mijn herbegin

Gepost door ann op zondag 3 juni 2012 12:46

Na een druk jaar ben ik weer terug om opnieuw te trainen voor een halve marathon.
Ik had nog steeds niet besloten of ik me zou inschrijven voor de 5 km LoopLeeuwarden, tot ik gister voor tuinplanten naar de stad ging en de voorbereidingen zag voor de lopers, (mijn hemel, is het nu al zover?) Meteen was daar weer de motivatie, ik parkeerde mijn auto in het eerste het beste lege plekje dat ik zag en rennend naar de inschrijfbalie die al 5 minuten geleden gesloten was. Gelukkig trof ik een lieve mevrouw aan de balie die mij nog wel wilde inschrijven. Hierna meteen door naar de sportwinkel om nieuwe loopschoenen te halen, de oude zijn werkelijk tot op de draad versleten.
en zo kwam ik dan heel opgetogen en zin aan 3 juni thuis, zonder planten weliswaar maar wel met grote motivatie om weer te komen tot mijn afstanden van vorig jaar.Theeth smiley
........................................
LoopLeeuwarden, Het was een mooi loopje,
Deze opstart 5 km was goed te doen, Het verbaasde me dat ik het nog kon, na een lange tijd niet trainen.Wel vervelend was dat ik regelmatig werd opgehouden door lopers voor me, maar ach, ik loop dan ook niet meer voor een bepaalde tijd.


Looptijden.nl op Facebook