gendarme l'alpe d'huez

Gepost door Jan van der Heide op woensdag 12 oktober 2011 22:18

http://www.looptijden.nl/community/hardlooptijden/321698

Leuk hoor, looptijden: dan kun je ook af en toe terugkijken.
Ik kwam deze training tegen: vorig jaar, dat was super: de alpe bestormen, onderweg aangemoedigd door mijn grootste fan, en de zwaarste regenbui van de hele zomer geincasseerd.

Tot op het bot nat toch nog op de foto en daarna snel de auto in. Brrrrrr... en de auto wordt er ook zo nat van!

Kortom, ff praktisch gedacht, alle kleren uit en poedelnaakt achter de voorruit. We verwachtten geen file 't is per slot van rekening maar 12 km naar beneden en onderweg let iedereen meer op de bochten dan op mij.

Kent u de situatie ter plaatse? l'alpe d'huez is een klein dorp met smalle straten voor veel verkeer. Je moet dus de ene weg omhoog en dan volgens de regels van het verkeerscirculatiesysteem langs de andere weg weer terug. Voor deze ene keer negeerden we dit systeem. En dat ging best goed, het eerste stukje. Toen kwamen we de auto van de gendarmerie tegen. We werden staande gehouden door een mevrouw in uniform. En daar was geen woord spaans bij! Maar aan het eind van de reprimande kwamen we tot de slotsom dat het slechts een klinkende waarschuwing was.

We hebben natuurlijk oprecht beloofd dat we het nooit weer zullen doen.

En nou zullen we nooit weten of ze mij daar niet heeft zien zitten in mijn blootje of heeft ze misschien toch iets door de vingers gezien.

Foto's bij deze blogpost

P8110051.JPG

Looptijden.nl op Facebook