hardloopgroepje - website

Over Hardloopgroepje.nl

Gepost door La Lama op maandag 14 september 2009 05:04

Hoi Rianne,
Deze site in zijn algmeeen gebruiken zou mij een hele hoop werk besparen. Maar, het hangt dan wel aan de discipline van de leden zelf. En ook al vindt iedereen het heel erg leuk om zijn uitslag in een lijstje te zien, niet iedereen zit zo lekker achter de computer te pielen waardoor de looptijden en records niet compleet zullen zijn. Is dat erg? Ik zelf vind van wel, dat is de reden dat ik zo noest die tijden probeer bij te houden. Maar mijn mening is zeker niet dwingend.
En misschien kan ik het binnen deze site wel bijhouden, dat lijkt me ook goed. Maar, iedereen moet dan effe lid worden! Te beginnen bij Joost, niet zo makkelijk denk ik.

Verder weet ik niet wat de mogelijkheden zijn van deze site van het over en weer babbelen binnen één onderwerp. Daar is de hyves ook niet zo handig in.

Wat leuk is, is de knop 'challenges', alhoewel ik voorlopig alleen een uitdaging aan wil gaan met Andrea (die loopt namelijk nooit wedstrijdjes). Fred wordt te snel voor me. Irritant baasje. Wink smiley

Het zou ook fijn zijn als Joost een plek heeft waar hij op een fatsoenlijke manier zijn trainingsschema's kwijt kan.

En is het een afgeschermd gebeuren? Of kakel ik nu ten overstaan van het wereld wijde web? Kortom... uw vraag roept vragen op. Maar dat ontwikkelt den mensch, dus u bent goed bezig, vrouwe Veen!
Liefs van de Lama (kun je daar een smiley voor ontwerpen? Ik zie alleen een slak staan, nou die wil ik niet)


Looptijden.nl op Facebook