Nieuw: het Hardloopspel - word jij tegelkoning(in) bij jou in de buurt?

Gepost door Looptijden.nl op woensdag 1 januari 2014 11:58

Vandaag presenteren we vol trots iets nieuws: Het Hardloopspel! We hebben Nederland in ongeveer 4000 zeshoekige tegels verdeeld van ongeveer 5 bij 5 kilometer en Elke kilometer die je over een tegel loopt is een punt waard. Hiermee tel je mee in het klassement van deze tegels en maak je kans tegelkoning(in) bij jou in de buurt te worden!

Hardloopspel.nl
Op http://hardloopspel.nl kun je de kaart van Nederland zien en de actuele klassementen per tegel.

Naast de klassementen per tegel is er ook een totaalklassement van degen die de meeste verschillende tegels in Nederland (en België ) heeft veroverd. Hiermee maak je kans op de titel Hardloopkoning(in) van Nederland.

Iedereen doet automatisch mee
Als Looptijden.nl gebruiker doe je automatisch mee, je hoeft dus niks in te stellen. Na afloop van je training krijg je ook precies te zien hoeveel punten je in elke tegel gescoord hebt en hoeveelste je staat.
Mocht je toch niet mee willen doen dan kun je dit aangeven via de Bewerk profiel optie en dan onder het kopje Privacy.

Nog vragen of suggesties?
Afgelopen maand heeft een selecte groep gerbuikers het al getest en zij waren enthousiast maar het kan natuurlijk altijd beter. Zo zijn we nog bezig om een aantal extra functies toe te voegen maar we zijn ook altijd benieuwd naar jullie vragen en suggesties.

Kijk ook op http://hardloopspel.nl voor alle informatie.

Foto's bij deze blogpost

Teaser 3 dagen.png teaser 1 dag.png Teaser 2 dagen.png

Looptijden.nl op Facebook