Op naar *mijn eerste* halve marathon tijdens de CPC op 13 maart 2011!

Gepost door Ieke op dinsdag 4 januari 2011 08:49

Een nieuw jaar, een nieuw doel.

Ik had mezelf dit doel eigenlijk al in 2010 gesteld, maar in 2011 gaat het ook echt gebeuren. Als ik er aan denk vind ik het nu alweer zo ontzettend spannend.

Anders dan mijn Dam tot Damloopt trainingen, train ik nu in groepsverband.
Per toeval zag ik een oproep van Haagatletiek dat je kon trainen voor de CPC halve marathon, zonder lid te zijn. Ik heb mijn kans gegrepen en nu train ik op maandag- en woensdagavond en op zaterdagochtend. Het is super leuk en ik kan het aardig bij houden.
De trainingen zijn afwisselend en we doen ook datgene wat ik in mijn eentje niet zou doen, zoals: in het donker over het strand, trainen in een sneeuwstorm. Ik voel me dan ook af en toe zo blij met mezelf. Ik kan dus meer dan ik steeds denk smiley
Versnellingen lopen deed ik alleen ook niet. Ik heb ooit eens een keer een poging gewaagd, maar ik had het gevoel dat ik niet goed wist wat ik deed en de bewoners aan de Valkenboskade zullen ook raar op gekeken hebben toen ik daar voor de derde keer puffend voorbij kwam rennen in volle galop....

Tja, ik moet gewoon goede begeleiding hebben en die heb ik. Dit komt wel goed op 13 maart!


Looptijden.nl op Facebook