Trainen tijdens vakantie

Gepost door Erik Rommers op woensdag 31 augustus 2016 08:35

Hoewel ik in mijn vorige blog nog aangaf waarschijnlijk niet veel kilometers te maken in de maand Augustus vanwege het feit dat mijn vakantie daarin was gepland moet ik achteraf toegeven dat dit alleszins is meegevallen.

Al een aantal jaar verblijven we tijdens de zomervakantie in West Zeeuws Vlaanderen, in Nieuwvliet (vlakbij Cadzand) en deze omgeving leent zich bij uitstek voor hardloopkilometers wat mij betreft.

Goed aangelegde fietspaden en vanaf camping de mogelijkheid om zo de polder in te rennen, of richting strand en duinen, was de keuze voor mij snel gemaakt om toch een aantal keer de hardloopschoenen aan te doen. Kort samengevat, in totaal 8 x gelopen tijdens 3 weken vakantie, net geen 3 x per week dus. Ik kijk tevreden terug mede door het feit dat ik nu voor mijn gevoel uitgerust en toch fit aan de start kan verschijnen van de Tilburg Ten Miles die ik samen met 7 anderen van onze Loopgroep ga doen aanstaande zondag 4 September.

Ben erg benieuwd naar de Tilburg Ten Miles, heb er al veel positieve berichten over gehoord en gelezen.

Foto's bij deze blogpost

I love running.png

Looptijden.nl op Facebook