*One🏃ME2019 MWM Apeldoorn 10EM 16,1 KM*

Gepost door Ben Engel op zondag 3 februari 2019 15:50

Vandaag ging het niet zoals ik had gedacht helaas

Oké de stunt van de veiling vandaag want ik ben behoorlijk de mist in gegaan. Ik was op tijd in Apeldoorn en alvast gaan inlopen en vervolgens in mijn Vak C gaan staan. Maar ja ik moest om 11:45 voor de Asselronde 25km en stond dus te vroeg in mijn vak. De start van de 10EM was om 11:15 uur en omdat ik er al stond ben ik stomweg met de stroom meegaan. Hoe verzin je zoiets hé, maar het is niet anders. Maar dan heb ik de 10EM niet verkeerd gelopen en is een mooie tijd geworden. Dat is voor mijn een pleister op de wonde vandaag. Ik heb al een mailtje gestuurd naar de organisatie om mijn van de uitslagenlijst te halen en dat ik de medaille wil terugsturen. Want dat klopt dus niet en is mijn de eer te na om het zo te laten staan. Het blijkt nu dat ik niet voorkom en mijn tijd überhaupt niet geregistreerd is dat is dan prima en geen problemen mee dat snappen jullie wel. Ik zeg volgend jaar nieuwe kans en dan ben ik er gewoon weer bij😞
‪Ik heb al een reactie gehad van de organisatie en ze hebben mijn toegevoegd bij de uitslagen 10EM. Ook de medaille wordt nog opgestuurd naar mijn. Dat is service hé en is het niet voor niks geweest vandaag🤗🤗‬

Foto's bij deze blogpost

11BBA671-2AB0-4645-95AC-2CC22EB922CB.jpeg

Looptijden.nl op Facebook