M'n eerste halve marathon

Over Jouw persoonlijke record op de halve marathon

Gepost door T. van B. op woensdag 19 september 2012 18:13

Vanmorgen heb ik voor het eerst een halve marathon gelopen. Dit was op eigen houtje op het conditio trimloop parcours (met heuvels en onregelmatige ondergrond) in de Joe Mann bossen in Best. Tijd: 2 uur en 8 minuten.

Normaal loop ik hooguit 1 ronde van 7km en het werden er ruim 3. Gewoon omdat ik 'ns wilde kijken wat ik in mijn mars had. Het weer was heerlijk, voelde me topfit en ben lekker doorgegaan. Smaakt naar meer! Al ben ik natuurlijk eigenlijk ongeoefend voor zo'n lange afstand (loop, zwem en fitness ik wel wekelijks) en moet ik zulke grappen niet te vaak doen. Misschien toch maar 'ns een trainingsschema opzoeken. Theeth smiley


Looptijden.nl op Facebook