Halve Marathon van Ermelo op zat 3 jul (ook 5 en 10km loop)

Gepost door cato op vrijdag 4 juni 2010 11:15

Eindelijk een mooie wedstrijd door de bossen van Ermelo!
En er zit nog een mooi doel aanvast, dus ik roep iedereen die een wedstrijd wil lopen over de Parel van de Veluwe, mee te doen op zaterdag 3 juli.

Zie onderstaande informatie:

ERMELO - Op zaterdag 3 juli wordt de eerste Halve Marathon van Ermelo gehouden. Het moet een begin zijn van een jaarlijkse traditie onder het motto: 'Hard hollend de zomer in!' Het initiatief voor de organisatie van deze marathon komt van de Jonge Ondernemers Ermelo (JOE).

Deze sportieve inspanning wordt georganiseerd ten behoeve van de Stichting de Ultieme Uitdaging.
De eerste Halve Marathon start bij sportcentrum Triade aan de Amanietlaan 9 in Ermelo.
Er is een recreatieloop van 5 en 10 kilometer en een Kidsrun van 2 kilometer. De start is om 10.30 uur en het inschrijfbureau is open vanaf 8.30 uur.

De insteek voor deze sportieve activiteit is een gedegen evenement neerzetten en proberen een financiële bijdrage te kunnen doen aan Stichting de Ultieme Uitdaging. Deelnemers betalen dan ook 10,00 euro en kinderen voor de Kidsrun betalen 3,00 euro inschrijfgeld.

Het parcours gaat over verharde fietspaden en bospaden.
Kaarten zijn te koop bij Wouter Windhorst: w.windhorst@instituutjacobcats.nl Natuurlijk kan men ook inschrijven op de dag zelf bij de entree.
Stichting de Ultieme Uitdaging heeft als doelstelling onderzoek te doen naar het effect van een uitgekiend en zorgvuldig begeleid sportprogramma op de bijverschijnselen van chemotherapie.
De stichting biedt (ex-) kankerpatiënten begeleiding op maat bij het sporten. Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op www.deultiemeuitdaging.nl.


Looptijden.nl op Facebook