Training met Loopgroep Prinsenbeek.

Gepost door Erik Rommers op woensdag 11 mei 2016 08:32

Na enkele weken wat minder te hebben hardgelopen wegens drukte op werk en weekje vakantie gisteren weer met Loopgroep Prinsenbeek een duurloop van een kleine 10 kilometer gemaakt. De meeste teamgenoten liepen gisteren rustig uit omdat zij afgelopen zondag hadden deelgenomen aan de Wings for Life Run in Breda. Ik heb me rustig in groep genesteld en alleen bij het laatste punt (we hebben vaste punten op verschillende routes waarop we versnellen) heb ik voor mezelf een versnelling geplaatst. Hoewel het nog behoorlijk warm was gisteravond (benauwd) ging me dit toch redelijk goed af.

Ik heb nog steeds niets officieels gepland staan voor de komende maanden qua hardloopevenementen. Mogelijk wordt de Haagse Beemden Loop in Breda op 29 mei (15 KM) mijn eerste serieuze test. Het streven is om dit jaar een goede 15 kilometer neer te zetten en de tijd op mijn Halve Marathon te verbeteren. Deze week eerst maar eens proberen om 2 tot 3 x de loopschoenen aan te doen. Het weer werkt in elk geval goed mee dus dat moet goed komen.


Looptijden.nl op Facebook