een heerlijk zondagochtend

Gepost door ann op zondag 8 november 2009 04:10

Iedereen is dit weekend wel ergens anders dan thuis! Ik vind het wel lekker want ik ga nu de hele zondagmorgen besteden aan mijn training. Door mijn vroege werkdiensten, ik sta op om half 5, ben ik ook nu weer vroeg wakker en om 6 uur ben ik al bezig met rekken en strekken. Het is erg mistig buiten en ik kijk op de KNMI site hoe laat de zon precies opkomt want ik wil starten!! Om 7 uur zie ik een lichter wordende hemel. mijn mp3, een flesje drinken, nog ff goed plassen en daar ga ik de schemer in. Het is heerlijk stil en ik voel alsof ik helemaal alleen op de wereld ben. Het is toch nog wel koud en ik baal dat ik mijn handschoenen en muts ben vergeten en ik had ze nog wel speciaal voor deze koude dagen gekocht! Maar ik ga niet terug, ik word vanzelf wel warm.
..................
Het eerste half uur is zo voorbij, en voor ik er erg in heb loop ik al een uur. Ik loop rustig want ik wil trainen op duurloop. Mijn langste was 1:15 uur. Het loopt zo lekker dat ik voorbij deze tijd ga en ik stop als ik 1:30 heb gelopen. De omgeving is door de wielanden. Koeien, schapen, vogels en egels kijken me nieuwgierig aan. Ineens moet ik zo nodig plassen dat ik maar bij een boer op het erf achter zijn bomen ga zitten. en ja hoor....ineens begint er een traktor aan te slaan hahaha. Ik hijs snel mn broek op en na 10 min wandelen ga ik nog een 12 min, rennen. Het verbaasd me hoe soepel het vandaag gaat! Na een 1:52 heb ik 16 km gelopen smiley. Niet zo snel maar de snelheidstraining doe ik doordeweeks als ik mnder tijd heb.
Ik kom thuis met een heel goed gevoel over de halve marathon die ik juni wil gaan lopen.


Looptijden.nl op Facebook