Mijn eerste Halve

Over Halve marathon uitlopen in 2010 !

Gepost door Mattijs van Dulkenraad op dinsdag 22 juni 2010 08:24

Tijdens dit schrijven is het inmiddels alweer 4 maanden geleden dat ik mijn eerste halve marathon te Den Haag heb gelopen. En het ging behoorlijk goed !!
Deze loop in mijn eigen geboortestad is de reden waarom ik 8 maanden geleden het lopen weer heb opgepakt sinds 13 jaar. En ja ik heb 13 jaar geleden wel de Dam tot Damloop gelopen maar nog nooit deze halve marathon. Ik heb mij gewoon bij atletiekclub Sparta aangesloten en dankzij goede en vakkundige trainingen van de ervaren coach heb ik dit in een vind ik niet onverdienstelijke tijd gelopen van 1:37 .
Nu richt ik me op de halve marathon te Amsterdam dit jaar en ik verwacht daar minstens 5 minuten van mijn tijd af te snoepen.

Groeten van Mattijs


Looptijden.nl op Facebook