Lente in de bol? / Eerste Run-Bike-Run-training

Gepost door LazyD op dinsdag 8 februari 2011 15:36

Over de laatste van de 3 Beekse Boslopen kan ik kort zijn: moeizaam! Vooral door de harde wind, die met kracht 5 op het lange open stuk ons vol tegemoet blies... ondanks een laffe schuilpoging (de bikkel die voor me liep heb ik een km voor tijd achter me gelaten [schaam]) ging ik toch nog stuk. De tijd, 20:06 op een krappe 5km was ook niet om over naar huis te schrijven, gelukkig eindigde ik in het eindklassement als 5e in mijn klasse en hoefde ik niet het 'podium' op Wink smiley. Ik heb volgend jaar wat te verbeteren! #mentalnote: heuveltraining, voor ik naar Beek afreis!

Maareh... Lente in de bol? Jaaah, vandaag wel even, met dat stralende zonnetje. Nog wel frisjes, maar daar was goed op te kleden.

Ik had besloten, na de hardloopwedstrijdjes van afgelopen weken (3x Pannerden, 3x Beek) dat het nu toch écht tijd was geworden om me voor te bereiden op de Run-Bike-Run, georganiseerd door TVA, op 12 maart a.s. website: http://www.triathlonarnhem.nl/rbr/

lees verder: http://lazydlooptsoms.web-log.nl/lazydlooptsoms/2011/02/lente-in-de-bol-eerste-run-bike-run-training.html


Looptijden.nl op Facebook