Op weg naar mijn 1e halve marathon

Gepost door Erik Rommers op dinsdag 23 februari 2016 10:33

Nog een kleine 4 weken en dan ga ik mijn 1e halve marathon lopen, De Drunense Duinenloop. De basis is goed dus ik heb er wel vertrouwen in alleen de laatste maanden verlopen qua training wel anders dan gepland.

Waar ik eerste geruime tijd last had van de peesplaat kamp ik nu al een 4-tal weken met een hardnekkige verkoudheid die maar niet over wil gaan. Afgelopen zaterdag al op tijd naar buiten gegaan voor een duurloop van ruim 13 kilometer. Dat ging redelijk, goed qua uithoudingsvermogen, de snelheid minder maar goed dat is voor mij momenteel van ondergeschikt belang.

Vanavond proberen weer wat trainingskilometers te maken samen met enkele loopmaatjes van Loopgroep Prinsenbeek zodat we up and running blijven.


Looptijden.nl op Facebook