Ik loop voor een goed doel!!!

Gepost door Kasper Schuur op donderdag 5 juli 2012 23:18

Help mij mee met mijn actie!

Ik zamel geld in voor Hospitaalbroeders, Stichting Internationale Orde van via mijn eigen actie. Daarbij heb ik jouw hulp nodig.

Samen met andere deelnemers van ons team willen we geld op halen met de Marathon van Amsterdam om tenminste 10 huizen bouwen voor mensen met een verstandelijke beperking in Mzuzu, Malawi.

De bouw van een basic huisje met twee slaapkamers, een keuken en een woongedeelte kost ongeveer € 2.100. In het totaal willen we € 20.000,- ophalen!

Voor mensen met een beperking is het leven zwaar in Malawi. Uitsluiting op basis van hun handicap, stigmatisering en hoge extra kosten door het hebben van die beperking zorgen ervoor dat deze groep in een neerwaartse spiraal terecht komt. Ze hebben slecht toegang tot voedsel en goede woonvoorzieningen en kunnen hun kinderen niet naar school sturen.

De meeste van de deelnemers wonen met meer dan 6 of 7 mensen in een hutje. De meeste van deze hutjes lekken bij hevige waterval. Zij hebben dringend nieuwe woonruimte nodig. Dit project heeft ook een uniek emancipatoire component. Mensen in de gemeenschap zien dat de deelnemers met een verstandelijke handicap zelf zorgen voor materialen en geld. Zij worden niet langer buitengesloten.

De deelnemers helpen zelf mee! Ze voorzien in materialen voor het huis zoals hout, bakstenen, zand en een financiële bijdrage van $ 180.
100% van mijn opbrengst gaat naar Malawi!

Help jij mij mee?!

Kijk nu op mijn persoonlijke pagina: http://www.geef.nl/actie/kasper-rent-voor-nieuwe-huizen wat jij kunt doen om mij te helpen.

Met vriendelijke groeten,

Kasper


Looptijden.nl op Facebook