Muiderslotloop 2009

Gepost door Bjorn van der Neut op dinsdag 8 september 2009 03:31

Afgelopen vrijdag was het de 24ste editie van de Muiderslotloop. Deze 10km wedstrijd stond ook weer op de lijst van de clubkampioenschappen bij de Trim- en Trainingsgroep Weesp. Het was dus een drukke bedoeling qua TTW'ers.

Helaas was het weer 15min voor aanvang nog niet om over naar huis te schrijven. Regen en windkracht 4 ongeveer maar bij de start was het gelukkig droog.

Het ging hard in het begin en ik kon lekker mee komen. Een paar bikkels spoten weg en die liet ik verstandig genoeg lopen. Op de terug weg was namelijk de wind tegen dus je moest wel wat sparen om de finish te halen Tounge smiley

Mijn concurrent zag ik bij 3km voor de finish lopen en ik was bere sterk tegen de wind in aan het lopen. Ik liep dus snel op hem in. En op 700m voor de finish had ik hem te pakken. En wat schepte mijn verbazing ik liep 2de algemeen. Helaas was de nummer 1 net even te ver van mij vandaan om die nog in de halen.

Op de finish bleek ik een pr te hebben gelopen van 37:12. Wel grappig want 2 jaar geleden had ik ook al op de Muiderslotloop mijn pr verbroken.

Voor de uitslagen van de TTW'ers:
http://www.ttweesp.nl/nieuws_details.php?id=255&tag=Uitslag-Muiderslotloop-2009

En de foto's:
http://neutcomp.xs4all.nl/gallery/main.php/v/ttweesp-20-jaar/muiderslotloop-2009/


Looptijden.nl op Facebook