Mijn doel net niet gehaald.

Over Bredase Singelloop (10 km)

Gepost door Tako Hoefsloot op zondag 4 oktober 2015 21:27

Eindelijk was het weer zover....de loop waar ik stiekem toch een jaar naartoe heb geleefd " de Bredase singelloop" . Vorig jaar had ik een tijd op de 10km van 45.02., dit jaar Het streven om te lopen onder de 45 minuten. Na een jaartje heel wat kilometers te hebben gelopen was vandaag "de dag". Ik voelde me okee vandaag...alleen niet genoeg uitgerust afgelopen week. Ik ben zelfstandig ondernemer en had een erg drukke week gehad en dat voel je in de benen.
Ik startte in vak 1 met in mijn ooghoek de haas met het bordje 45.00. Deze moet ik in de gaten houden was mijn tactiek. Startschot gaat en we beginnen. Heb de eerste 2km achter de haas gelopen maar ben deze uiteindelijk toch voorbij gegaan. Dit omdat ik het gevoel had....ik kan harder, stom. Na de 7de km kreeg ik de klap met de hamer en was op. Heb hier nogal wat tijd verloren. De laatste km ging okee met een finishtijd van 45.01

Foto's bij deze blogpost

image.jpg

Looptijden.nl op Facebook