Hardloop doelen

Gepost door Erik Rommers op dinsdag 5 april 2016 12:48

Al vrij snel na het lopen van mijn 1e Halve Marathon, 20 maart jl. werd door diverse mensen uit mijn directe omgeving de vraag gesteld : "en nu, nu ga je zeker trainen voor een hele marathon". Ik reageer(de) hierop : "nee hoor, daar ben ik totaal (nog) niet mee bezig". De nog staat bewust tussen haakjes onder het mom van zeg nooit nooit maar voorlopig moet ik echt niet aan een hele marathon denken.

Nu enkele weken later is mijn standpunt niet veranderd. Afgelopen week nog vroeg iemand uit onze Loopgroep of ik nog plannen had op hardloopgebied. Ik heb mezelf tot doel gesteld om mijn persoonlijk beste tijden op de 5,10 en HM dit jaar proberen te verbeteren. Dat lijkt me al een heel mooi en uitdagend doel op zich.

Waar en wanneer ik dan ga lopen (naast de wekelijkse gebruikelijke trainingskilometers uiteraard) daar ben ik voor mezelf nog niet aan uit. Ik wil dit jaar wel enkele lopen doen die ik nog niet heb gedaan (bijvoorbeeld de Tilburg Ten Miles en de Zevenheuvelen Loop) maar die zijn nog "ver" weg. Ook de Halve Marathon van Etten-Leur staat in mijn agenda, oktober 2016.

Wellicht komen er tussendoor nog leuke lopen op mijn pad, wie weet.

Nu eerst lekker trainen en kilometers maken.

Foto's bij deze blogpost

Etten-Leur 2015.JPG

Looptijden.nl op Facebook