Geslaagde zwemloop van de TTW 2010

Gepost door Bjorn van der Neut op zaterdag 3 juli 2010 11:01

Gisteren was de eerste zwemloop geoganiseerd door de TTW (www.ttweesp.nl). Het betrof 1km zwemmen en 5km hardlopen.

Het was warm dus het eerste onderdeel zwemmen in de Vecht was erg aangenaam smiley Zwemmen ging erg lekker in mijn nieuwe wetsuit Foor Quantum 2.4. Barry Dooper deed mee dus illusies om als eerste te eindigen had ik niet :p

Ik kwam als 5de het water uit met een tijd van 16.14 (pr). We kwamen met 3 man tegelijk het water uit en in de wissel was ik ze beide te snel af.

Na nog geen kilometer hardlopen kwam ik de nummer 2 al tegen deze kon duidelijk niet goed hardlopen Tounge smiley Hartslag lag aardig hoog met het warme weer en kwam door na 2,5km op 10min. Op de terug weg even gekeken of de man achter mij Bart Haas me nog kon inhalen maar dat was niet zo.

Dus de laatste 2km heb ik rustiger aangedaan, zeker met het oog op morgen de Triathlon (OD) van Utrecht, en kwam over de finish in een eind tijd van 38.36.

De zwemloop is een onderdeel van de clubkampioenschappen van de TTW en ik had de volle 100punten binnen geharkt aangezien Barry Dooper niet mee doet aan de competitie.

Morgen (zondag) de OD Triathlon in Utrecht. Het water schijnt te warm te zijn waardoor we niet met een wetsuit mogen zwemmen. Als dat zo is zal het echt balen zijn aangezien het 1,5km zwemmen is :'(

Ik hou jullie op de hoogte!


Looptijden.nl op Facebook