Op weg naar Enschede-2

Gepost door Freddy de Bree op woensdag 9 maart 2011 20:18

Vorige week 2:45 gelopen met 3 versnellingen. Dat ging allemaal goed. Goed rust genomen erna en op de beentjes gelet. Netjes mijn kilometers van de week volgemaakt en deze week nemen we gas terug om uitgerust aan de start vd CPC te verschijnen op zondag. Het is "mijn eerste" geweest, dus de CPC blijft altijd een speciaal plekje hebben bij mij. Het zal de 6de keer worden. Als alles meezit, dan ga ik ook mijn oude record wellicht breken, maar eerst maar zien hoe het weer dan is. Regen is fijn, wind niet.
Vandaag een testloop gedaan op wedstrijdtempo en dat beviel wel. Het was wel pittig, maar nog niet echt-zwaar. Toen de tijd stilstond wilde ik eigenlijk zo verder lopen, da's toch een goed teken, niet?


Looptijden.nl op Facebook