Gladheid ontneemt deelname 8 van Apeldoorn

Gepost door Matthijs Horlings op zondag 5 februari 2012 15:21

Je denkt, na de de halve van Egmond en wekelijks een loopje,een goede start van een hardlooprijk 2012 te hebben gemaakt. Dit was dan ook een perfecte voorbereiding voor een goede tijd op de 8 van Apeldoorn.

Ik had besloten gewoon te gaan, ondanks de kouw en sneeuw. Het had karakter en deed de naam 'Midwinter' eer aan. Helaas gooide de gladheid vanochtend roet in het eten. Uitwijken op mijn fietsje voor een andere fietser leidde tot een glijpartij. Hard kwam ik op mijn heup neer, waardoor de hardloopwedstrijd direct uit beeld was. Die 8 km ging niet meer gelopen worden.

Ik baal dan ook behoorlijk. Gister net alles klaargelegd en hele planning bedacht hoe op tijd in Apeldoorn te zijn. Alles voor niks. Nu thuis met een kop koffie en geen nieuwe tijd op looptijden.nl invoeren. Tjah..afwachten hoe snel herstel gaat. Ik hoop eind van de week weer te kunnen lopen en dan volgend weekend een wedstrijd pakken. In ieder geval vandaag en morgen rust houden.

Ik hoop dat andere deelnemers er van genoten hebben! Volgend jaar ben ik er bij!


Looptijden.nl op Facebook