Terug naar de natuur

Over 't is (voor) niks loop (halve marathon), 21.097 m, 01:47:45

Gepost door Henry van der Vegt op maandag 28 november 2011 04:36

Waar het bij wedstrijden vaak erg druk is, en stoepje op stoepje af is, is het hier genieten van de rust en het fraaie uitzicht van de omgeving.
Ook terug naar je zelf, het is op zich nog wel zwaar ook, maar ook blijven opletten het is nergens vlak, zelf een keer gevallen doordat ik een tak te laat opmerkte. De ondergrond was gelukkig mul zand en kon rap weer verder.
Wat me achter op de heide al opviel dat er veel wandelaars op oudere leeftijd liepen en wel zonder rollator heel dapper zover van het dorp. Waren natuurlijk doorgewinterde wandelaars die ook meededen. Ik zag ze toch echt ook binnenkomen, al kon de hond niet meer dan maar mee geschouwd.
We hadden de schaapjes nog niet op het droge of een echte kudde kruiste ons pad, wel een leuk gezicht hoe de lopers voor je deze hindernis moesten nemen. Voor alle schapen, in ruime zin, was dit wel even verrassend.
Hans, Nico, Johan, Paula en ik hebben de toch van 21 km gezamenlijk opgetrokken, we hebben met z'n allen van de zware tocht erg genoten en zijn samen gefinisht (hoop dat er een foto gemaakt is).
Ook Fred in de 15 km en Leo in de 30 km hebben het erg naar hun zin gehad.
Toen we terug kwamen, zaten zij al heerlijk de "Grimbergen" te proeven.Het heeft toch voordelen als je snel bent.
Al met al leuke tocht om nog eens samen met de Lierse Roadrunners een keer over te doen

Statistieken van deze tijd

Afstand
21.097 m
Tijd
01:47:45
Snelheid
11,75 km/u
Calorieën
1703 kcal

Looptijden.nl op Facebook