Garmin Forerunner 405

Gepost door Bjorn van der Neut op zondag 13 december 2009 06:02

Ik moet het gewoon even kwijt smiley
Wat is de Garmin Forerunner 405 een vet ding! Veel opties en duidelijke bediening. Een aantal dingen moet je even aan wennen zoals de bediening en hoe je trainingen en workouts kan instellen. Vooral het automatisch overzetten van de data op je horloge naar de pc/garmin connect/garmin training center is een genot.

Voor de mensen die nog een goede hartslagmeter zoeken zou ik zelf deze aanbevelen. 2 nadelen nog even noemen wil je calorieen verbranden neem dan de 405cx die is nauwkeuriger. En het 2de nadeel is dat de hoogte meter nutteloos is. Loop op een rechtstuk zegt hij dat ik 10meter ben gestegen in hoogte Confused smiley

Ohja ik ga binnen kort ook de import tool gebruiken van looptijden.nl en je kan ook al mijn hartloop rondjes bekijken op: http://connect.garmin.com/explore

Nu nog even het bestelde boek van bol.com binnen krijgen over trainen met een hartslagmeter en ik word wereld kampioen op de 10km Tounge smiley


Looptijden.nl op Facebook