine (ja zo noem ik het maar even) terecht te komen. Slaan, schoppen, kopje onder en snakken naar adem. Gelukkig ging het echt super goed en kwam ik na 6,45 uit het water! Echt het zwemmen was op eens een genot ik wist niet dat het kon Tounge smiley

Fietsen eerst in mijn 1tje door bijten en er kwam een groep langs en ik braaf niet aansluiten maar mijn eigen tempo rijden. Maar toen kwam me neef langs ja dat kan natuurlijk niet dus kop over kop rijden en het ging een stuk sneller gem 36km/u of zo op een best bochtig parcours.

Daarna het lopen 5km en dat ging er lekker gewoon netjes op mijn hartslag letten en door lopen. Wat niet vaak gebeurt is dat ik werd ingehaald door 2 lopers! 1tje liet ik gaan die ging te snel maar de andere hielp ik in het vizier. Op het einde even een sprint...oeps wel een erg lange sprint van ongeveer 400meter. Maar wel voor gebleven.

De eindtijd iets van 1.00.40 dus dat is een pr zover de tijd nog niet officeel is. Zodra er meer bekend is zal ik de post even aanpassen.

Al met al een super dag gisteren en heerlijk gesport!


Looptijden.nl op Facebook