Stagnatie in Pannerden (Dijkencross)

Gepost door LazyD op zondag 9 januari 2011 15:31

Zo eufoor als ik vorige week was (want, de progressie t.o.v. de week ervoor was groot), zo hooggespannen was mijn verwachting...

De laatste race van de dijkencross(.nl) stond op het program. Dat ik de avond ervoor een late dienst had deerde me niet, en dat de nacht brak was ook niet, de dip komt toch vaak pas een dag later?

Wel maakte ik me wat zorgen... halverwege de week liep ik voor het eerst weer een 15x200 training, en wat ging dat lekker! Supersoepel, zou ik dan echt in vorm raken? Het goede gevoel was van korte duur, want zaterdag, de dag voor Pannerden, liep m'n loslooprondje met 5 versnellingen een stuk stroever.

En vandaag was het dus zover, Pfannerden, the final! Zou ik weer een 3e plek bij de oude mannen kunnen scoren, en onder de 20 minuten kunnen lopen?

lees hier verder...

http://lazydlooptsoms.web-log.nl/lazydlooptsoms/2011/01/stagnatie-in-pfannerden.html


Looptijden.nl op Facebook