Marathon voor mussen

Over RunningPlus

Gepost door Erika Geuze op vrijdag 10 juli 2009 17:07

Ik post het alleen maar, Dennis doet het echte werk..lees maar!
Nog precies 100 dagen en dan is het zover. Op 18 oktober ga ik mijn eerste marathon lopen, en wel die in Amsterdam. Ik ben nu al een paar weken specifiek aan het trainen met een trainingsschema van de atletiekvereniging. Tot 6 keer per week loop ik mijn rondjes in en om Amsterdam.
Hierbij krijg ik gelukkig veel moreel support en dat heb ik straks tijdens de wedstrijd natuurlijk ook nodig. Nu snap ik dat jullie allemaal straks niet tijdens de marathon langs de weg staan om me toe te juichen, laat staan tijdens de trainingen. Daarom heb ik bedacht dat er ook een andere manier moet zijn om mij te steunen en dat dat dan ook direct een goed excuus is om er een goed doel aan te koppelen.
Mijn goede doel is de vogelbescherming. Hoewel ik op dit moment vaak voorbij loop aan de vogels onderweg betekend niet dat ik ze niet in de gaten heb. Ik kan tijdens het hardlopen zeer genieten van de vogelzang en de vogels die ik om me heen waar kan nemen. Ik loop vaak dwars door de stad en ook daar valt nog steeds veel te genieten (zeker in dit jaargetijde wanneer de gierzwaluwen over me heen razen).
Dit wil ik graag zo houden, vandaar dat ik graag geld in wil zamelen voor de vogelbescherming, en dan specifiek voor de Mus. Mensen missen Mussen heet het project en ook ik kom de mus nog maar sporadisch tegen tijdens mijn trainingen door de stad. Daar moet wat aan veranderen. Op http://www.mijnvogelactie.nl/acties/dennislooptdemarathon/marathon-voor-mussen/ heb ik een pagina aangemaakt waar je mij en dus de Mus kan steunen.
Ik houd al een tijdje een weblog bij over de aanloop naar de marathon, ook die kun je daar lezen (moet ik nog even regelen). Reacties hierop zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Looptijden.nl op Facebook