Eindelijk onder de 50 minuten / nieuw PR

Over Mokum Twiskeloop

Gepost door Mike Moore op maandag 10 mei 2010 16:26

Eindelijk onder de 50 minuten tijdens een wedstrijd 10 KM. ben vorig jaar in juni langzaam begonnen met trainen. nadat ik ruim 8 jaar niets meer heb gedaan.
Heb van decemder aan diverse loopwedstrijdjes meegedaan en voel me nu top. Sinds groet uit Schoorl in Februari stond mijn record op 51.12 In Hilversum cityrun dacht ik dit wel te verbeteren, maar ik begon veel te snel met het warme weer van 18 April en kwam aan het eind van de 10 kilometer te kort 20 seconden. Op het afgelopen weekend in Landsmeer heb ik mij beter voorbereid en het "weer" was Super, bijna geen wind en veel zuurstof in de lucht. Ik ging rustig van start dacht ik, maar na 5 kilometer keek ik op mijn polar horloge en zag dat ik in de 23 minuten liep. Shit dacht ik weer te snel in het eerste stuk, maar ik voelde mij top! Toch maar het gas erop gehouden en uiteindelijk ging ik in 47 min 47 sec over de finish! ruim 3 minuten onder mijn PR! Ik ben Super blij en ga nu trainen voor de Letteren Loop in Haarlem as 6 juni.
Ben benieuwd of ik deze tijd ooit verbeter?

Bijna ongeloofelijk is het volgende;
Ik liep 47 minuut 47 seconden
Ik eindigde als 47ste van de 147 in mijn klasse
en liep gemiddeld 4 minuut 47 seconde per kilometer! dat is wel heel vaak 47!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Looptijden.nl op Facebook